Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Fluid navigation gestures je dobar, meni skoro isti kao stock gestures na Miui, sa placenom verzijom dobija se još vise podešavanja.

Jel moguće menjati boju navbara na Miui, da npr stavim samo crnu.

Koliko sa ja primetio toga nema nigde u podesavanjima.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Fluid navigation gestures je dobar, meni skoro isti kao stock gestures na Miui, sa placenom verzijom dobija se još vise podešavanja.

Jel moguće menjati boju navbara na Miui, da npr stavim samo crnu.

Nacho Notch kojoj je primarna svrha da sakrije notch, ima opciju da zacrni i navbar, ali se onda ne vide back, home i recent na njoj, ali funkcionišu.
Ja sam skroz prešao na gestures baš iz tog razloga da skroz sakrijem taj beli nav bar.
U FNV sam podesio da mi se navbar vidi samo u dve, tri aplikacije (kad se radi instalacija novih aplikacija i sl.), čak sam podesio da se ne vidi ni kad se podigne tastatura.
Sve odlično funkcionoše kad se sve podesi kako treba.

A na Mi A1 rezultat mi je bio 78425. [emoji39]
fa653896245db9adb5c364074e570be3.jpg

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Može to i bolje
0478706daed907f2b3cdd8f1b0ff6622.jpg

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ja i dalje neodlucan da li da menjam mi note 3 za poco.
Nemaš se šta razmišljati osim ako ti notch i plastična vs staklena ledja nisu problematične stavke. Bolja baterija, brži telefon, bolja kamera, mnogo bolja podrška i xda zajednice i Xiaomija, sve je na strani Poco-a. Bivši sam korisnik Mi Note 3.

Poslednja izmena:
Odlično, znači mogu tu da menjam i bateriju i sve. Ovo mi je jedan od boljih poklona za novu godinu.

https://youtu.be/mmB_HC2IRPA
Ekran me najvise zanima na ovom fonu , a nemam gde da ga pogledam.. uzeo bi ga pre svega zbog baterije.
Na ovoom videu ja iskreno ne vidim neku ogromnu razliku [emoji16]

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

https://youtu.be/mmB_HC2IRPA
Ekran me najvise zanima na ovom fonu , a nemam gde da ga pogledam.. uzeo bi ga pre svega zbog baterije.
Na ovoom videu ja iskreno ne vidim neku ogromnu razliku [emoji16]

Ja sam sa Galaxy Note 4 (SuperAmoled) presao na Poco i nije mi nikakav problem bio ekran. Rekao bih da je ekran veoma dobar. Ako si gledao review na GSM areni (imas na YT) tamo su ekran ocenili kao veoma dobar ali su potencirali da je najveca mana automatska promena osvetljenja. Zna nekad da ga zatamni previse, pa moras rucno da pojacas osvetljenje, ili da iskljucis automatsko podesavanje. Meni je ovo pre svega zamerka jer me tera da se cimam i rucno pojacavam osvetljenje.

Ma razmisljam da prodam s9, uzmem poca-a i ostane mi nesto kesa..
Mislio sam da koristim s9 duzi period, al 4g me ubija i to me najvise nervira -.- hahah

Evo isprobavam AOSPA, za sada radi bez greške.

Ono što mi nedostaje:

DTW

Opcija za skrivanje notcha

Auto faceunlock.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Nema puno dodatnih podešavanja, ali Aospa je jedan od najstabilnijih custom romova.

Sada su i u procesu proširivanja podrške na još više uredjaja.

Ok je paranoid, isprobavao sam ga na prethodnim androidima ali nikada se nisam zadrzavao na njemu. Uvek su mi falile neke stvari i sitna podesavanja. Cyanogen mi je bio top npr.

Tapatalk from Poco loco

Kod mene je takva situacija sa Cyanogenom, isprobao dosta puta i bio sam zadovoljan ali nisam se zadržavao. A sa druge strane Lineage (kao može se reći direktnog Cyanogenmod naslednika) sam više vremena proveo koristeći. Bitno je da je romova baš dosta, i biće ih još više, za svačiji ukus i potrebe. Xiaomi je obećao i sledeći android 10 pa je i sa te strane sve super, za Poco nema zime.

Jel snimao neko (kojom god camera app) neku zurku, koncert, galamu, kakav je zvuk, nekvalitetan kao raniji modeli Xiaomi-ja ili realan?

Dobar je zvuk, nije kao na starijim modelima.

MIUI 10 9.1.7 Android Pie 9.0 (closed beta)

Changelog 

✓Performance optimizations 
✓ Notch Hide is back
✓Touch Optimizations 
✓ Security Improvements
✓ Bug Fixes

Htedoh danas da probam PA, ali rekoh, ajde prvi build pa da se sačeka, i taman izadje od Reloaded novi build (baziran na CAF), za sad pun pogodak.

Nazad
Vrh Dno