Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Ja sam na RR od 23 decembra i sve mi radi vrhunski. Od tad izašle neke nadogradnje ali nisam niš dirao, nemam razloga. Probaj AICP, isto jako dobar.
Nenormalno smaraju cell broadcast notifikacije na RR. Moram da obrisem tu sistemsku aplikaciju da bih mogao da ih se oslobodim?
Edit: Mislim da sam našao opciju.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Poslednja izmena:
U pravu si. I mene ubijale jedan dan dok nisam provalio opciju :)

Ne nalazi u playstore-u telenor banka aplikaciju a preko browser-a kaže da nije kompatabilna sa mi4c. Na miui8 je sve bilo ok. Jel ima još neko isti problem na RR 5.8.0?

Ne nalazi u playstore-u telenor banka aplikaciju a preko browser-a kaže da nije kompatabilna sa mi4c. Na miui8 je sve bilo ok. Jel ima još neko isti problem na RR 5.8.0?

Ja sam našao u play storu tu aplikaciju ali kaže da uređaj nije kompatibilan. Verovatno zato što sama aplikacija nije još predviđena za android 7.1 nego neke ranije verzije. Od danas sam i ja na RR 5.8.0. Ne znam, to je samo moje mišljenje.

Poslednja izmena:
Skines aplikaciju na nekom drugom telefonu, bekapujes app i prebacis na svoj telefon.Posle instaliras i trebalo bi sve da radi.

01010010 01000101 01000100 01001101 01001001 00110100 01010000 01010010 01001001 01001101 01000101

Da to je ta aplikacija. Našao sam apk ali ću koristiti u početku mobilni sajt. Dovoljno je dobar i izgleda kao aplikacija.
Možda android aplikacija ne podržava custom romove. Edit: mada je radila na prošlom telefonu na cm 12.1.

Poslednja izmena:
Screenshot_2017-01-16-08-26-48-959_com.miui.securitycenter.png

Zna li neko zasto radi wifi iako je iskljucen,na battery usage pise da je aktivan preko noci,iako ga pre spavanja gasim?

Ukljucen ti je high precision u locaciji, pa i kad je ugasen GPS on koristi wifi i mobilni signal da odredi lokaciju.

Ili možda ipak zbog wifi scanninga

Ili možda ipak zbog wifi scanninga

Nasao sam na kraju sta je.Mozda jos nekom zatreba.U wifi/advanced settings ima da se odcekira da google aplikacije skeniraju wifi iako je iskljucen.Iskreno ne znam koje znacenje ima ta opcija,al eto..

Imam jos jedan problem,kada sam na suncu napolju,ili kada sam na jakom svetlu,ekran postane nekako pre eksponiran,nije ugasen mi je auto bright,znaci svetlo ostane isto,samo kao da se pojaca bela boja previse,bas ruzno izgleda,na 2 modela vec ne znam kako da resim ovo.

Imam jos jedan problem,kada sam na suncu napolju,ili kada sam na jakom svetlu,ekran postane nekako pre eksponiran,nije ugasen mi je auto bright,znaci svetlo ostane isto,samo kao da se pojaca bela boja previse,bas ruzno izgleda,na 2 modela vec ne znam kako da resim ovo.

Settings->Display->Colors & contrast
Promeni sa automatic na increased ;)

Ima li neko resenje kako da se otarasim Misc storage,zauzima oko 1gb,citao sam da cleaner moze da ocisti to u deep clean,al nisam uspeo...

Bilo koji custom rom da sam instalirao (aicp, cm, rr, lineage), uvek su izlazile ove dve greške.
Pre svake instalacije otkačim wipe data, sistem, keš, dalvik. i uvek isto.
Kad instaliram Miui rom nema nikakve greške.
Baš me zanima šta je u pitanju..
Screenshot_2017-01-17-05-31-53.png

Jedan clan XDA foruma je izvukao MIUI firmware za ekran, tako da postoji sansa da ga implementiraju u CM romovima :)

Posle svih custom romova koje sam isprobao i testirao ubedljivo najbolji se pokazao xiaomi.eu rom 8.1.2.0 stable. Ni jedne greške, ni jedan bug za razliku od drugih romova. Jednostavno sve radi savršeno. Bar na mom mi4c.

I 8.1.3.0 Stable radi odlicno, nikakav problem do sada.

Probacu ga za 30min, kad napunim bateriju :D Pa javljam kasnije u toku dana. Nadam se samo da necu imati WIFI dropove kao sa vecinom custom romova.

Moje iskustvo sa RR posle nedelju dana: odlično
Edit- Ispisao sam ogroman post i tapatalk samo ovo gore poslao wtf to mi je radio i na miui.

Poslednja izmena:
To radi TT kada dodas neki smajli ili znak koji ne moze da "procita" i nakon toga sve sto napises se ne vidi, to je neko moze zapazanje ;(
Tipa TT ne prikaze, a ako je PM...na mail mi stigne obavestenje da imam PM i prikaze sadrzaj...a u samoj poruci ne vidim ceo sadrzaj.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Nikako da izbace Nougat dev da testiramo,za ostale modele uveliko izasao cak i za mi2,mi3,mi4 jedino mi4c i mi4i uskraceni za sada :/

Nazad
Vrh Dno