Da li bi neko probao Gcam mini, mozda radi na MI4c
https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120756911
nemam vise telefon pa ne mogu da probam![]()
Sumnjam da radi jer tamo piše da je za OnePlus i OnePlus 5.
Da li bi neko probao Gcam mini, mozda radi na MI4c
Ne radi, crashuje odmah po pokretanju.Da li bi neko probao Gcam mini, mozda radi na MI4c
A mene zanima da li je neko probao MIUI 9?
Vidim da je izašao weekly na Xiaomi.eu
A mene zanima da li je neko probao MIUI 9?
Vidim da je izašao weekly na Xiaomi.eu
Jel na nugatu i bez kineskih app?
Moze link do tog twrp da probam jer imam problem sa ubacivanjem nugata preko LP? Koju verziju si imao prije ubacivanja miui 9?
Najzad nakon toliko dana patnje i fleshovanja raznih verzija twrp i miui romova danas naletim post koji je lik postavio prije par dana i uspjesno sam ubacio zadnji miui 9 preko 6.12.22 verzije. Problem je sto na xiaomi.eu samo 7.2.9 verzija ima nugat bootloader a ostale nemaju zato i ne mogu da se boot-taju. Takodje sam dobijao errore prilikom instalacije zadnjih verzija MIUI-a sa TWRP 3.0.2 koji sam skinuo sa linka na xiaomi.eu ali sa ovim univerzalnim TWRP sve je proslo bez greske. Cak nisam morao da radim ni wipe tako da su mi sve app i podaci ostali na telefonuZnaci ukoliko prelazite za LP na N onda ubaciti ovaj TWRP sa linka skinuti zadnji MIUI i instalirati ga i onda ovaj N frrmware u kom se nalazi N bootloader reko onda ide reboot i naravno sacekati par minuta.
https://xiaomi.eu/community/threads/mi4c-android-5-1-1-to-7-0.40827/page-3#post-381538
Iskreno,koristim vec par dana miui 9,super je update,dosta sitnih novina koje mi se svidjaju,ali opet imam zabadanja,ne znam jel to sto koristim (fb,wa,viber,instagram,messenger),ali svaka verzija mi nije bas najfluidnije radila.Naj stabilnije su verzije i najfluidnije(po mom misljenju) miui v8.1 ali se ne bih vracao na to sa ove devetke![]()
Hoce viber i pogotovo messenger da malo zezaju i koče rad telefona. Pogotovo što umeju da srču bateriju![]()
Jesi imao ta "zabadanja" na LineageOS ili TSLos romovima ako si ih probao?
Probao sam,ali sam se zadrzavao najduze pola dana na njima,tako da nisam nista osetioVreme je za novi uredjaj,ovaj sljaka godinu skoro,pregazili ga meseci rada
,vrv ce biti 5x kada bude na oglasima kod nas...
Znaci menjas telefon sa kilavom baterijom za telefon sa kilavom baterijommakar je kamera daleeeeko bolja
![]()
Bolja je i baterija sd625 je dobar za bat.gledao sam testove za sot i izvlaci preko 8h.Jedino je chipset slabiji,ali 4gb ram 64 rom,na antutu par hiljada manje nego na ovom,generalno i lepsi dosta,ali ako bude oko 200e uzimam,ako vise bude mi5s cu morati![]()
Aaa redmi 5x, ja rekoh nexus 5xKamera bi trebalo da bude ok, tu negde, ali zato baterija ima da ubija
![]()
Jest da miui 9 koristim samo 1 dan ali ja sam odusevljen brzinom rada. Sve radi mnogo brze i tecnije nego staroj 6.12.22 jedino ne znam kakva je baterija na novom romu mada nista mi ne znaci sto moze izdrzati 1.5 dan kad moram da ga punim svako vece jer mi nista ne znaci 40% baterije kad ujutro krenem na posao.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ja ovo ne kapiram uopste
Ja na svom telefonu imam xiaomi.eu 8.2.1.0 Stable. Kako sad da prelazim na 6.12.22 da bi presao posle na MIUI 9?!?!
Ovu verziju 6.nesto.nesto sam nasilno instalirao kada sam napravio onaj ***** sa kineskim ROM-om pa mi zakljucao bootloader(a cekao odobrenje od Xiaomi za otkljucavanje BL).
Ako je neko dokonu recenicu dve da pojasni ovaj prelazak i da li se gube podaci sa telefona(da li se uopste isplati prelazak). Jer bi svakako probao ovaj MIUI 9 Stable ali ne ako bi morao da ponovo sve instaliram od aplikacija i podataka u aplikacijama
Ovaj 8.2.1.0 stable stvarno radi stable i zadovoljan sam sa njim ali bi opet voleo probati android 7 pre cuvenog pitanja koji xiaomi posle mi4c a da se ne razocaram
Stavrno je bruka kakav su telefon napravili za tih 120€....
Edit:
Skoro se vratih sa odmora i telefon sam koristio kao navigaciju. Oborio sam rekord u SOT-u
Baterija sa 100% na 9% a ekran upaljen 7h 25m 23s(da sam malo sporije vozio mogao je jos malo....)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari