Šta je novo?

Xiaomi Pocophone X3 NFC

Obično za to mora da se izdvuče vidžet, a ne ikonica (ako postoji). Interesantno da nije stiglo u startu već na homescreen?
Ikonica, sama aplikacija mi je na homescreen-u, za widget nemam opciju da izbacim. Probaću reinstall.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Ako mi neko nađe widget za gašenje work profila bicu izuzetno srećan :)

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

koristili li itko ijedan neMiui custom rom? neka preporuka. trenutnona xiaomi.eu 12.0.7.0

Kada se ubace SIM kartica i memorijska u svoje slotove da li je kod svih onda SIM kartica prikazana kao SIM 2 u telefonu?

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

I kod mene isto.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

koristili li itko ijedan neMiui custom rom? neka preporuka. trenutnona xiaomi.eu 12.0.7.0

Ja [emoji16] Miui koristim samo dok ne otkljucam Bl. Trenutno sam na Havoc-u v.4.1 Android 11 i za sada odlicno fercera...

Послато са Poco X3 помоћу Тапатока

Da li se brišu podaci sa telefona kada se otključava bootloader?
Predhodni na kome sam to radio je bio Redmi Note 4, i tada se podaci nisu obrisali.

Briše sve i sa interne memorije?

Stiglo večeras ažuriranje na 12.0.7

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Tek danas je telefon prijavio da je stiglo novo ažuriranje.Doduše,koristi se svega nekoliko dana.

Poslato sa Huawei P40 lite pomoću Tapatoka

Textured vs frostedIMG-b43b43cf46028d2a2fbfa4160235d03b-V.jpg

IMG-5c3e362a96c0ad4a5479cd04ad508af9-V.jpg

Prilozi

• IMG-be411249714480cb3f2b5ffdaa77fa0e-V.jpg
    IMG-be411249714480cb3f2b5ffdaa77fa0e-V.jpg
    85.5 KB · Pregleda: 20
Steta sto i Super frosted nije zatvoren ovako, skuplja se prasina vrlo lagano u otvoru

Nišanim ovaj telefon već neko vreme, sve super, ali bre dimenzije i 215 grama...🙄 Da sačekam još malo dok ne budu poznate specifikacije za Redmi 10 Pro, možda bi mogli da dobijemo AMOLED za tu negde pare.

Textured razbija kako telefon dobro izgleda, meni malkice zna da klizi ali top izgleda

@morbius isto sam razmisljao da cekam ali sam dobio ponudu za poco x3 koja se neodbija kupio sam ga za 175€ u dinarima.

Da li se nakon updejta i dalje jako cuje zvuk u slusalici, i da li i ostali oko vas to mogu cuti. Ukoliko taj problem i dalje postoji, onda je taj telefon obicna igracka. Iako mozda ima karakteristike duplo skupljeg Samsunga.

Kad se utisa cuje se relativno glasno, za mene je to feature svakako.

Ako je to preduslov da nesto bude igracka onda sam ja dete

Koristi moja cura Lineage OS 17.1 al ima jos jedan problem - a to je sto po nekad nema zvuka u nekim voip aplikacijama. Nadam se sledeci release (sad za vikend) da to resi. Inace vrlo fino radi. Ja imam isti OS na Mi 10T Pro, radi odlicno.

Koristi moja cura Lineage OS 17.1 al ima jos jedan problem - a to je sto po nekad nema zvuka u nekim voip aplikacijama. Nadam se sledeci release (sad za vikend) da to resi. Inace vrlo fino radi. Ja imam isti OS na Mi 10T Pro, radi odlicno.
Da li si imao poteskoca sa instalacijom Whatsappa na LOS?

Sada nemam whatsapp, ali imao sam i radio je okej, isto na LOS 17.1 (na Mi 8 - prethodnom telefonu).

Pre 3-4 dana flesnem LOS, nisam uspeo da instaliram WA, nije imalo sanse da mi aktivira WA i posalje aktivacioni CODE. Izlazi onavestenje da WA ne moze raditi na Custom Romu.. Vidim na netu da se pojavljuje taj problem. Navodno neko resio na ovaj ili onaj nacin, bilo koji nacin da sam probao nije upalilo.. Vratio se na stari dobri RR na kom sve radi kao DOXA..

Ne koristim WA al resih da ga probam, da vidim radi li na Havoc-u, i normalno sam ga aktivirao, uredno stigao code, tako da na ovom romu fukcionise normalno, ako nekog interesuje... 😁

Vrh Dno