Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

@Kidence

Sta predlazes umesto MIUI, koji rom a da ne izgubi sve sto ima MIUI kao os, dakle ne CM i Slim, msm mogu i oni ako podrzavaju sve sto ima MIUI?

Iskreno, MIUI je prica za sebe. Ima i nema mnogo custom ROM-ova za Xiaomi. (mnogo manje nego za Samsung, Nexus, itd).Vecina je zasnovana na MIUI, CM ili AOSP bazi.Zavisi sta hoces, sta ti tacno treba iz MIUI roma.Po meni probaj neki CM, cisto samo da vidis razliku, nekako je telefon mnogo zivlji, odzivniji, mt mnogo bolji... E sada, da li hoces cist CM ili neki preradjeni CM, kao Mokee, Resurrection Remix...stvar licnog izbora.Imas na YT par klipova, pa cisto da steknes utisak...pre odluke :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sve jasno, svaki CM leti, klasika...

Ipak bih zadrzao MIUI, izgubice draz, kao Note 4 sa CM :D

Onda ubaci xiaomi.eu ROM i uzivaj :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Cm13.1 , zasad zadovoljan :)

Neznam sta se desava , ali izgleda da je glavni krivac za slabu autonomiju lte/3g modem jer evo danas kuci ceo dan na wifi baterija na 50% a sot 5H !Screenshot_20160720-202927.pngScreenshot_20160720-202938.png

Pre ce biti da su krivac google servisi, ubaci bbs pa pogledaj.

Nisam uspeo da ubijem bateriju danas , 8h sot i imam 18% baterije . odoh spavam

Opaaaaa, poslao sam zahtev Xiaomi-ju 20.07, upravo mi stigla poruka da mi je odobren zahtev za unlock :D

Ubrzali su to bas znacajno. Bilo je 3 nedelje pre.

Meni na redmi 3 pro poruka stigla za manje od 24h

I meni je brzo stigla ali ni nakon par dana nisam mogao da otkljucam tel pa sam ubacio stari rom na kom nije zakljucan bl.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

5f2e3d0e7c2420c0451ce48390a05b3d.jpg

[emoji5]

Ako moze mala pomoc, koja je razlika izmedju Mi4 i Mi4c, gledao sam malo i na netu, al' opet je bolje cuti nesto vise od samih korisnika. Hvala unapred. LP.

Mi4 i mi4c imaju zajedničko samo Xiaomi i mi4.
Sve ostalo je različito.

Ijs, ja mislio Mi4 velika slova, a kod mi4 c mala. Ima ovih pametnjakovica i po vrucini.

Ukratko, mi4c ima bolji hardver, sto ukljucuje i kameru, a mi4 ima bolju izradu.

Ides na GSM arenu pa ih uporedis, imas i test kamere, trajanje baterije, sve. Autonomija je bolja na MI4 i izrada, ostalo je na strani MI4c.

Zahvaljujem. Pozdrav.

Pitanje, da li podrzava OTG? Ako da da porucim sa Ali-ja da mi stigne pre mora posto ne bih da vucem laptop, cisto za neku seriju, strip da ponesem na flash.

Ja neznam, 99% podrzava, ali kako god ja ga mozam porucit jer mi je definitivno malo memorije i ako ne podrzava napravicu da podrzava ;) Tip-C je ulaz da ne porucis pogresni OTG

Podrzava, probao sam sa usb c adapterom, micro usb kablicem i kingston fleskom od 32GB :)

Evo jos malo SOT, snimao sam i slikao ceo dan, bilo i mobile data koriscenja...

ebc202aa5e3b55ba62201f301b807bbc.jpg

d8fda1bb72decd845569eb85b21d986d.jpg

4b9f179cccafb5fea5d90de7c0d5226d.jpg

Ne uhvatih posle apdejta SS, 6h 42min, ostalo jos 12% baterije bilo...

Odlican 5 inch malisha, ooooodlican

6h 42m SOT?

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

6h 42m SOT?

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Da, 6h 42min.

Nov fon, nova baterija, podešeno sve u detalje, nema razloga da ne izvlaci toliko ;)

Kako god ga koristio, retko ide ispod 4h 30min.

MIUI 8, weekly update.

Probao sam CM, ali jednostavno 9vaj telefon i MIUI su jedinstven kombo, greota je stavljati bilo sta drugo.

Samo root, ad blocker i vožnja :)

Pa ovaj i ja imam flesovan samo 7.5.2.0, baterija katastrofa u stand by-u....

Da, 6h 42min.

Nov fon, nova baterija, podešeno sve u detalje, nema razloga da ne izvlaci toliko ;)

Kako god ga koristio, retko ide ispod 4h 30min.

MIUI 8, weekly update.

Probao sam CM, ali jednostavno 9vaj telefon i MIUI su jedinstven kombo, greota je stavljati bilo sta drugo.

Samo root, ad blocker i vožnja :)

Kada kazes Weekly update, da li je to OTA ili moras da ga reflesujes? Kako ti se cini MIUI 8, da li je brzi? Ovaj sto si linkovao je baziran na 5.1, nije na 6? Koliko cesto Stable dobija update?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno