Uglavnom, za sada sam prezadovoljan.
Zamenio sam MX5 koji je poceo da me smara, kao i svaki drugi, ne sto je los, nego sto ga dugo imam a na sve to su onemogucili root, pogasili servere, mada postoji patch za user centar apk, ali 80% aplikacija kojima treba root nisu radile.
AD Blocker nije imalo sanse da proradi, nazaloat.
Takodje, MIUI interfejs je po meni daleko bolji od Flyme-a koji gò ko pistolj, no nebitno.
Otisao sam po Nexus 5X 32GB i vratio se sa ovim. Kosta manje, ono sto sam isprobao meni radi jednako dobro tako da sam brzom racunicom u glavi ostavio pola registracije automobila jer nisam video potrebu za boljim od ovoga.
Za sada nema zamerki, sve radi izuzetno, nema lag-a, kamera jaaaako dobra, nisam mogao da provalim razliku izmedju 5X, jedino mi ovde deluju zasicenije boje, sto je mozda i do displeja.
Manual mod na kameri je zaista odlican, ima taman opcija koliko treba.
HDR OFF
HDR ON
MANUAL na brzaka
Ispraticu narednih par dana sve, pa cu napisati ako jos nesto primetim / zamerim.
Jedini bug, ako ste logovani na MIUI account, pucaju dialer i kontakti. Log off i sve radi.
edit:
Postoji i novi developer rom, sa MIUI 8, pustio sam download pa cu razmisliti, ovo za sada radi extra.
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=293&mobile=no
Sent from my Mi-4c