Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Na beti sam 10.8.12.27, telefon ostaje budan, aweak puna crta. Problem se javlja obično posle punjenja, kada restartujem telefon sredi se neko vreme ali posle nekog vremena opet. Probao sam sa brisanjem kesa, isto je i sa upaljenim WiFi i bez. Kako da otkrijem šta ga drži budnim

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bbs dumpfile.

Juče mi došla 10.12.27 kao OTA.Instalirao jer je pisalo da ima nekih izmena u odnosu na verziju od petka.Jutros mi opet došlo obaveštenje od updatera da imam novu ispravku sa istim brojem 10.12.27.Zna li neko o čemu se radi?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Da bi ubacio twrp(custom recovery preko koga flesujes npr aosp/pixel romove) trebace ti adb/fastboot drajver: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979
Ako koristis win10, moraces da iskjucis driver signature enforcement( https://www.youtube.com/watch?v=ly7l1QGwceI )
Link za twrp: https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603872608
fastboot devices je komanda da vidis da li je sve u redu sa drajverima tj da li racunar komunicira sa telefonom
fastboot flash recovery recovery-20181211.img // Ime twrp-a mozes promeniti npr samo twrp.img zbog lakseg unosenja komande
Mozes pratiti ovaj klip od 4:00 https://www.youtube.com/watch?v=u88Hk1fOs6Y
Kada flesujes twrp, samo drzi volume up+power da bi usao u sam twrp, ne treba flesovati ovaj disable force encrypt ako vec prelazis na aosp. Prvo sto treba uraditi je u twrp-u je Format/Advanced/Format Data i ukucas yes, posle ides na pocetak u twrp-u pa Reboot/Recovery. Sada mozes da flesujes bilo koji aosp 9.0 rom(preporuka Syberia ili Citrus-Caf). Pre flesovanja roma udjes u wipe/advanced i cekiras system, data, cache, dalvik cache, flesujes rom, gapps(nano 9.0 x64) i magisk na kraju.
Mozda ovo izgleda tesko, ali je u stvari lako kada se prate uputstva i nigde ne zuri

Hvala puno!!! Bas cu danas da probam da ga instaliram, pa ako nesto zagusti javicu se za pomoc :)

Imaš novo, idi na xda, treba ti adb da bi dao dozvole, može i bez root-a. Treba da sredim uputstvo posle NG.

Planiram da predjem sa 6s na Poco pa me zanima jel imao neko iskustva sa oba telefona i kakva je razlika u ekranu?

Planiram da predjem sa 6s na Poco pa me zanima jel imao neko iskustva sa oba telefona i kakva je razlika u ekranu?
Ja sam imao 6s. Poco je daleko bolji telefon u svim segmentima od vec poprilicno starog 6s. Ekran mnogo mnogo bolji kao i kamere.

Znam da je daleko bolji u svemu, zato i planiram da menjam :D nego me bas razlika u ekranu zanima da cujem od ljudi koji su imali oba. Hvala!

Menjaj, neces se pokajati. Ja sam presao sa samsunga s8 i niti jednog trenutka se nisam pokajao.

Sam jos jednom da se zahvalim dobrim ljudima na pomoci oko instalacije. Ubacen 8.12.27 global beta. Radi kao zmaj... Inace, telefonom sam prezadovoljan... Stvarno nemam ni jednu zamerku za sad [emoji16]

Na telegramu izbacili magisk modul 4k 60fps za stock kameru.
Ovo je grupa pa poslednji post
t.me/PocoPhoneCloudOfficial

Znaci sad bar znamo da 100% namerno nerfuju telefon.
P.s.
Srećna Nova Godina! [emoji323][emoji313][emoji322]

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Pa naravno. Senzor sposoban, soc sposoban. Do njih je. Kao i na Mi8 i na mix 2s, Mi8 Pro, mislim da i mix 3 ima isti senzor, a on ima 60fps.

Imotep95@ Instalirao sam Syberia i mogu reci da je dobar. Samo sam ipak flesovao onaj disable force encrypt, posto sam pratio sa onog linka na yt. Nadam se da nisam nesto veliko pogresio? Hvala jos jednom i srecna NG!

Na telegramu izbacili magisk modul 4k 60fps za stock kameru.
Ovo je grupa pa poslednji post
t.me/PocoPhoneCloudOfficial
Ja ubacio modul ali ne vidim u podešavanjima ikakve promene...

Ja sam na poslednjem stable, možda na njemu ne radi.

Da li neko na .27 beti ima problem sa Tacem opet?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

FP shutter magisk module.
Thanks to Kabir for idea.

Works with all cam. Even miui port cam
And even works with some 3rd party apps like snapchat

[emoji117]@PocoPhoneGlobalUpdatesPogledajte prilog 5_6152358394582794393.zip

Imaju dve beta 27. Meni je prvo bio problem sa tacom... Vratio sam se na stable verziju i ponovo uradio update na 27. Sada je sve super. Nema ni najmanjeg laga.

Koliko vam potrosi bateriju u toku noci? Meni na official stable ode oko 10-11% ukljucen battery saver, a ne spavam dugo. :D

Ako odradim local update na beta, da li ce da wipe-uje sve podatke? Sad se dvoumim da li da predjem na betu ili da cekam neki official update ako bude skorije.

Nazad
Vrh Dno