Pera Stolar
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 29.10.2025
- Poena
- 1
Baš me zanima kakva će biti prva iskustva sa uređajem.
koliko treba da kosta?
Kakvu instalaciju?Na sta mislis?Jel moze objašnjenje? Zaista se ne razumem u instalaciju. Jel trebalo nešto drugačije?
Izvinjavam se. Neko je slikao kućište sa žicama i kaže sramota...
Jel ti to aludiras da je Xiaomi brend? 🙄🤔Neki od vas baš robuju brendovima...
Šta ti je život, uvek fali tih 2-3cm 😂Nevezano za klimu,ali ovo je sramota
Pogledajte prilog 511190
xiaomitime.com
Wuhan 🙂Now that Xiaomi/Mijia refrigerators, air conditioners, and washing machines are rolling out from China into even more countries worldwide, Xiaomi has introduced a new generation factory that is optimized for speed, efficiency, and scalability.
Evo da s oglasim sa utiscima iz prve ruke. Klimu sam na Black Friday popustu platio 54.400 RSD sa sve ugradnjom. Proslo je nedelju dana od momenta ugradnje, i za sada su mi utisci 10/10.Pisao u drugoj temi, zaboravio da postoji search opcija 😴
Jel uzeo neko od forumaša, kakva su iskustva?
Koliko dugo si cekao majstore da dodju da montiraju s obzirom da se vaucer dobija od xiaomi-a? Vidim da ugradnju radi neki servis sa kojima oni imaju ugovorEvo da s oglasim sa utiscima iz prve ruke. Klimu sam na Black Friday popustu platio 54.400 RSD sa sve ugradnjom. Proslo je nedelju dana od momenta ugradnje, i za sada su mi utisci 10/10.
Podesim je na 24-25°C i lagano postigne i odrzava temperaturu, povrsina oko 40 kvadratnih metara. Do sada je napolju bilo -5°C, pa cekam naredne hladnije dane da vidim kako ce se ponasati.
Defrost ne radi cesto. Npr. danas kada je napolju 0°C i vlaznost vazduha 91%, od prethodnog do sadasnjeg defrost ciklusa je proslo 150 minuta. Sam defrost ciklus (bar do sada) traje 5-7 minuta. Dosadasnja potrosnja na dnevnom nivou je u rasponu od 7 do 12kWh, a klima radi 24/7.
Pitajte slobodno ako vas zanima jos neki info, a ko zeli moze i da dodje da pogleda na licu mesta kako izgleda, pre kupovine, posto sam je ja kupio “na nevidjeno”, ali nisam se pokajao 😁
Ovo mora da kosta bar 50e ispod Vivax AERI+ da se uzme u razmatranje
Vivax Aeri = MDV Aurora
Lepo sam pogodio 😁Evo da s oglasim sa utiscima iz prve ruke. Klimu sam na Black Friday popustu platio 54.400 RSD sa sve ugradnjom. Proslo je nedelju dana od momenta ugradnje, i za sada su mi utisci 10/10.
Podesim je na 24-25°C i lagano postigne i odrzava temperaturu, povrsina oko 40 kvadratnih metara. Do sada je napolju bilo -5°C, pa cekam naredne hladnije dane da vidim kako ce se ponasati.
Defrost ne radi cesto. Npr. danas kada je napolju 0°C i vlaznost vazduha 91%, od prethodnog do sadasnjeg defrost ciklusa je proslo 150 minuta. Sam defrost ciklus (bar do sada) traje 5-7 minuta. Dosadasnja potrosnja na dnevnom nivou je u rasponu od 7 do 12kWh, a klima radi 24/7.
Pitajte slobodno ako vas zanima jos neki info, a ko zeli moze i da dodje da pogleda na licu mesta kako izgleda, pre kupovine, posto sam je ja kupio “na nevidjeno”, ali nisam se pokajao 😁
Rekli su mi da je dovoljno 7 dana unapred da dogovorim termin, ali sam ja control freak, pa sam zakazao 14 dana unapred 😂Koliko dugo si cekao majstore da dodju da montiraju s obzirom da se vaucer dobija od xiaomi-a? Vidim da ugradnju radi neki servis sa kojima oni imaju ugovor
Koliko godina si dobio garanciju?
Da li ti garanciju daje xiaomi na uredjaj, a taj servis na ugradnju ili kako garancija funkcionise?
Ko garantuje za rezervne delove? 😂
I ako mozes recimo da posaljes utiske o potrosnji sledece srede jer vidim da ce biti par dana temperatura -10°
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari