Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

jesi čistio kao na klipu sa plastelinom?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Uzmite cetkicu za zube, pa istrljajte, a ovo drugo imate da kupite u knjizarama, oko 200 rsd.

75151_800_800px_w.jpg

Odjava iz teme
Zamenjen poco sa Mi 10 T lite u garanciji .
Poznati problem sa flekama na ekranu.
Bilo natezanja sa Vip-om i njihovim partnerma ali ipak se dobro završilo.

Послато са M2007J17G помоћу Тапатока

Kako vas sada, posle dve godine služi fon? Da li je još uvek sve tečno kao i na početku? Ja sam pre dva meseca uzeo F2 pro i prezadovoljan sam! Jedino što me malo nervira suviše su agresivno postavili menadžment memorije.

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Kod mene je ova... Valjda je to zadnja.

Inače skoro dve i po godine se družimo, ja većih zamerki nemam.
0efbd58f179e9883db0987bf94354903.jpg

Odjava iz teme
Zamenjen poco sa Mi 10 T lite u garanciji .
Poznati problem sa flekama na ekranu.
Bilo natezanja sa Vip-om i njihovim partnerma ali ipak se dobro završilo.

Послато са M2007J17G помоћу Тапатока
Mislim da je to meni sledeća varijanta. Mi 10 ili mi11

Nova 5t

^ hvala
@Crow011 uštedi sebi pare i slobodno kupi Mi 10. Mi 11 nije ništa specijalno unapređen u odnosu na Mi 10, čak mi je i ružniji sa onim isečenim ivicama napred.

Videću. Do jeseni kad mi ističe ugovor. Taman cu ovaj Nova 5t da dam ženi. I sa njim sam zadovoljan ali mi je Xiaomi flwksibilniji. Klincu sam uzeo Note 7 I radi za sve pare. Jedino me SD 888 malo kopka

Nova 5t

Nakon 2 god sluzbe, zamjenjen s mi 10t pro.

Vjerovatno ce biti proslijedjen u obitelji.

Zvucnik kada upalim tijekom razgovora, sugovornici me slabo cuju ili dolazi do izoblicenja glasa, na slusalici se isto slabo cuje sugovornik, skuzili smo da se zaprljao jel. Ostalo sve funkcionira iako je malo usporio.

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

Kod mene F1 zadnje dve, dve ipo godine. Kupio sam ga cim se pojavio kod nas. Pre godinu dana sam i zeni kupio jos jedan. I tada je bio best bay. Generalno jos uvek sljaka bez problema. Pojavila se mala zuta fleka sa strane (posle oko 2 god) ali meni ne smeta. Sve ostalo sljaka dosta dobro. Kamera je jos uvek relevantna, brzina je vise od zadovoljavajuce i nema nekih cudnih anomalija. Baterija izgura dan, mada je osetno oslabila. Nije mi problem u novcanom smislu da ga zamenim, cak me pomalo kopkaju novi modeli, ali jos uvek ne vidim dovoljno razloga za zamenu. Za moju standardnu upotrebu (Viber, mail, youtube, filmovi ...) F1 je jos uvek overkill. Noviji modeli ne nude nista znacajnije bolje, pa je nelogicno bacati pare. Ako ga zamenim u skorije vreme to ce biti zato sto mi je pukao (ne nosim staklo) ili cisto iz hira, da se ponovim (po principu kad moze zena nove cipele mogu i ja novi fon).

probao neko novu xeu 12.0.3.0?

Ja instalirao u nadi da ce se baterija normalizovati. Jos uvek je rano da bilo sta kazem.

Je l našao neko nekakvo rešenje za bateriju? Ima li negde da se poruči originalna baterija?
Punim telefon 2x dnevno ...

Baterija oridjidji nema, zbog toga sam presao na pixel rom i izdrzi 5h sot.
Furam onu teracell sa kp.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Pih *mjau**mjau**mjau**mjau*te, greota stvarno za ovakav neki uredjaj. Kakve su te zamenske baterije?

Mngo losije od originalne.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Ima li bilo gde na netu da se naruci originalna? Na US adresu....
P.s. jel bese gearbest zvanicni prodavac?

Poslednja izmena:
Da li jos neko ima problem na MIUI (stock ili EU) da mu other triosi 25-35% baterije? Mislio sam da je stock rom nesto zaglupeo pa sam prebacio na XEU ali opet je isto, ne mogu da provalim sta me zeza.

Other trenutno na 19%.

Inače ne obraćam pažnju šta koliko troši odavno, jer baterija izdrži bez problema dan, dan i po.

Tel punim uglavnom tako što ga pred spavanje stavim na smart socket koju programiram da puni oko sat vremena (sa 30tak % do 90tak %) a da se taj proces završi minut pre nego što zvoni alarm za buđenje.

Izdrzi mi nekih 4-5h SOT-a, da kazemo oko dan koriscenja. Ali me kopka sta je to other sto trosi bateriju, u toku noci ne primecujem veliku potrosnju svega nekoliko %.

Nemam pojma... možda tu uračuna svu ostalu potrošnju koja je pojedinačno mizerna, ali u zbiru je velika.

Jel treba uraditi update ,vidim da je težak 2GB?

Kao, samo security patch... Ja sam sinoc uodate-ovao, za sada ne primjecujem nista neobicno...

Ja sam instalirao i Bluetooth se sam uključuje konstantno. Doduše nisam još restartovao telefon, što možda reši problem. Takođe sam primetio da su ubačene Microsoft aplikacije, tipa Word, Skype, Outlook, itd, koje ja nisam imao instalirane. Srećom mogu se obrisati bez problema.

Ja Skype i Outlook koristim, pa ne znam. Word mi nije došao sa update-om. Koristim WPS office...

Nazad
Vrh Dno