Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Ma i na aliju sam trazio, kucao svasta i samo mi izbacivalo tempered budjavi. Hvala na linku, ima 5 komada da porucim

Kupiš nillkin frosted shield i u pakovanju dobiješ njihovu foliju za staklo

Sent from my MI 5s using Tapatalk

367MB ide na kesiranje. Ako kesira i pola od toga odlican rezultat. [emoji12]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Au čoveče, koja tuga.

Sta tuga, sve sto koristim, drzi u ramu.. :D

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Који је задњи званични rom, 7 или 8? Screenshot_2017-05-23-18-08-22-169_com.android.settings.png

Телефон сам добио са тим romom а узео сам га пре недељу дана. Мислио сам да поприлично заостајем у rom-u.
Кажеш да је најбоље да останем на овом рому.

Poslednja izmena:
Izbacili bi oni zvanicno tu noviju verziju da je čista, video sam na forumima ne mnogo ali ima žalbi.Za par meseci će mui 9 i and 7, sad možeš da se prijaviš za testiranje ako ti se igra.

Јел зато телефон сам не избацује нову верзију?

Pa i sad je fon na andr7, ne mora da ceka miui9 zbog toga

Да ли је вама телефон сам избацио доступност новог рома или сте га ручно убацили? Мени још увек не показује у update да има нови роман.

Да ли је вама телефон сам избацио доступност новог рома или сте га ручно убацили? Мени још увек не показује у update да има нови роман.

Ne izbacuje sam ,pročitaj lepo zadnji post.

Ko ima android 7, ako neko ima nek da sud, ima li bagova itd...

Ја сам још увек на Android 6. Не знам да ли те добро капирам, телефон уопште не избацује нотификацију да је изашао нови ром или не, ни на ручног провери нема новог рома, овај је задњи. На ранијем телефону S3 је избацивао.
Скапирао сам да мора да се нови роман ручно скине са нета на телефон.

Nema bagova. Rom stoji na xiaomi sajtu, uglavnom skinu ako je problematican

Za sada moraš sam da ubaciš novu verziju, ne izbacuje nikom novu verziju sam

Kako se odkljucava bootloader, mora li to da se radi i jel moze samo da se skine verzija i instalira

Како да наместим да ми Play store приказује наше коментаре за апликације?
Да ли се може наместити да се окретањем телефона утиша звоно?

Poslednja izmena:
>>Да ли се може наместити да се окретањем телефона утиша звоно?

Phone>menu(hamburger- tri horizontalne crtice)>settings>incoming call settings

Ljudi desava mi se bag kad hocu da otkljucam telefon,kada je zakljucan pritisnem home dugme i ekran ostane crn i samo zasvetle kapacitativni dugmici i onda se oni ugase i ja nakon toga pritisnem onda power dugme i onda mi se otkljuca telefon,da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim?

Ima neko predstavu kako se gasi vibracija za dodir ekrana prilikom kuckanja teksta? U Sounds&Vibration, kod opcije Vibrate on touch, mi je štiklirano: off....?

Settings-additional settings-language and input, vidi koja tastaturu koristis i u njoj podesi sve...(tu gasis i vibraciju)

Sent from my Redmi Note 4X

Znaci ludim od telefona,evo danas mi stigla sms poruka i ne mogu da otkljucam telefon,znaci crn ekran i samo kapacitativni dugmici svetle,neko me zove i crn ekran i dalje a on zvoni,znaci ili cu ga slomiti ili prodati jer me izludjuje skroz,pokusao sam da izguglam problem ali nema resenja.

Znaci ludim od telefona,evo danas mi stigla sms poruka i ne mogu da otkljucam telefon,znaci crn ekran i samo kapacitativni dugmici svetle,neko me zove i crn ekran i dalje a on zvoni,znaci ili cu ga slomiti ili prodati jer me izludjuje skroz,pokusao sam da izguglam problem ali nema resenja.
Fabrički reset, neki drugi rom da ubaciš?
Možda je bag sa senzorom blizine jesi testirao hardver u opcijama...

Poslednja izmena:
Odradio sam testiranje i sve je ok,sad sam odradio reset na fabricko,videcemo kako ce se ponasati.

Nazad
Vrh Dno