Ne proivodi se više.Da li znate gde kod nas ima najjeftinije da se nabavi ovaj fon?
e do***** onda 😀
Snalazim se [emoji3]
Imam oko 40ak aplikacija koje koristim, instaliram to offline i mir. Inače na fonu mi je prazno preko 8Gb [emoji3]. Jako dobro radi bez gapsa, brutalno [emoji4]
Oglasi se ponekad ovde ako uzmes rn4x, jos po neki razmisljamo da li vredi takva promena.E, to je bilo to, nepunih godinu dana druženja sa mi4c 🙂
Moj prvi android telefon. Prezadovoljan. Mnogo naučio od ekipe sa foruma.
Verovatno prelazim na Redmi Note 4X 3/32... ali i dalje pratim sve interesantne teme 😉
Kucaj na aliexpress-u JLW BM35. Jeste malo skuplja ali je kvalitetna kao originalna. Čak je i malo teža od originalne .
Moja radi sjajno, izvlači veći sot od originalne i teža je od originalne... Prodavac od koga sam kupio bateriju istu nema više na stanju. Možda su različite baterije kod različitih prodavaca [emoji52]Stigla mi pre neki dan - i nisam bas oduševljen. Ima 40g dok originalna ima 42.
Kapacitet joj je 2300mAh u vr' glave (imam onaj USB merac), i jako čudno se puni, Udje 600mAh ono piše 5%, pa onda linearno raste do nekih 75-80% pa odjednom skoči na 90% i tu je kraj, posle krene da se prazni i ako je punjaču. Onda odjednom skoči na 100% Al čim isključiš pokaže 95. Izuče max 3h SOT pre nego sto se telefon ugasi - u svakom slučaju ne preporučujem ovu bateriju.
Dal ce biti xiaomi.eu roma za mi4c miui 9? Vidim da kineski izlazi tamo oko 25 avgusta za njega. I na kom androidu je miui 9 za mi 4c? Kontam da bi trebao da bude na nugatu...
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari