Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Jel i dalje na pocu problem tac?

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Tako se ponasao od pocetka. Stavio sam mu open beta sada pa cu videti kako ce da se ponasa.

Isključi battery saver.

Ja ne znam što to ljudi koriste sem u ekstremnim situacijama kad znaš da ćeš biti 3-4 dana bez punjača.

On mi je stajao da se automatski ukljuci u 22h a iskljuci u 07. mada nisam primetio da cuva nesto bateriju :)

SPEEDY_KG, jel' ti wipe-ovao podatke prelaskom na betu?

Naravno da jeste. :) Uredno obavesti na pocetku instalacije. Odradio kopiranje slika pre instalacije i to je to.

Stiglo mi 5d staklo iz kine posle mesec ipo dana. Stavio ga... Skinuo ga odmah nakon 5 minuta :) golac je ipak golac. Nemam ni jednu tackicu na telefonu i koj ce mi moj bilo kakva zastita. :)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Izašla MiUi 10 BETA 9.1.3

Changelog

Weather
- Weather app has stopped (All devices)

Settings
- Settings stops when clicked on sound & vibration (All devices)

Notification & status bar
- WhatsApp status not fitted perfectly both in notch and without notch (Redmi 6 pro)
- The status icon is different between lock screen and home screen (Redmi 5)

Brightness
- Auto-brightness not working well (MI 8 - Global)

Da li nekome smeta sto nema opcija za Wifi da se bira da li ce da radi na 2.4GHz ili na 5GHz? Meni bas smeta pogotovo zato sto sam imao Redmi 5 Plus i on je imao tu opciju. A da ne pricamo koliko koji kosta. Na feedback sam im ostavio zahtev ako bi to mogli da isprave.

Meni se pojavljuju i 2,4 i 5 kao posebne mreze (tako sam podesio xiaomi ruter) Kada sam blizu idem na 5, a kada idem u drugi stan onda se prebacim na 2,4. Naravno moram manuelno.

Meni se pojavljuju i 2,4 i 5 kao posebne mreze (tako sam podesio xiaomi ruter) Kada sam blizu idem na 5, a kada idem u drugi stan onda se prebacim na 2,4. Naravno moram manuelno.

Da to ti se pojavljuju zato sto si tako podesio ruter kuci, tako sam i ja kuci. Ali na poslu jedna mreza radi i na 2.4 i na 5. A ja na Pocu ne mogu da biram nego on automatski bira. I kada hocu portable hotspot da pravim bas zbog 5GHz da bi imao brzi net na laptopu o telefon bira kako stigne cas na 2.4 cas na 5 pa me to nervira. A i kazem Redmi 5 Plus je imao tu opciju da biras na sta ces da se kacis.

Kako ja vidim Xiaomi ima beta testere i za beta verzije MIUI-a. [emoji2]

Ja sam izgleda ubo bas dobar primerak. Ekran savrsen, bez mrlja, touch odlican. Ali me ubi ovo sa notifikacijama sto se ne vide. Boga pitaj da li će to ikada ispraviti da valja.
Predlog za neku foliju i hard case, a da se ne kliza?

Da li se isplati uzeti carbon verziju za 340€ sa dve godine garancije? Bez računa

Ne. Za manje novca imas Mi Mix 2S, za nesto vise Mi 8.

Sa beta romom nocas samo 1% baterije potrosio. Drasticna razlika, videcu kako ce da se ponasa u radu.

@Hector Ruiz

Ukoliko je garancija normalna, tj. domaća, onda se po meni isplati. Ali čim je bez računa, ne znam baš. Mi8 je daleko skuplji, ako računamo normalnu garanciju.
Pretpostavljam da je 6/128 verzija (nisam siguran da postoji postoji armored od 64gb)

Onda je izbor na tebi. Možes nešto skuplji Mi8 faktički bez garancije, ili Poco sa garancijom. Subjektivna stvar.
Ja dalje od ta dva ne bih gledao.

Pozz , da li mozete da prometite zvuk notifikacije vibera na miui 10.1 global stable ?

Звук звона може...

Pazaren danas.

Videću u narednim danima preći na Lineage ili Pixel Experience, malo sam navikao na stock Android.
014422b7a8fe78cfb404196bb8932111.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja sam razmišljamo da menjam ROM ali jako mi se dopada full screen gesture. Više nemam potrebe za virtualnom navigacijom.
Ako promenim ROM, verovatno neću imati full screen navigation, ona je verovatno deo MIUI.

Ja sam razmišljamo da menjam ROM ali jako mi se dopada full screen gesture. Više nemam potrebe za virtualnom navigacijom.
Ako promenim ROM, verovatno neću imati full screen navigation, ona je verovatno deo MIUI.

Upravo to, meni su miui gestures najbolje od svih . Ima ona apk, ali nije to to.

Pazaren danas.

Videću u narednim danima preći na Lineage ili Pixel Experience, malo sam navikao na stock Android.
014422b7a8fe78cfb404196bb8932111.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

ma ne "baca"| puno svetlo po ivicama bar po slikama.Tako da se to verovatno ni ne vidi u sarenilu.verovatno samo na sivim i mozda na belim povrsinama.
Ja i dalje neodlucan da li da menjam mi note 3 za poco.

Upravo to, meni su miui gestures najbolje od svih . Ima ona apk, ali nije to to.

Fluid Navigation Gestures (ne Navigation Gestures sa XDA) radi mnogo bolje od te XDA aplikacije i od sistemske navigacije.
Fluidnija je i ima dosta opcija za fina podešavanja. Radi savršeno.

Nazad
Vrh Dno