Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Moze li link gde da skinem ovaj eu miui stabilni,bez kineskih app?

Ne mora gapps na miui rom da se instalira,imas sve u njemu.

Opengapps.org.

Imaš uputstvo u postu #815

Edit: ne treba gapps za xiaomi.eu romove

mi4c/miui8

Poslednja izmena:
Opengapps.org.

Imaš uputstvo u postu #815

Edit: ne treba gapps za xiaomi.eu romove

mi4c/miui8

E hvala na odgovoru,bio sam do sada na kineskom oficijalnom,smara malo njihov store i jos par stvari na kineskom,interesuje me jos da li cu sad ovaj eu rom moci da updateujem preko updatera ili cu morati svaki put preko TWRP?

E hvala na odgovoru,bio sam do sada na kineskom oficijalnom,smara malo njihov store i jos par stvari na kineskom,interesuje me jos da li cu sad ovaj eu rom moci da updateujem preko updatera ili cu morati svaki put preko TWRP?
Imaš ota jednom mesečno otprilike. Ako hoćeš češće skineš rom i preko apdejtera ili twrp-a instaliraš skinuti zip.

mi4c/miui8

Imaš ota jednom mesečno otprilike. Ako hoćeš češće skineš rom i preko apdejtera ili twrp-a instaliraš skinuti zip.

mi4c/miui8

Updater to bese ono u about u desnom cosku,pa biram zip iz interne memorije i instaliram?

mi4c/miui8
Ja imam jos onaj xiaomi.eu rom ne znam sad koja verzija bese, nisam kod kuce pa da pogledam (kevin fon), ali uglavnom onaj prvi ili drugi build na miui 8 sto je izasao kad vec u septembru cini mi se i od tad nista ota nisam dobio. Ne znam jel to treba da se nesto posebno aktivira ili sta?

Ja imam jos onaj xiaomi.eu rom ne znam sad koja verzija bese, nisam kod kuce pa da pogledam (kevin fon), ali uglavnom onaj prvi ili drugi build na miui 8 sto je izasao kad vec u septembru cini mi se i od tad nista ota nisam dobio. Ne znam jel to treba da se nesto posebno aktivira ili sta?
Takodje, nikad nista. Uglavnom pratim ovde kad izadje pa download.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Hmmm ipak nema više ota apdejtova.

"So we decided to STOP OTA support at all.. you have to download ROM manually and install via Updater - menu (...) - Select installation package - reboot (You will not loose your data)"

mi4c/miui8

Xiaomi.eu rom ima update svakog petka.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

AICP-ovci pitanje: Ima li na AICP romu mogućnost podešavanja funkcija hardverskih tastera, tipa duži dodir na Back da odradi screenshot, duže na Home ugasi ekran, itd...? RR ima i jako je korisna stvar.

Imam jedan bag na miui-ju,na primer kada navijem alarm,pre nego sto treba da zazvoni cuje se zvuk otkljucavanja ekrana iako je zakljucan,tako isto i kada stigne poruka za viber,postoji li nacin da se sredi to sem da skroz ugasim zvuk otkljucavanja,i jos me interesuje za vibraciju,da li moze da se pojaca,vibrira al jedva nekako,u dzepu ne osetim uopste kada zvoni u silent modu,tek kada ga uzmem u ruku pomalo osetim vibraciju.

Imam jedan bag na miui-ju,na primer kada navijem alarm,pre nego sto treba da zazvoni cuje se zvuk otkljucavanja ekrana iako je zakljucan,tako isto i kada stigne poruka za viber,postoji li nacin da se sredi to sem da skroz ugasim zvuk otkljucavanja,i jos me interesuje za vibraciju,da li moze da se pojaca,vibrira al jedva nekako,u dzepu ne osetim uopste kada zvoni u silent modu,tek kada ga uzmem u ruku pomalo osetim vibraciju.

Ja nemam taj problem, sad sam ukljucio taj zvuk i upalio alarm. Prvo je telefon krenuo da vibrira pa onda da zvoni, i nije bilo zvuka otkljucavanja.
Moguce je da je tako jer imam sifru na telefonu, i imam ukljucenu opciju da telefon prvo vibrira pa onda krene zvuk kad je u pitanju alarm.

AICP-ovci pitanje: Ima li na AICP romu mogućnost podešavanja funkcija hardverskih tastera, tipa duži dodir na Back da odradi screenshot, duže na Home ugasi ekran, itd...? RR ima i jako je korisna stvar.

Nema za "back" taster ali se ostali tasteri mogu podesiti. Može npr. za "power" taster da se podesi screenshot ili screenrecord.

Ja nemam taj problem, sad sam ukljucio taj zvuk i upalio alarm. Prvo je telefon krenuo da vibrira pa onda da zvoni, i nije bilo zvuka otkljucavanja.
Moguce je da je tako jer imam sifru na telefonu, i imam ukljucenu opciju da telefon prvo vibrira pa onda krene zvuk kad je u pitanju alarm.

Kad stavim sifru nema toga samo kad je bez sifre,sad sam probao,mrzi me da stalno otkljucavam pomocu sifre ili paterna onog,ali moracu da se naviknem

Nema za "back" taster ali se ostali tasteri mogu podesiti. Može npr. za "power" taster da se podesi screenshot ili screenrecord.
Znači za kapacitivne ništa sem osnovnih funkcija?

629b3842b7a913d63c9295b34f6e03b2.jpg

Screenshot_20170109-141735.png
Screenshot_20170109-141755.png
Screenshot_20170109-142457.png
Svaki "button" moze da se podesava osim "back" button.

Poslednja izmena:
Oke. RR je tu zakon, u sitna crevca može sve :)

Poslednja izmena:
Kamera je malko lošija no na MIUI. Postavio sam par slika na prošlim stranicama. Snap kamera ima slowmotion mod, nema time lapse. Moguće da neka druga app pruža tu mogućnost. Ako su slike must, MIUI je rešenje.

Jel ima neko neku preporuku za silikon,koji stiti sve ivice?Imao sam Nillkin crni,ali nije stitio gornji i donji deo i pade sa par m visine bas na taj ne zasticen deo i puce,sad imam iPaky a pregolem je nekako.Video sam neki nillkin providan super izgleda al nema na aliexpressu trenutno.

Pa sas kad je vec puko onda koj ce ti silikon. :) Iskreno meni merak da cuvam mob do prvog ostecenja, posle mi prodje zelja.
Inace sve pohvale za mofi preklopnu koju sam narucio za majku. Stiti za sve pare, a i izgleda bas lepo. Jed da si pitao za silikon, al reko da kazem...nije na odmet.

Poslednja izmena:
Pa sas kad je vec puko onda koj ce ti silikon. :) Iskreno meni merak da cuvam mob do prvog ostecenja, posle mi prodje zelja.
Inace sve pohvale za mofi preklopnu koju sam narucio za majku. Stiti za sve pare, a i izgleda bas lepo. Jed da si pitao za silikon, al reko da kazem...nije na odmet.

Prodao sam taj i uzeo novi,zato mi treba,nisam ljubitelj tih preklopnih,videcu da listam ali jos malo,mozda iskrsne nesto

Nazad
Vrh Dno