Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

naravno, menjao drajvere, kablove, usb portove.. lepo ga prepoznaje u devmanageru ali uvek offline. sve sam probao sto sam nasao na netu.
eventualno opcija da nadjem drugi komp.

Ja sam imao slican problem , pa sam /format c i onda je sve proradilo sa drajverima. Na stranu to sto su mi fajlovi bili encriptovani pa sam propisao krv da nadjem key za dwkripciju. Sa srecom i dva put razmisli dali je sve backupovano kako treba ako se odlucis na isti korak kao i ja

Hmm, cudno...Ako ga vidi DM i imas dobre drajvere, mora da ga vidi i iz cmd..Javi se na pm ako hoces da ti pomognem...

Sent from my RN3 Pro

Evo me na Cm13 :D
Prvi utisci krajnje pozitivni :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Samo da razmenim iskustvo...Mod baterije
Balanced VS Performanse
Antutu: 48k VS 68k

702876c0008a9f828ca12185eb4d478e.jpg

Nasi deru , po radnjama je oko 200.

Ima jedan lik na mobilnom svetu prodaje 2GB verziju za 130 i MI4 LTE za 150 e :)

P.S. eu MIUI 6.8.11 je dooosta popravio bateriju, lagano izvlacim 1.5 dan i 4 SOT :)

Polovni bez garancije

Kako li ih i gde taj nabavlja kada prodaje nove ovde za 130?

Da nisu refurbished?

Kako li ih i gde taj nabavlja kada prodaje nove ovde za 130?

Da nisu refurbished?

Dosta su dugo trajale akcije u raznim prodavnicama kod kineza gde je MI4c 2GB/16GB verzija kostala i po 100$ na momente. 3GB/32GB koji ja imam je uvek drzao cenu :(

Ima jedan lik na mobilnom svetu prodaje 2GB verziju za 130 i MI4 LTE za 150 e :)

P.S. eu MIUI 6.8.11 je dooosta popravio bateriju, lagano izvlacim 1.5 dan i 4 SOT :)
Bio oglas pre par dana. Ja liku pustio poruku...ne odgovori mi nista. To za 130e je ok cena. Ako na aliju kosta oko 100e (mozda malo vise) i taman 30e carina i pdv, ako ne zacepe i to je otprilike ta vrednost, samo sto ovo ne cekas, a i ne strepis da li ce te odrezati posteno ili ce zacepiti na ne znam koju vrednost pa si ga onda naj***o. Zato je ta cena super. Ali koliko mi se cini lik se ne bavi prodajom telefona, nego je verovatno kupio...video da mu ne odgovara i bacio na oglas. Verovatno mu se nije cimalo da ceka i da se cenka za par desetina eura vise...stavio cenu otprilike kolko ga je platio, samo da povrati pare i to je otislo za par sati cenim. Zato po toj ceni tesko da cete naci vise mi4c kolko god da visite na oglasima. Otprilike se krecu 170-180e...naravno za 2gb verziju. U tom slucajj mislim da je povoljnije naruciti...sumnjam bas da bi carinici naplatili dodatne troskove 70-80e...koliko god da su bezobrazni. Ali u svakom slucaju je najbolje naruciti preko...kako sam video da su neki uradili. Onda valjda nema carine i pdv do 150e...pa dobijete nov mi4c za prakticno 100e, samo sto ja nemam nikog preko ko bi to mogao da mi donese. Ako kojim slucajem neka dobra dusa ide preko na neko veeme ili ima nekog ko mu skoro dolazi u goste, a hoce da ucini neka se javi. :)

Poslednja izmena:
Imate na KP prodavca iz Subotice sa 125 pozitivnih ocena koji ih redovno prodaje po 130 evra.

Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk 2

Aj onda molim te pusti mi link tog lika sto na kp prodaje nov mi4c za 130e. Ja visim po ceo dan i pretrazujem oglase i tako nesto nisam jos video. Jedino ako meni pretrazivac ne izbaci sve oglase...nego sta mu se svidi. :)

I ja tražio. Nema. Ima za 145+ ali za 130 njet....

Još jedno iznenađenje za CM 13 poslednji
c5850480c7788183ec345fff44159954.jpg

Auuuu to je ozbiljno unapredjenje !!!!
Doduse i Xiaomi sredjuje kernel za MIUI pa baterija traje daleko vise nego pre :)

Sve super na CM13, osim kamere po noći :( :D
Moža ipak isprobam i 6.8.11 :)

TT

Kupio bih kaljeno staklo ako neko ima viška....

Nazad
Vrh Dno