Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Dobro to je i vise nego zadovoljavajuce,cisto da imam neke info iz prve ruke korisnika,inace od mene si kupio M3 :)
Znam prepoznao sam te po broju telefona.
ad1ec58146fa502533251ae9c25d1e08.jpg

Evo malo bencha

Poslednja izmena:
pan.baidu.com/share/link?shareid=2791085247&uk=34713402
Izgleda da je ovo bug free CM za mi3, urađen od strane dev-a koji ima pristup source code-u. Skidam ga trenutno pa cu ujutru da ga probam. Jezik je po defaultu Chinese ali se može promeniti na Eng

Moram probati.
Reci mi posto ga vec duze koristis sve te google gluposti i programe sto mi smetaju obrisem ali posle restarta telefona ih ponovo instalira.

Sto bi brisao Google programe? Rootuj i obriši kineske... Ne znam koji rom imaš na telefonu... Ali ako je rootovan možeš obrisati sve što ti smeta sa tb-om npr

3535f1945f2484475272881d15eeac82.jpg

Ovaj poslednji
Nisam ga jos rutovao
I da li znas kako da se resim ovih kineskih slova
fe1675f632be46e089a0e0419479a89d.jpg

Meni na redmi 1s sve pise na eng

6e9be0e838bf4187b4f487b6ff496d84.jpg

^^flashni dev rom, idi u security app, permissions, root enable.
Instaliraj TB i pobrisi sve što ti smeta i vozi...

Ako neko naleti na ovaj problem kao ja evo resenja
181251a90b890e6ccdef0f6f142d2265.jpg

Sada je sve ok
28c2f04536edb5a427afe0a31b9239d4.jpg

Evo i dobrog uputstva za miui pocetnike
Xiaomi Mi3 - 44 Tips & Tricks /w MIUI: http://youtu.be/c6E4Epa560A
*#*#64663#*#* Test Menu

Poslednja izmena:
kutija u celofanu , ja je prvi otvorio,ni prodavacica nije znala da u kutiji nema punjaca vec samo usp kabal, a mozda i nije original jer ima jaci skor od originala :)
Edit
Evo sta kaze cpu_z
9e7cb8e8ea174c3d73d42c3bb0e9b0df.jpg

045bb88355e96c9e1ff1ac180212d8bb.jpg

c3fb8e98f12a7bd39dee1904178e50bd.jpg

Poslednja izmena:
Sada sam u fazi isprobavanja kako da se oslobodim tih int sms-ova sto mi naplate 15 din?

Ja sam preodusevljen kako radi ovaj AOSP rom :) Fluidno je bilo i na MIUI-u, ali ovo je skroz drugi level :)
1.3gb ram free, pet sest aplikacija pokrenuto 1.1gb ram free. Antutu na nivou onog sto je bio i na miui. Vibracija daleko jaca nego na miui, a to je mnogima bug, a meni poboljsanje :) Probao sam i ART ali nikakvu bitniju razliku nisam osetio.

Da li displej na mi3 ima oleophobic premaz (marinac,da li postoji razlika u staklu na njemu i na g3 ili desire 816 )? Znam da kinezi znaju da se stekaju po tom pitanju i to bas zestoko.

I jos jedno,znam da je zvuk u slusalici los dok pricate sa nekim ali da li je bas toliko tih ili moze da se zivi sa tom manom ?

Poslednja izmena:
Da li displej na mi3 ima oleophobic premaz (marinac,da li postoji razlika u staklu na njemu i na g3 ili desire 816 )? Znam da kinezi znaju da se stekaju po tom pitanju i to bas zestoko.

I jos jedno,znam da je zvuk u slusalici los dok pricate sa nekim ali da li je bas toliko tih ili moze da se zivi sa tom manom ?
Ne primecujem neku razliku svi se isto izmazu od koriscenja .G3 je prvi moj tel na koji sam stavio tempered glass to je stvarno super stvar gledam da porucim sada i za mi3 samo sto je 3x skuplje bar ovde u evropi.
Niko mi nije odgovorio oko ovih inter. Sms-ova koje mi naplate, samo me interesuje koji program ih salje?

Pobrisi sve kineske apk koje ne koristis a osecas da ne skode uredjaju.

A kakav je zvuk pri razgovoru ? Znam da je tih,ali da li moze da se predje preko toga ?

90% razgovora obavljam preko blutut slusalica probao sam danas redovno zvuk je ok niko mi se ne zali da me slabo cuje.
Sada imam instalitan miui 6 i bas mi se dopada. Primer kako sistem treba da izgleda i funkcionise.

https://docs.google.com/file/d/0BzkOwveba7DVOHpWYkFvdEt6Tmc/edit?pli=1
Danas se pojavio update AOSP rom-a, nist znacajno novo. (Sem podrske za Mi4)

Google translate change log-a :

Features:
Chinese T9 dialing
Come and go electric attribution
Lunar display (Chinese language under)
Digital power display
Pull-down bar shortcut buttons optimization
Cultural operators
SIM card contact management
FM radio support
Double-click the lock screen
Speed ​​display
Keyboard light control
OTA upgrade support
Google cameras replace the native camera
Talk Noise
Screen Color Adjustment
Run mode settings
Comes Root

Ako se vec instalirao onaj prosli rom, za instalaciju ovog roma je potrebno: Clear cache/dalvik cache, install zip, install gapps, clear cache/dalvik cache, reboot.

Vrh Dno