Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Itekako može da ima veze s lokacijama.
Location reporting često zna da napravi žestok drain,brdo slučajeva bilo upravo ovde na forumu
Isključio lokacije, obrisao speedtest, obrisao Facebook, za sada nema drain. Uključiću lokacije kasnije da vidim da li to zeza, ali da li je moguće da lokacije mu ne daju da spava, ili ga neki app budi za lokaciju?

Google location history?

Definitivno nema drain. Vratio sam ukljucen location services, gps iskljucen kao i ranije. Google location history sam iskljucio prvog dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Location services uključen, GPS isključen, bez Facebook nema drain. Ovo već liči na super battery life.
4e303fb7ba84a2392b7e21cccae431e3.jpg
c62479ee513c2769c8aa3043054bc605.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Odlicna baterija.

Hteo sam okačiti kada bude blizu 2-3% ali devojka videla da je oko 15% pa stavila da se puni.
Elementi, evo od jutros, ali pričao sam svega par minuta. Za nekoga kome je to glavni telefon i dosta priča mislim da bi bio ovaj SOT na 2-3%.

U svakom slučaju izuzetno dobra baterija.

0aaf12df73df4fe2e73f0e57cd97d36b.jpg
5eea1b45927f06880971a7a759dccc85.jpg

jel moguće da oni u 2017oj imaju screen on bez awake... to je bio bug na 4.2 androidu

Meni je uvek isto, ili za koju crtu veci awake on na Mi 5s.

Ne znam kako nije awake kada znam sigurno da sam ga tada koristio, ali zanimljivo svakako :)

Šta mislite, ima li smisla kupiti Mi5 a prodati OP2? Samo da napomenem da je OP2 sasvim dobar, nisam primetio nikakve bagove ni probleme. Ne igram igrice na telefonu i ne koristim fejs, ako je to bitno.
Meni se Mi5 sviđa što je nešto manji ekran i noviji procesor. Odbija me 3/32 gb memorije prema 4/64 na op2. Kamera je ok i na op2, mada za fotkanje telefonom uglavnom koristim lumiu 950. Volim da menjam telefone, nemam ni jedan drugi razlog što razmišljam o drugom telefonu.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Nema smisla s obzirom da ti sve radi kako treba.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Mi Mix bi rado posedovao, samo da se pojavi kod nas

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Pozdrav, da li je bolje da se stavi kaljeno staklo ili obicna folija?

Jedno pitanje, stigao ortaku Mi5 sa MIUI 8.1.2.0 jel to sve ok ili je neki kuvani, pa da se spremamo za unlock i flash, kad vec nema garanciju?

8.7.1.19 global sa weekly updates
aa5ba21045bf16e367007c7906ecf18b.jpg

Jel ima neka glasina za Mi 6 ?

Krajem februara ,navodno s835 uc ( to jest lošiji onaj pvs bin ,kao kod mi5 od 32gb ) , neki pričaju 3 verzije mada ja ne verujem.
Možda budu dve jedan sa ravnim displejom drugi sa edge I lg oledom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Opet problemi sa baterijom. Pri sredini nije sleep jer je bio personal hotspot upaljen, ali poslednjih 20 pošto kada se nije koristio satima nije išao u sleep nikako.
d605417d4a3b496c4b4e8f09b06f1a2a.jpg
9db91b1d42bf2bd07646aeaab28ff2e5.jpg
d96d85d9aa6a9cc5516b8af26b219d70.jpg

Ja mislim da je to to od Mi5, do pet sati i meni traje, prvo sa MIUI pa onda sa CM i sada sa Lineage...

Ma nije do Mi5 - nesto u OS mu nije dalo da ide u sleep. Evo od punjenja poslednjeg sada normalno ide u sleep.

Normalno je išao u sleep, poklapa ti se awake sa screen on time, što i treba da bude tako.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poklapa se na grafiku ali ne i u onome što piše na screenshot. Nešto iz sistema ga keep awake stalno radi. Pogledaj ovo - pre 5 sati sam ga ostavio na wifi I ubio sve u pozadini, nisam ga dirao do sada. Sa 85 ili 86% na 78% za 5 sati ne korišćenja.
419f2f55da9c55d8f54e9f0b5e3fd07b.jpg

Ako možeš root odradi, instaliraj bbs, pa mi baci log da vidim šta vuče.

iP7

Ma mogao bih i ja onda skontati, ali iskreno mrzi me da se cimam, posto ga cackam najcesce kada testiram, a ako postoji i 0.1% da mi root poremeti bilo sta nemam vremena da gubim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne može root ništa da poremeti [emoji4] to je samo pristup sistemu [emoji4]

iP7

Jel je crkavala ploča nekome na forumu? Trebam za devojku da iskopam neki telefon, nekako mi mi5 deluje kao trenutni best buy u tom cenovnom rangu a da ima manje dijagonale... Jedino ta ploča...

Nazad
Vrh Dno