Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

I juce i danas pucaju Xiaomi serveri...Sigurno je ok link, samo da prorade serveri...
Sta ti izbaci kada prilikom paljenja drzis volume + i power?

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
9d3e99feb089ece2400004a07caa2687.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Otkljucan je bootloader cim ulazis u mi recovery...Flesni twrp pa xiaomi.eu posto nema Global official za 4c ako me secanje sluzi...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
To sam i ja predpostavio , ali mi je cudno sto mi na fastboot napise da je bootloader zakljucan
Da je moj fon vec bi ga flesno , ali ne bih bas tastov telefon da zeznem i ovako se teska srca odvojio od 130€
61b13c5ae9a914adbc131e2b762ea8d0.jpg

Poslednja izmena:
Ne bih da te plasim, ali rizik uvek postoji...
Evo ti moj primer od juce, radim OTA update na Redmi 3s i upadne u bootoop...znaci zvanican update i zezne fon... Sta reci onda za ove nase akrobacije za custom ROM-ovima...

Sent from my RN3 Pro

Ma toga sam ja svestan igram se sa telefonima jos od prvih nokija sa simbijanom.
Ali uvek detaljno pratim uputstva ja sam moj s6 rutovao cim sam stigao kuci.
Cekacu da im prorade serveri pa cu se malo igrati.

I kod mene je ulazilo u recovery ali mi je bio zakljucan bl. Tek kad sam ubacio stari dev rom dobio sam otkljucan bl.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

A kako si ubacio taj stariji dev rom? Preko fastboot ?

Sent from my RN3 Pro

Kako namještate preferred network type pošto je mnogo veći izbor pd klasičnog :D
Ako ne želim 4G onda GSM/WCDMA auto a ako želim 4G onda LTE, LTE/WCDMA ili GSM/WCDMA/LTE? (Ili to nema previše značaja :) )

TT

Kako namještate preferred network type pošto je mnogo veći izbor pd klasičnog :D
Ako ne želim 4G onda GSM/WCDMA auto a ako želim 4G onda LTE, LTE/WCDMA ili GSM/WCDMA/LTE? (Ili to nema previše značaja :) )

TT

to i mene zanima,
inace ovo probajte za otkljucavanje

adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem device-info
fastboot oem unlock
fastboot oem device-info

ponekada je samo prividno zakljucan

Odradi manualni update , uvek je i sigurniji

I ja planiram da ovih dana uzmem jadan mi4c...pa da polako krenem da "smaram" u vezi ovih romova, posto mi je to bas strano. Vidim pricate da za mi4c nema global rom, a sta je onda to sto se skida sa xiaomi.eu? I da li postoji neka zvanicna verzija ovog najnovijeg miui 8 bez ovih kineskih sr*nja i uredno sa google play? Vimi imai neki cm i to na 6.0.1 mm, ali to bih kasnije...ako imapotrebe. Prvo bih isprobao malo miui, nisam imao prilike da se susretnem jos uvek, a ovamo preko videa mi deluje zanimljivo.

Xiaomi.eu romovi su custom miui romovi očišćeni od kineskih ***nja i sa preinstaliranim play store-om.
Za mi4c ne postoji global rom.

S3 Neo/CyanogenMod 12.1

Xiaomi.eu romovi su custom miui romovi očišćeni od kineskih ***nja i sa preinstaliranim play store-om.
Za mi4c ne postoji global rom.

S3 Neo/CyanogenMod 12.1
Ali onda mu to dodje negde na isto kao i global, ako ne gresim? Jel se dobijaju onda ota azuriranja ako se ubaci neki rom sa xiami.eu? Ima li sa miui 8 i kako radi?

Evo da javim rezultat uspela je ona najjednostavnija verzija fastboot oem unlock instalirao twrp i cm 13.1 i za sada super radi.

Kod mene je za update stojao na manual, zato nisam imao update, evo skida sad. Inace ko je pitao za MI4c, meni je dosad najbolja kupovina, jeftin, brz, baterija odlicna, kamera solidna (mada je i bolja, zavisi od softvera). Best buy at the moment!

Evo da javim rezultat uspela je ona najjednostavnija verzija fastboot oem unlock instalirao twrp i cm 13.1 i za sada super radi.

Super,
Kao sto rekoh , znaci da je vec bio otkljucan , a prikazivao da je zakljucan :).
Tako je bio i moj novi mi4c koji sam uzeo za drugara. Nema bolja kupovina za 130 e slazem se u potpunosti. Verovatno ni do150-160. Na 180 vec mozes da gledas i redmi note zmajka ali diskutabilno dali je bolji od mi4c.

A još kad dođe za 110€ :D
ja sam na CM 13.1 20160820 i ne nudi update preko OTA, iako znam da je bila 0823 verzija

Super,
Kao sto rekoh , znaci da je vec bio otkljucan , a prikazivao da je zakljucan :).
Tako je bio i moj novi mi4c koji sam uzeo za drugara. Nema bolja kupovina za 130 e slazem se u potpunosti. Verovatno ni do150-160. Na 180 vec mozes da gledas i redmi note zmajka ali diskutabilno dali je bolji od mi4c.
Pa naravno da je bio cim je ulazio u mi recovery, ali neki ne slusaju sta im se pise. :)

Sent from my RN3 Pro

A još kad dođe za 110€ :D
ja sam na CM 13.1 20160820 i ne nudi update preko OTA, iako znam da je bila 0823 verzija

Mislim da sam negde pročitao da će samo jednom mesečno postavljati fajlove za OTA update zbog obaveza i sporosti nekog tamo servera.

Kakva je standby baterija na CM13 i kako generalno radi, ima li nekih pregrevanja, zezanja sa GPSom i slicnih stvari :)
Premisljam se izmedju MIUI8 stable i CM13, sta sledece da probam posle dev miui8 :)

Standby je rock solid, izvukao sam 3 dana uz 5h SOT-a.
Sto se tice update-a, kod mene je 14.08. dao preko OTA, dakle taj ide valjda, ko hoce novije moze rucno iz Recovery-ja.
I slusajte sta vam Kidence pise, on je Xiaomi master ;)

CM 13.1 zaista kida.
To ti je i realna garancija ako mu nesto fali sigurno ces primetiti u prvih 7 dana.
Ja sam fon vratio starcu i on je prezadovoljan nemoze da veruje da telefon tako brzo radi.

Vrh Dno