Баци нам резултате...Evo prolazno stanje
Telefon sam punio pre 62h i ostalo mi je jos 58% baterije a imam 1h57min upaljenog ekrana
(Moracu da slikam ovo kad baterija bude pri kraju da imam za uspomenu)
Može li neko ko je na cyanogenmod-u da pusti geekbench 4 i postavi ovde rezultate?
Na miui8 je smešno mali multicore rezultat.
Sistem radi baš fluidno ali baš me zanima da li miui8 puno trotluje procesor
mi4c/miui8
![]()
![]()
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Mislim da je ista situacija i na hrvatskom, srpskom i crnogorskom :?Ubaci hrvatski.
Btw meni se baš sviđa ovako na srpskoj
mi4c/miui8
Da sad vidim. Ranije nije bilo tako... Mada navikni se ovako na srpsku i nema greškeMislim da je ista situacija i na hrvatskom, srpskom i crnogorskom :?
EfficiencyKoji si battery profile koristio, balanced, performance??![]()
Efficiency
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
The overheating is caused by a ****ty rom some vendors use,
Install the latest recovery, and do a full advance wipe (everything except OTG USB), then do the format,
DO NOT REBOOT the phone, connect it to the PC and copy over the latest miui weekly (i used 6.9.1) and flash it, then see if it keeps overheating.
Apparently some of the malware some vendors install are hard to get rid of, i had weekly, monthly, slim6, Teamsuperluminal and Omni rom installed, and they all showed the same issue. it wasnt until i did this "sanitation" process i managed to get rid of the heat issue.
Ово је бате добар резултат за стенд бај режим овог фона!Za 4 dana 4h 30min sot-a.Kapiram da covek ne gubi vreme blejeci uz telefon, ali to je stvarno malo.
Stavi slovačkiMislim da je ista situacija i na hrvatskom, srpskom i crnogorskom :?
PerformanceZato je i nizi rezultat![]()
Upravo se dvoumim između Mi 4c koji u jednoj radnji u BG može da se kupi za 135 EUR, a takođe vidim da je u jednoj outlet prodavnici cena TESLA 6.1 pala na 139 EUR. Obzirom da se radi o ULEFONE PARIS koji ima takođe odlične karakteristike a pride gorilla glas, ON-CELL tehnologiju prikaza slike gde je u toj tehnologiji i na staklu zaista lepša slika na ekranu i utisak pomeranja prsta po staklu a i ugao vidljivosti, metalno kućište, 135 gr. - te me priličmo mami kao trenutni BEST BUY u Srbiji, pa ako neko može da me razuveri ili sam možda u pravu da je ovog trenutka to bolja kupovina. Baterija zamenjiva a može da se nađe kod nas... Kakva su vaša mišljenja o ovom telefonu?
Deder opisi tvoje koriscenje telefona za ta 4 danaposto vidim da je onako retko kao kisa u pustinji bio budan
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari