Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Pozdrav! Da li mi moze neko reci da li stvarno postoji razlika u odabiru regiona sto se tice preformansi, kamere i tako to? Znam za face unlock da u nekim regionima ne postoji, a u nekim ga ima, ne koristim to, tako da mi to i nije toliko bitno.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

SwqXMvE.png

Ljudi, par pitanja:

Spomenuo sam ranije da primećujem problem sa delay-em na ivicama ekrana. Hajde - mogu reći da sam se na to skoro navikao. Ali dešava se nešto drugo. U određenim momentima se dešava da ceo displej ne reaguje na touch baš najbolje. Kao da izgubi osetljivost na kratko, pa se nakon svega par sekundi stabilizuje. Ovo se ne dešava često. I kad god sam probao neke od programa za testiranje touch-a, sve je bilo ok.

Takođe, za ovih nekoliko dana koliko ga imam, desilo se da se jednom restart-ovao sam od sebe, dok sam čitao nešto u Chrome - u. Znam da se restart može desiti, ali na RN3 mi se možda dešavalo jednom u 6 meseci, ako i toliko.

Kad sam ga uzeo, sutradan se udate-ovao na 10.1.3.0 global stable. Na kutiji piše da je proizveden 10og meseca ove godine.

Poslednja izmena:
Jel ti se to desava u panorami ili portretu? Ako je panorama onda sigurno dok drzis fon kaziprstom dotaknes vrh ekrana kao da hoces da spustis notifikacije pa ekran ne reaguje. Proveri bas. Obicno se ekran zamuti kad to uradis ali malopre sam namerno uspeo to da uradim i bez zamucivanja ekrana. Bukvalno je delic milimetra u pitanju.

Tapatalk from Poco loco

Da sam znao da su ljudi sa ovog foruma krajnje bezobrazni i neprofesionalni ne bih se ni registrovao.Već treći put i molim na temu pocophona da se informišem od ljudi koji su upućeni.Do sad ni jeda moja poruka nije objavljena.Nema smisla.

^Aha, razumem šta hoćeš da kažeš. Samo, na žalost, dešava se u portretu... :-(

Stigla oprema, taman pred praznike. Ne stoji lose ova futrolica.
€ 1,78 41%OFF | Tempered Glass Case For Xiaomi Pocophone F1 Redmi Note 6 Pro 5 Plus Mi8 Mi A2 Lite 6X Mi Mix3 A1 5X Gradient Color Aurora Cover
https://s.click.aliexpress.com/e/b5fyi9lI

Staklo necu jos, ovo genericko radi pos'o.

€ 1,76 11%OFF | 5D Full Glue Cover Tempered Glass For Xiaomi Pocophone F1 Mi 8 SE A2 Lite Max 3 Redmi Note 6 5 Pro Global Screen Protector Film
https://s.click.aliexpress.com/e/bYIAePQg
16b5b7bbfc3d7ad655591c2790abfcbd.jpg

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sa Titaniumom sam zamrzao neke aplikacije ali Galerija slika mi se uvek posle restarta vrati a sve ostale ostanu zamrznute... U čemu je fora?
10.1.3 stable je sistem, Titanium kupljen...

Poslednja izmena:
Možeš probati da sa bilo kojim file managerom sa root ovlašćenjima (može i iz twrp file managera) da odeš u /system/priv-app folder i nadješ app od galerije preimenuješ njenu .apk ekstenziju u nešto drugo pa restartuješ. Ako i posle restarta sve drugo uredno radi možeš ostaviti tako a možeš i izbrisati.
Ako nije u tom folderu tad pogledaj u /system/app folder.

Da li je neko primetio da se podešavanja notifikacija za aplikacije vraćaju na default kada se promeni tema?
Podesio sam da mi neke aplikacije ne iskaču kao obaveštenja kada je zaključan telefon. Posle promene teme vidim iskaču ponovo. Baš nelogično. Stable 10.1.3

Je l dolazi telefon sa vec instaliranim staklom na ekranu (kao Oneplus 6, npr) ?

Hvala.

Stize mi Poco danas, posto cu odmah da otkljucavam bootloader, koji mi rom preporucujete? Stock beta za pocetak. Posto vidim da vise hvalite bete nego stable verzije, cisto da znam odakle da pocnem [emoji6]

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Bootloader moraš da sačekaš bar 72h, a od romova moja prepouruka su Syberia ili Havoc, nisam probao citrus-caf ali mi se čini da je dobar.

Inače je izbor jako veliki i kada kreneš u to kolo menjanja nema kraja.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Stize mi Poco danas, posto cu odmah da otkljucavam bootloader, koji mi rom preporucujete? Stock beta za pocetak. Posto vidim da vise hvalite bete nego stable verzije, cisto da znam odakle da pocnem [emoji6]

Moja preporuka za global developer beta. Daj mu šansu koristi neko vreme pa posle menjaj šta hoćeš. Ali ćeš jedino tako videti razliku i lično se uveriti šta tebi najviše odgovara.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Moja preporuka za global developer beta. Daj mu šansu koristi neko vreme pa posle menjaj šta hoćeš. Ali ćeš jedino tako videti razliku i lično se uveriti šta tebi najviše odgovara.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
+1

1. Znaci ne radi ona fora sa MiUnlock na xda, mora da se ceka unlock sa sajta?
2. Koja je poslednja verzija global developer beta roma, na xda ih ima milion...?
3. Kako posle funkcionise OTA kad je otkljucan bootloader i ubacen TWRP i magisk? I da li radi wipe interne particije svaki put?
4. Da li moram da flesujem i onaj decription disabler uz TWRP?

Izvinjavam se na smaranju i hvala unapred...

Jel moze da se obrise onaj fix za gcam pošto mi ne radi više portret mod na zadnjoj kameri, na stock kameri?

izasla nova beta za Poco Launcher. Napokon ubacili brojeve za bedz notifikacije. Stvarno sve bolje i bolje izgleda cela ova prica oko Pocophone :) Jako srecan.

Pazario ga i ja danas, za 290e sa dve godine garancije, vakum. Nema bolje kupovine za ovaj novac. Jedina mi je zamerka sto mi je nekako ruznjikav i sto ekran izgleda kao da ima zastitno staklo preko. Radi li na 9.0 gcam?

U novu betu poco launchera su ubacili i "double tap to sleep" opciju...kao kod lg-a

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno