Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Probam danas kad dodjem sa posla.
Da li koristis dual bot kako to funkcionise?
Evo jedan primer sa kamere
0817c948ed12f5ff7aabb75e8d4fbac2.jpg

Koristim TDB, tj odradio sam tako, ma da ... mi taj miui rom backup ni ne treba previse :) Uglavnom ... pojeo mi je jedno 3-4gb, ali dobro sad, da ne sitnicarimo ostalo je jos 52 free :)

Pa da lako je tebi sa 64Gb, kod nas se nude samo 16 Gb.

Evo sam se i ja juče ponovio jednim Mi3.

Prvi i jedini Android do sada mi je bio HTC Desire X, koji u odnosu na ovaj fon dođe kao igračka.

Prva iskustva su više nego pozitivna: Sjajan dizajn, odličan displej, lepo se čujemo i ja i sagovornik... Sve naj. Tek ću ga uposliti nečim zahtevnijim, ali verujem da neće biti problema.

Još da mu nabacim neku futrolu, jer ga lako umastim, i ne može bolje.

^si uzeo 16gb ili 64 verziju? i gde si uzeo ako nije tajna?

Sa 16 GB, od čoveka sa KP iz NS. Mislim da je i ovde učestvovao u diskusiji, na prethodnim stranama.

Iskreno, to što sam ga video ovde mi je pomoglo da se odlučim i kupim kod njega. Retko uzimam sa oglasa, do sada samo sa Benča.

Poslednja izmena:
Koju boju si uzeo? Nije valjda sivi? Da li ima crni?

Crni. Odnosno, ta crna je u stvari jako tamna siva, skoro crna.

Evo sada bas malo citam zasad je sve ok vibraciju sam odmah iskljucio posto je ne koristim, primecujem da je zvuk dosta glasniji nego na miui. Potvrdjujem da kamera baguje sa hdr, i mislim da su slike za nijansu losije nego na miui. Ostalo sve za pohvalu kao da koristis nexus.

Mislim da je 240 dolara 16gb verzija.

Izasao i CM11, sa navodno samo jednim bug-om :) auto brightness ne radi. Instalirao sam ga malo pre ... pa cemo videti jel' stvarno to jedini bug :)

Ja sam na ovom aosp ima 4 restarta danas da mi nisu priključene bile slušalice ne bih ni primetio.
To je ovaj crdroid. 2.0?

Poslednja izmena:
Da, taj. Ja na AOSP imao 0 restartova. Jel se secas kada su se dogodili svi ti silni restarti? Tj jel mozes da ih reprodukujes?

Tel je bio u džepu samo sam primetio da mi slušalice vibriraju i govore trying to connect.
184c5a3e4af5001ce600c68d9be646ff.jpg

Inače prvi bug koji sam imao je da su touch dugmići ostali bez svetla.

Sve ce to biti bolje kada na kraju godine oficijalno puste kernel source.
Sreca pa se u indiji dosta prodaje,tako da ce biti valjane podrske

Vrh Dno