Koja verzija miui jel and 6 ili 7Odradio sam testiranje i sve je ok,sad sam odradio reset na fabricko,videcemo kako ce se ponasati.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Koja verzija miui jel and 6 ili 7Odradio sam testiranje i sve je ok,sad sam odradio reset na fabricko,videcemo kako ce se ponasati.
Video sam da se zali poneko na and 7, ako ti ne proradi, poslaću ti verziju koja radi 100% al je and 6Evo ss![]()
Ne znam kako se vraca na 6, moraćeš da potražiš na netu ili da odneseš u servisEvo dok sam dosao kuci sa posla znaci nekih 10 min mi bio u torbici i nisam ga koristio opet se to desava,sve radi samo ekran ne,ajde pomozi nekako i ako mozes da mi objasnis kako da to odradim.
Pošalji zahtev ponovoGledam na netu i dosta mi je to sve konfuzno,pise da treba da bude otkljucan bootloader a ja sam bio podneo zahtev na sajtu za to i poslali mi posle par dana sms sa podacima i nisam to odma otkljucao i danas sam odradio factory reset i nestala mi ta poruka,a ne mogu nikako ni da kopiram fajl na telefon jer kad ga spojim sa kompom po default-u je podesen da se telefon samo puni tako a ne da mogu da prebacujem podatke na njega.
Caos svim Xiaomi fanovima
Za 250 evra je najbolji odnos cena/performanse
Da li telefon radi dobro, stabilno i fluidno bez seckanja? Vidim da se neki korisnici zale na razlicito bagovanje/seckanje, npr. crn ekran bez mogucnosti javljanja na poziv...
Kako se sve to prevazilazi? Koja verzija firmware radi fluidno bez seckanja/bagova...?
Pozzz ☺
Na jednom sw buildu zeza playstore. Azuriraj sistem
To mi se jednom desilo. Pricam s kolegom i samo zavibrira fon, i izvalim da drzim power stisnut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari