Ne proivodi se više.Da li znate gde kod nas ima najjeftinije da se nabavi ovaj fon?
e do***** onda![]()
Snalazim se [emoji3]
Imam oko 40ak aplikacija koje koristim, instaliram to offline i mir. Inače na fonu mi je prazno preko 8Gb [emoji3]. Jako dobro radi bez gapsa, brutalno [emoji4]
Oglasi se ponekad ovde ako uzmes rn4x, jos po neki razmisljamo da li vredi takva promena.E, to je bilo to, nepunih godinu dana druženja sa mi4c
Moj prvi android telefon. Prezadovoljan. Mnogo naučio od ekipe sa foruma.
Verovatno prelazim na Redmi Note 4X 3/32... ali i dalje pratim sve interesantne teme![]()
Kucaj na aliexpress-u JLW BM35. Jeste malo skuplja ali je kvalitetna kao originalna. Čak je i malo teža od originalne .
Moja radi sjajno, izvlači veći sot od originalne i teža je od originalne... Prodavac od koga sam kupio bateriju istu nema više na stanju. Možda su različite baterije kod različitih prodavaca [emoji52]Stigla mi pre neki dan - i nisam bas oduševljen. Ima 40g dok originalna ima 42.
Kapacitet joj je 2300mAh u vr' glave (imam onaj USB merac), i jako čudno se puni, Udje 600mAh ono piše 5%, pa onda linearno raste do nekih 75-80% pa odjednom skoči na 90% i tu je kraj, posle krene da se prazni i ako je punjaču. Onda odjednom skoči na 100% Al čim isključiš pokaže 95. Izuče max 3h SOT pre nego sto se telefon ugasi - u svakom slučaju ne preporučujem ovu bateriju.
Dal ce biti xiaomi.eu roma za mi4c miui 9? Vidim da kineski izlazi tamo oko 25 avgusta za njega. I na kom androidu je miui 9 za mi 4c? Kontam da bi trebao da bude na nugatu...
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari