Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Samo iskaču obaveštenja sa xda crdroid ima random reboot.

Ne znam, ja sam ga tek instalirao, lako cu se vratiti na AOSP :)
Pri flashovanju CM-a, video sam da nisu ubacili sig za CWM, pa pita do you want install unsigned zip bla bla....
CM ima daleko vishe mogucnosti za "customizaciju" nego AOSP. Theme engine radi savrseno.
Antutu daje daleko manji skor, 32xxx

^Pa naruci ? :)

Btw ajd' ti si ucen covek, jel ovo znaci da je procesor underclockovan u ovom CM-u sto sam instalirao :

UuyUUIzl.png

Skini trickster ili kernel tweaker i vidi sta stoji za max freq

Ja ga sibnem na max, on ga vrati na vrednost sa slike :)

Imaš u Tricksteru opciju da zaključaš klokove

Ma ... vracam se na AOSP, dok ne bude sve sljakalo na CM-u.

To je taj rom (AOSP) o kom pricamo poslednje dve strane :)

ROM je u mom slucaju bug free (sem te jace vibracije), dok je kolega marinac imao par restarta.
Opako dobro radi i vec su izasla dva sitnija update-a, sa ovim poslednjim 4.9.16 je dosla i podrska za multilanguage, tako da medj' jezicima koji se mogu izabrati postoji cak i Serbian (u prve dve ver je imao samo CN i EN).

Uradio sam ponovo clean instal iskljucio dual boot pa videcu sutra kako se ponasa dajem mu jos jednu sansu zaista sve lepo radi.
Jesi dobio 4.9.16 preko ota ili si ga sam instalirao?

Mi3 + AOSP - MASINA! :) Sad me opasno privuko. :)

Kako li drzi baterija na aosp-u..

VMpuTmEl.png

Za sad vrunski, 0-1% u idle-u za 6,5 sati. Na MIUI mi je za isto vreme trosio po 5-7% :)

NS "diler" sa KP sajta. Posalji mu poruku ili ga zovi. Sigurno ce ti reci kada ce ga imati na stanju i da li ga trenutno ima

Mi4 tesko. Jedino da imas nekoga ko poslovno putuje u kinu. Jos se ne isplati uzimati ga sa alija

Jel pricamo o Mi4, posto ili ovo ili g3. :D
Izmedju G3 i mi3 ja ti preporucujem Mi3 velika razlika u ceni Mi3 je mnogo brzi i fluidniji telefon kvalitet izrade je podjednak a sada sto se tice izgleda oba telefona su meni medju najlepsima na trzistu.
I ja sam prodao G3 najvise zbog slabog da ne kazem nikakvog developmenta, zasad ima samo rot i to je to.

Poenta je u tome, sto je mene smorilo svo to cackanje i falshovanje i zato meni ne smeta sto g3 nema neku podrsku. mi4 bi uzeo, al sam nasao za 341e samo 16gb verziju.

Nazad
Vrh Dno