Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Evo ss
fccb3a0016500f90cf83938828230749.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Evo dok sam dosao kuci sa posla znaci nekih 10 min mi bio u torbici i nisam ga koristio opet se to desava,sve radi samo ekran ne,ajde pomozi nekako i ako mozes da mi objasnis kako da to odradim.

Evo dok sam dosao kuci sa posla znaci nekih 10 min mi bio u torbici i nisam ga koristio opet se to desava,sve radi samo ekran ne,ajde pomozi nekako i ako mozes da mi objasnis kako da to odradim.
Ne znam kako se vraca na 6, moraćeš da potražiš na netu ili da odneseš u servis

a64387bdb6d98921b2c4ab5428b8079b.jpg

Ova verzija

Poslednja izmena:
Gledam na netu i dosta mi je to sve konfuzno,pise da treba da bude otkljucan bootloader a ja sam bio podneo zahtev na sajtu za to i poslali mi posle par dana sms sa podacima i nisam to odma otkljucao i danas sam odradio factory reset i nestala mi ta poruka,a ne mogu nikako ni da kopiram fajl na telefon jer kad ga spojim sa kompom po default-u je podesen da se telefon samo puni tako a ne da mogu da prebacujem podatke na njega.

Gledam na netu i dosta mi je to sve konfuzno,pise da treba da bude otkljucan bootloader a ja sam bio podneo zahtev na sajtu za to i poslali mi posle par dana sms sa podacima i nisam to odma otkljucao i danas sam odradio factory reset i nestala mi ta poruka,a ne mogu nikako ni da kopiram fajl na telefon jer kad ga spojim sa kompom po default-u je podesen da se telefon samo puni tako a ne da mogu da prebacujem podatke na njega.
Pošalji zahtev ponovo

Ako si dobio poruku da ti je unlock dozvoljen i dalje ti vazi...Ne postoje nikakvi podaci za unlock, nego tvoj Mi account dobija privilegiju za unlock.
Preko Mi unlock tool otkljucaj BL, pa preko fastboot flesuj taj MM rom.

Sent from my Redmi Note 4X

Sad citam da treba da ugasim telefon kako bi usao u fastboot mode,probao sam na slepo i ne moze,i ulogovao sam se u onaj mi unlock i tamo kaze your devices is not support by mi unlock.

Poslednja izmena:
Caos svim Xiaomi fanovima :)

Za 250 evra je najbolji odnos cena/performanse :)

Da li telefon radi dobro, stabilno i fluidno bez seckanja? Vidim da se neki korisnici zale na razlicito bagovanje/seckanje, npr. crn ekran bez mogucnosti javljanja na poziv...

Kako se sve to prevazilazi? Koja verzija firmware radi fluidno bez seckanja/bagova...?

Pozzz ☺

Poslednja izmena:
Nije to seckanje sa crnim ekranom, nego njegov uredjaj ima neki problem. Vrv hw prirode jer je menjao softver i problem stoji. Sto se tice ovako rada, nemas brige

Caos svim Xiaomi fanovima :)

Za 250 evra je najbolji odnos cena/performanse :)

Da li telefon radi dobro, stabilno i fluidno bez seckanja? Vidim da se neki korisnici zale na razlicito bagovanje/seckanje, npr. crn ekran bez mogucnosti javljanja na poziv...

Kako se sve to prevazilazi? Koja verzija firmware radi fluidno bez seckanja/bagova...?

Pozzz ☺

Kupio sam telefon pre 2 nedelje i prezadovoljan sam,nema nikakvog zapucavanja sve radi perfektno,meni se nije desavalo nista od toga.
Sve preporuke za ovaj telefon :D

Imam problem sa Play Storom,radio je sve normalno do skoro,sad kad zelim nesto da skinem ili apdejtujem izbaci mi eror 495!
Da li neko zna kako da resim problem? :D

Na jednom sw buildu zeza playstore. Azuriraj sistem

Na jednom sw buildu zeza playstore. Azuriraj sistem

Nisam to nikako radio na ovom telefonu pa nzm kako funkcionise (idem normalno u podesavanja,pa about phone i onda system updates,jel tako?)
A procitao sam da je ovaj noviji sistem los,da ima nekih bagova i da zapucava.

Pisao sam pre par strana, prelistaj, da se ne ponavljam.. :) Vec je neko pitao isto sto i ti.
Meni dobro radi poslednji build, nije mi se desilo da zabode. Jedino ja zabodem pa ga restartujem u uzanom dzepu :) Ista stvar mi se desavala i sa prethodnim telefonima, zadrzim stisnut power dok cucim npr i vezujem pertle. Al opet bolje restart nego da ga iskrivim :)

Aha vazi sad cu potraziti :D
Hahahhah dobro je ti imas taj problem samo kad je u dzepu,meni se to desava i kad ga drzim u ruci :laugh:

To mi se jednom desilo. Pricam s kolegom i samo zavibrira fon, i izvalim da drzim power stisnut :D

To mi se jednom desilo. Pricam s kolegom i samo zavibrira fon, i izvalim da drzim power stisnut :D

Meni se bas cesto desava da drzim telefon u ruci zakljucan i on zavibrira i ja pogledam sta se desava kad ono on se ugasi :D
A power dugme je bas osetljivo,to sam primetio :D

После две недеље коришћења задовољан сам телефоном. Пар стварцица ми "смета", звучник је на доњој десној страни и ту ми некако стоји палац док држим телефон, левом руком подржавам телефон да прстом десне руке притискам, тако да палац заклања звучник и доста слабије се чује. Да је још неко има сличан "проблем". Исто и камера је на самој ивици телефона, и ту понекад заклоним прстом објектив.
Четири године сам имао S3 па сан навикао на њега.

Pozdrav, posto planiram napokon da zamenim legendarnini LG G2 rešio sam definitivno da njegov naslednik bude Xiaomi Mi5 :) Hteo bih da vas pitam gde najjeftinije mogu da ga kupim kod nas kao ako je neko naručivao iz kine kolika je carina i porez obzirom da 64gb verzija ima da se nadje za 200e. Hvala

Carina i porez, kako te oderu. Mislim da ti se vise isplati ovde da uzmes

Moze neka preporuka za prodavca? Da gledam onu international verziju, global sw?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Vera na KP, ako ga ima u ponudi. Uzeo 5 telefona od nje, svaka preporuka.

Video sam kod nekog prodavca iz bg-a na KP ima prime verzija za 235e

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kada isprazne zalihe svi će smanjiti cenu 3/64 na 230/240e pošto je na aliju 227$

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ја сам узео у Logic-у, годину дана "гаранција".

Ima vec za 230-40 na kp sa god dana garanc

Ja se izvinjavam što imam mnogo pitanja i podpitanja, sto naš narud kaže "upalila mi se šišarka". Jel je možda znate kod kog prodavca na KP ima najbolji primerci Prime 64gb verzije? Pod "dobri primerci" mislim sa tim boljim ekranom i bez drugih mana.

Vrh Dno