Polovni bez garancije
Ae daj link ili tel na p.mNovi iz kine bez garancije
Ae daj link ili tel na p.m
Kako li ih i gde taj nabavlja kada prodaje nove ovde za 130?
Da nisu refurbished?
Bio oglas pre par dana. Ja liku pustio poruku...ne odgovori mi nista. To za 130e je ok cena. Ako na aliju kosta oko 100e (mozda malo vise) i taman 30e carina i pdv, ako ne zacepe i to je otprilike ta vrednost, samo sto ovo ne cekas, a i ne strepis da li ce te odrezati posteno ili ce zacepiti na ne znam koju vrednost pa si ga onda naj***o. Zato je ta cena super. Ali koliko mi se cini lik se ne bavi prodajom telefona, nego je verovatno kupio...video da mu ne odgovara i bacio na oglas. Verovatno mu se nije cimalo da ceka i da se cenka za par desetina eura vise...stavio cenu otprilike kolko ga je platio, samo da povrati pare i to je otislo za par sati cenim. Zato po toj ceni tesko da cete naci vise mi4c kolko god da visite na oglasima. Otprilike se krecu 170-180e...naravno za 2gb verziju. U tom slucajj mislim da je povoljnije naruciti...sumnjam bas da bi carinici naplatili dodatne troskove 70-80e...koliko god da su bezobrazni. Ali u svakom slucaju je najbolje naruciti preko...kako sam video da su neki uradili. Onda valjda nema carine i pdv do 150e...pa dobijete nov mi4c za prakticno 100e, samo sto ja nemam nikog preko ko bi to mogao da mi donese. Ako kojim slucajem neka dobra dusa ide preko na neko veeme ili ima nekog ko mu skoro dolazi u goste, a hoce da ucini neka se javi.Ima jedan lik na mobilnom svetu prodaje 2GB verziju za 130 i MI4 LTE za 150 e
P.S. eu MIUI 6.8.11 je dooosta popravio bateriju, lagano izvlacim 1.5 dan i 4 SOT![]()
Imate na KP prodavca iz Subotice sa 125 pozitivnih ocena koji ih redovno prodaje po 130 evra.
Moža ipak isprobam i 6.8.11![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari