Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Pojavila mi se žuta fleka u gornjem levom uglu, telefon sam uzeo preko vip-a tako da je još uvek pod garancijom.

Jel neko reklamirao zbog toga telefon i da li su mu prihvatili reklamaciju?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

To bi trebalo da prodje garanciju lagano. Reklamiraj.

Ja pazario ovaj telefon u odličnom stanju, kao drugi telefon će da šljaka odlično. OxygenOS rom upucao i leti.

Pojavila mi se žuta fleka u gornjem levom uglu, telefon sam uzeo preko vip-a tako da je još uvek pod garancijom.

Jel neko reklamirao zbog toga telefon i da li su mu prihvatili reklamaciju?

Trebalo bi da prodaje bez problema. Ja sam tako reklamirao matori g2 kod vip-a - ista priča - lepak. Dobio nov ekran u roku od 6 dana. To mi je i dalje najbrža hardverska reklamacija u Srbiji do dana današnjeg.:)

Da li postoji gcam za poco f1 koja ima eis na 4K 30fps? Još bolje ako ima i na 1080p 60fps, 4k 60fps, mada bi to možda već bilo previše sa ovakvim starim setom kamera ...

E da, telefon kupljen pre nešto više od dve godine. Nemam nikakvih problema, sve radi besprekorno. Samo ova fabrička futrola/maska se baš pohabala ali me mrzi da tražim drugu. Služi svrsi još uvek, neka je.

Poslednja izmena:
Bolji ti je video na stock. Ja sam na svakom telefonu gde sam imao Gcam (f1, mi8, mi9t) poredio i uvek je stock bolja za video

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Da li je neko ulazio u njegovu fabričku SMS aplikaciju nedavno? Ja danas ušao u dobio obaveštenje da Xiaomi preporučuje da se pređe na Google Messages app. S obzirom da Xiaomi na drugim telefonima koristi istu aplikaciju, zanimljivo mi da su i ovde sad preporučili da se pređe.

Da li ovo moze proci na reklamaciji u Vipu?
Ugovor mi istice 28.02. Imam li dovoljno vremena?

Prilozi

• photostudio_1613057130360.jpg
    photostudio_1613057130360.jpg
    118.8 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Kako ide procedura za menjanje baterije? Nakon zamene da li moram opet da instaliram rom ili kako? Koji su saveti za prvih par dana nakon zamene baterije?

Mislim da ne treba nista da se radi sa ROM-om, jednostavno koristis normalno telefon. Koju bateriju si nasao?

Poslao sam pre par komentara odakle sam je uzeo
Porucio kod drugara u Bosni... Deluje mi kao original
IMG-20210210-WA0043.jpg

Javi kako se ponasa u odnosu na staru. Bas me zanima kako se ponasa nova baterija na MIUI 12.

Verovao ili ne...
Par puta sam do sad hteo da promenim ali nikako da se nakanim da opet sve instaliram, prebacujem itd...
Bateriju cu tek za par dana da uzmem pa cu je menjati tek posle 25.2
IMG_20210215_000433.jpg

Da ali ne menjaju ukoliko nije telefon preko operatera valjda. Pusti mi PM u kom to servisu ?

Oho pa x3 Pro 90% korisnika ima da koristi bezmalo kao i F1. 250e cena je čist Bingo za takav uređaj.

I f3 za 350e tj 400e je babaroga.

Mene i dalje služi F1 6/128, tako da ne planiram da ga menjam dok ne crkne možda :ROFLMAO:.

Da sada biram naslednika, morao bi da ima bolji ekran, optičku stabilizaciju što se tiče kamere, jaču bateriju, i možda da ima određen nivo vodonepropusnosti.

Ono sa čime jesam imao problema jeste Power taster koji je umeo u nekim situacijama da me izludi, nisam mogao da koristim telefon pošto je sam palio/gasio ekran kada mi je najviše trebao 3 puta ako se sećam, sve dok se ne primeni sila na taster da se malo osvesti :cautious:.

Od jutros problemi na Pokou. Em ne radi vremenska prognoza, em neće ni viber da otvori, tj. otvori, ali kada kliknem na neki razgovor izbaci me. Isti slučaj i sa vremenskom prognozom. Ne dozvoljava da uđem u aplikaciju.
Whats up radi, Opera radi, twiter radi....

Za ovo gore izbacuje "msa se stalno zaustavljaju".

Google "Android System WebView" je problem. Update ili uninstall update resava problem.

Od jutros problemi na Pokou. Em ne radi vremenska prognoza, em neće ni viber da otvori, tj. otvori, ali kada kliknem na neki razgovor izbaci me. Isti slučaj i sa vremenskom prognozom. Ne dozvoljava da uđem u aplikaciju.
Whats up radi, Opera radi, twiter radi....

Za ovo gore izbacuje "msa se stalno zaustavljaju".

Da li se konačno nazire neki upgrade path za F1 u vidu X3 Pro? Jedino me kamerica brine da li je u istom rangu sa F1 sa gcam.
F3 mi ne odgovara jer nema 3.5mm izlaz.
Doduše F1 me služi odlično još uvek, ali baterija jeste oslabila. Posle 2 i po godine korišćenja AccuBattery kaže 82% i naravno oseća se da manje traje ali za sada nije preterano strašno.

Jedini upgrade sa F1 je na neki Xiaomi sa SD888, i SD845 je bio najbrži kad je poco izašao

Nazad
Vrh Dno