Ne bih ja to menjao. Isti đavo, sem što ima veću bateriju, noviji procesor i ekran bez izreza.kakav je f2 u odnosu na mi9? 🙂
Ja ta dva telefona ni u ludilu ne bih poredio (naravno u korist Mi 9).kakav je f2 u odnosu na mi9? 🙂
Sasvim je dovoljan 18w, ali ako planiras da uzimas 27w onda samo fabricki xiaomijev..Koristi li neko punjenje od 27w? I koji punjac koristite za to?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Zadovoljan, kamera, ekran sve.. Zahtjevan sam korisnik i baterija mi ne drzi dan, to imaj u vidu.. Jedino ne znam sto se tice te cijene da li je prejaka s obzirom da je vec stariji telefon u pitanju...Hteo sam da pitam jeste li zadovoljni ovim modelom?Rodjak me je zamolio da mu pronadjem neki xiaomi ,da je nov,nije preskup a da je kvalitetan,par dana sam prelistavao oglase i recenzije i moj izbor bi bio mi 9 6/128 ,nov za 320 evra.Jel ima jos neki mozda da je u tom rangu i toj ceni,uslov je da ima amoled ekran?
Nek pogleda mi 9T pro koji ima isti chipset SD855 amoled ekran pritom ravan sto je za vecinu bolje prihvatljivije i naravno jacu bateriju od 4000mah
Kako nema, ja imam poco f2 pro sa takvom kamerom [emoji12]Kad vec pominjete mi9t pro, smejali su mi se kad sam pricao da su one pop up kamere cist promasaj. Evo takvih telefona nema vise par god kasnije 🙂
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari