vladimir022
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.04.2017
- Poena
- 70
Jel i dalje na pocu problem tac?
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Da to ti se pojavljuju zato sto si tako podesio ruter kuci, tako sam i ja kuci. Ali na poslu jedna mreza radi i na 2.4 i na 5. A ja na Pocu ne mogu da biram nego on automatski bira. I kada hocu portable hotspot da pravim bas zbog 5GHz da bi imao brzi net na laptopu o telefon bira kako stigne cas na 2.4 cas na 5 pa me to nervira. A i kazem Redmi 5 Plus je imao tu opciju da biras na sta ces da se kacis.Meni se pojavljuju i 2,4 i 5 kao posebne mreze (tako sam podesio xiaomi ruter) Kada sam blizu idem na 5, a kada idem u drugi stan onda se prebacim na 2,4. Naravno moram manuelno.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Od kad Pro Mobi radi Xiaomi?Verzija je 6/128
Garncija ide preko ProMobija. Legalno uvežen telefon.
Ja sam razmišljamo da menjam ROM ali jako mi se dopada full screen gesture. Više nemam potrebe za virtualnom navigacijom.
Ako promenim ROM, verovatno neću imati full screen navigation, ona je verovatno deo MIUI.
Pazaren danas.
Videću u narednim danima preći na Lineage ili Pixel Experience, malo sam navikao na stock Android.![]()
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Upravo to, meni su miui gestures najbolje od svih . Ima ona apk, ali nije to to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari