Šta je novo?

XIAOMI Mijia Inverter Klima uređaj Pro Eco

• Začetnik teme Začetnik teme zigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Planiram da je uzmem cim bude prvi popust,ova cena nije realna za sad.

Losa ti je matematika...
vivax aeri+ je 45000 montaza oko 17-18k

xiaomi 68000

5000 razlike xiaomi protiv vivax, nije realno da kosta isto

istina da je ovaj xiaomi najslicniji tcl t-pro31

vivax je ipak generic brend

Vivax kupljen pre mesec dana placen 39.000 i ugradnja 14.000
Tcl 31 placen 31.000 plus ugradnja 14.000
Xiaomi anonimus sto se tice klime,nov na trzistu po meni ne moze da kosta skuplje od ove dve proverene klime i vrlo brzo ce da spuste cenu kao i na sve njihove proizvode koje sam pazario uvek ispod cene na dobrim akcijama.

Poslednja izmena:
Jel moze objašnjenje? Zaista se ne razumem u instalaciju. Jel trebalo nešto drugačije?

Izvinjavam se. Neko je slikao kućište sa žicama i kaže sramota...

Nego šta je. Definitivno uvoznik igra na tu kartu na našem tržištu.
I ne samo Šaomi. Mnogi forumaši su se na raznim temama o tehnici ovde pogubili... a sve zasnivajući se na iskustvima sa telefonima i televizorima...

Pa isto brend.
Ti želiš verovatno reći da je Daikin OEM brand.

Ne znam ali bih uzeo da spuste. Plašim se da kasnije spuste a platiš ugradnju pa dodje skuplje...

Pozdrav, da li je neko uspeo da poveže pomenutu klimu sa Amazon Alexa? Trebalo bi da ima podršku, ali Alexa ne pronalazi prilikom linkovanja sa Xiaomi Home.

Now that Xiaomi/Mijia refrigerators, air conditioners, and washing machines are rolling out from China into even more countries worldwide, Xiaomi has introduced a new generation factory that is optimized for speed, efficiency, and scalability.
Wuhan 🙂

Poslednja izmena:
Pisao u drugoj temi, zaboravio da postoji search opcija 😴

Jel uzeo neko od forumaša, kakva su iskustva?

Pisao u drugoj temi, zaboravio da postoji search opcija 😴

Jel uzeo neko od forumaša, kakva su iskustva?
Evo da s oglasim sa utiscima iz prve ruke. Klimu sam na Black Friday popustu platio 54.400 RSD sa sve ugradnjom. Proslo je nedelju dana od momenta ugradnje, i za sada su mi utisci 10/10.
Podesim je na 24-25°C i lagano postigne i odrzava temperaturu, povrsina oko 40 kvadratnih metara. Do sada je napolju bilo -5°C, pa cekam naredne hladnije dane da vidim kako ce se ponasati.
Defrost ne radi cesto. Npr. danas kada je napolju 0°C i vlaznost vazduha 91%, od prethodnog do sadasnjeg defrost ciklusa je proslo 150 minuta. Sam defrost ciklus (bar do sada) traje 5-7 minuta. Dosadasnja potrosnja na dnevnom nivou je u rasponu od 7 do 12kWh, a klima radi 24/7.

Pitajte slobodno ako vas zanima jos neki info, a ko zeli moze i da dodje da pogleda na licu mesta kako izgleda, pre kupovine, posto sam je ja kupio “na nevidjeno”, ali nisam se pokajao 😁

Prilozi

• IMG_1842.png
    IMG_1842.png
    85.3 KB · Pregleda: 75
  • IMG_1843.png
    IMG_1843.png
    205.8 KB · Pregleda: 76
Evo da s oglasim sa utiscima iz prve ruke. Klimu sam na Black Friday popustu platio 54.400 RSD sa sve ugradnjom. Proslo je nedelju dana od momenta ugradnje, i za sada su mi utisci 10/10.
Podesim je na 24-25°C i lagano postigne i odrzava temperaturu, povrsina oko 40 kvadratnih metara. Do sada je napolju bilo -5°C, pa cekam naredne hladnije dane da vidim kako ce se ponasati.
Defrost ne radi cesto. Npr. danas kada je napolju 0°C i vlaznost vazduha 91%, od prethodnog do sadasnjeg defrost ciklusa je proslo 150 minuta. Sam defrost ciklus (bar do sada) traje 5-7 minuta. Dosadasnja potrosnja na dnevnom nivou je u rasponu od 7 do 12kWh, a klima radi 24/7.

Pitajte slobodno ako vas zanima jos neki info, a ko zeli moze i da dodje da pogleda na licu mesta kako izgleda, pre kupovine, posto sam je ja kupio “na nevidjeno”, ali nisam se pokajao 😁
Koliko dugo si cekao majstore da dodju da montiraju s obzirom da se vaucer dobija od xiaomi-a? Vidim da ugradnju radi neki servis sa kojima oni imaju ugovor
Koliko godina si dobio garanciju?
Da li ti garanciju daje xiaomi na uredjaj, a taj servis na ugradnju ili kako garancija funkcionise?
Ko garantuje za rezervne delove? 😂
I ako mozes recimo da posaljes utiske o potrosnji sledece srede jer vidim da ce biti par dana temperatura -10°

Ovo mora da kosta bar 50e ispod Vivax AERI+ da se uzme u razmatranje

Vivax Aeri = MDV Aurora

Lepo sam pogodio 😁

To je ok cena.. Sve iznad 55k sa ugradnjom je previše.
Ugradnje su sada oko 16-18k

Klima izlazi oko 38k

Koliko dugo si cekao majstore da dodju da montiraju s obzirom da se vaucer dobija od xiaomi-a? Vidim da ugradnju radi neki servis sa kojima oni imaju ugovor
Koliko godina si dobio garanciju?
Da li ti garanciju daje xiaomi na uredjaj, a taj servis na ugradnju ili kako garancija funkcionise?
Ko garantuje za rezervne delove? 😂
I ako mozes recimo da posaljes utiske o potrosnji sledece srede jer vidim da ce biti par dana temperatura -10°
Rekli su mi da je dovoljno 7 dana unapred da dogovorim termin, ali sam ja control freak, pa sam zakazao 14 dana unapred 😂
U pitanju je servis ACS Shop&Service, ali oni sirom Srbije imaju svoje partnere, zavisi koji je grad u pitanju, kupac se svakako dogovara direktno sa ACS.
Xiaomi daje standardnu garanciju 2 godine, a imas mogucnost produzene garancije do 5 godina ukoliko redovan godisnji servis klime obavljas preko ACS, kod njih je cena tog godisnjeg servisa 4.000 RSD.
Garancija obuhvata ugradnju kao i sve potencijalne zamene delova/popravke tokom garantnog roka (2 ili 5 godina, zavisno od opcije za koju se odlucis).
Javljam nove utiske uskoro 🥶😁

Nazad
Vrh Dno