Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Mi4 tesko. Jedino da imas nekoga ko poslovno putuje u kinu. Jos se ne isplati uzimati ga sa alija
Ja za mesec dana putujem ali ne donosim ništa bez 50% avansa a sumnjam da bi neko nepoznatom izbrojao par stotki na lepe oči. Tako da nista od biznisa

Ja za mesec dana putujem ali ne donosim ništa bez 50% avansa a sumnjam da bi neko nepoznatom izbrojao par stotki na lepe oči. Tako da nista od biznisa
Ja bih ti izbrojao ali u slucaju da imam kopiju tvoje licne i da meizu mx4 ima u slobodnoj prodaji :)

Interesuje me koliko je reprodukcija zvuka stvarno losa na mi3? planiram da ga koristim kao mp3 player ali ne bih ako zaista ima nisku i losu reprodukciju..onda bi gledao neki mp3 zasebno.

gde ces toliko cudo kao mp3,za te pare mozes da kupis iskljucivo plejer,da biras kakav ces.

Interesuje me koliko je reprodukcija zvuka stvarno losa na mi3? planiram da ga koristim kao mp3 player ali ne bih ako zaista ima nisku i losu reprodukciju..onda bi gledao neki mp3 zasebno.

Jel imaš ti smartphone neki sad i ako imaš koji?

Pa ja jos gledam, rekoh da nemaš neki iPhone 4 nešto tako, pa bi kad imaš para ovaj koristio kao mp4 :d

Nasao sam ovaj telefon sa garancijom u vakumu za 240e pa da pitam vlasnike kakav je i koje su mu mane i pozitivne stvari. Gledao sam nexus 5 i g2 ali sam naleteo na ovaj telefon pa da pitam.

Uzimaj slobodno (od onog dilera iz NS-a), odlican je, pogotovo sa AOSP rom-om, a tesko da ces naci G2/N5 za 240e. :)

Bas kao sto ti kaze ozzy83 ako nadjes G2 nov za te pare.
G2 je odlican telefon sa odlicnom podrskom.
Najveca razlika je sam dizajn sta ti se vise dopada ostalo je sve skoro identicno cak i baterija izdrzi mi 2 dana bez problema.

Prvi full battery run na ovom AOSP rom-u

qAMKEQKl.png
9OcUoXSl.png
p3WGEu1l.png

Not bad ... not bad at all :)

Marinac, jel si flashovao i ovaj 4.9.18?
Ja sam jos uvek na 16 i radi sve savrseno, tako da ne znam dal' da se upustam uopste u update rom-a :)

Nisam koliko citam neki se zale na razne bagove tako da sam odustao ja sam jos uvek na 4.9.15.
Probao jesam preko ota ali mi je stalno izbacivao gresku, koliko sam ih razumeo kazu da je 4.9.18 finalna verzija

Da .18 je finalna verzija, tj dev nece vise da apdejtuje rom, a ne da nikome source code :(
Kapiram da bi CM na ovom telefonu bio pun pogodak, ma da sam ja i sa ovim AOSP-om prezadovoljan.
Jos kad bi izbacili isti i za miPad ..... mojoj sreci ne bi bilo kraja :)

Instalirao sam sinoć nekako mi se čini da je sporija u odnosu na ranije verzije.
Tapatalk se par puta zabagovao.
Kada izlazim iz aplikacije često izbaci fc.
Cini mi se da su prošle verzije bile stabilnije , nisam radio update nego clean install sa formatom sistema.
Kada izlazi stabilna verzija miui 6 najavljivali su za 19.09 ali sve što nađem je samo dev verzija.
Da li kada se vratim na miui moram da vraćam stock recovery ili mogu da ostanem na cwm?

Mozes da ostanes na CWM.
Ako me secanje dobro sluzi, ja sam tako flashovao neki od dev rom-ova.

Ali mislim da sa AOSP 4.9.15/16 nema potrebe za vracanje na MIUI (V6). Ovo je dosta fluidnije i po meni bolje :)

Pa čini mi se da su slike kvalitetnije na miui i generalno mi se svidja 6-tica ali me smara aktivacija miui acc i naplaćivanje inter. sms-a ne znam da li postoji rešenje za to?

Ne moras da registrujes miui ACC, bar ja nisam morao dok sam bio na MIUI V6. Cak ne vidim ni razlog zasto bi to radio, kada ti isto obavlja google acc :) (Backup,sycn itsl).
Ja to odmah posle root-a sve pobrisem :)
A kakav problem imas sa SMS? To ne kontam bas :)

sta si sve po obrisavo? ja imam na xiaomi mi2 v6 ( izasla je dev verzija) pa ne znam sta mogu obrisat a sta ne?

to u vezi sms-a je ja mislim u vezi cloud-a

Poslednja izmena:
Pa pobrisem sve što ne koristim.... Weather app I provider, miui market i account... Sve ostale appove koje ne koristim.... Ne brišem ništa što počinje sa Com.

Pa ne mogu da skinem nijednu temu ili wall ako nisam registrovao acc a čim ga prijavim on mi naplati 15 din nije neka para ali nisam obratio pažnju u strtu i za 4 verzije što sam testirao 60 din .

Ja sve pobrisem, ali bukvalno sve kinesko :) I sve tastature i market i miui acc, ma sve sto ima veze sa Kinom :)
Sve live wallpapere, razne aplikacije za sync, prenos podataka, vise se ni ne secam imena..... ima ih jedno 15ak koje odmah po instalaciji izbrisem.

Nazad
Vrh Dno