Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Cekajte, jel realno da ovaj ibuygou salje dhlom za dva dana besplatno za srbiju? Jel neko probao nesto da naruci odande? Po ovim cenama ja bih odmah uzeo mi3.

Kakva je situacija sa dhl i carinom?

Ukoliko ima carine ima i spedicije koja je kod DHL-a ako se ne varam 4000 RSD.
A s obzirom da taj fon spada pod carinu jer prelazi 50EUR onda racunaj spediciju na carinu i PDV, ukoliko se odlucis za ovu avanturu.
Pa javi :D

Pitam jer cesto citam da ljudi izbegavaju carinu preko DHL. Ne znam zasto i kako ali eto, desava se da i roba preko 50e ne bude ocarinjena. Imam alternativu da narucim na nekoga u EU, ali ne zelim ni njih da bacam u trosak ako dodje neka carina.

Izvinjavam se ako je ovo otislo u offtopic, ali kapiram da su i nacini nabavke relevantni za ovu temu, zar ne?

U EU se ne naplacuje carina, ja sam svoj xiaomi mi2 narucio u francusku sa DHLom. Od dana narucbe za 4 dana mi je stigao na kucnu adresu. Naplacen je PDV i DHL dostava, ali tu dostavu sam plati prilikom placanja telefona

nemaš dovoljno mi kredita? ja ih imam oko 300,ali nemam mi3 :)

[YOUTUBE]xoTuJxK0uFs[/YOUTUBE]

kinez pobedio. da li vam se sviđa moja devojka, izgled mi4 je f%cking cool.. kakav car

Nema para covek :p

Nemoj tako Djilkosh, neko ce pomisliti da ih stvarno imam :)

@OZZY nije me smorio, cak sto vise, sve super sem sto se ne vole moj wifi router i Mi3, zna Djilkosh :)
A imam kombinaciju opet da mi nesto donesu ... pa sto da ne Mi4 ili MiPad :) or both :)

Nece ti se voleti ni Mi4 i tvoj ruter, tako da ako je samo zbog toga, bolje daj meni jedan od tih :p Moze i One, necu se ljutiti :p

Nemam pojma. Ali samo kada sam doma i zakačen na wifi, baterija ode do đavola. Ako samo isključim wifi sve ok. Ako sam van kuće i koristim wifi, opet sve ok.

A gde kupuju ti sto ti donose?
Ja idem u oktobru u Guangzhou ali tamo nema radnje gde se moze kupiti telefon.
Barem, ne zvanicne. Pitao sam podrsku preko Livechat-a.

Ako nadjem gde se to kupuje po cenama za Kinu, uzeo bih sebi MI3 i mozda doneo jos jedan.

[YOUTUBE]WQRW1VnRg7E[/YOUTUBE]

bas cudan problem..a koji je ruter u pitanju? jel si mozda pokusao da nadjes resenje ili slican problem na netu?

Nije to cudan problem. Ja sam vidjao na stotine i stotine da ne kazem hiljada takvih problema. Jednostavno ruter je djubre i lose rutira, a data packets koji bi trebali da budu osetljivi i mali ruter sve salje i prima, ujedno i pravi wakelock-ove = cedi bateriju. Imam i detaljno objasnjenje negde, ali naucio sam da vidim sta je to odmah, tako da mi ne treba.

pretpostavljam da je to provereno, ali nije loše podsetiti...da li postoji neki novi fw za router? meni su neki telefoni imali problem sa ruterom dok nisam ukapirao da je bilo par revizija fw za moj ruter...nakon toga sve ok...

A gde kupuju ti sto ti donose?
Ja idem u oktobru u Guangzhou ali tamo nema radnje gde se moze kupiti telefon.
Barem, ne zvanicne. Pitao sam podrsku preko Livechat-a.

Ako nadjem gde se to kupuje po cenama za Kinu, uzeo bih sebi MI3 i mozda doneo jos jedan.

Dva nacina, ako imas prijatelja kineza da naruci za tebe na mi.com (mozes cak i adresu isporuke da stavis hotel/guesthouse gde odsedas) ili tu gde odsedas nadji nekog od osoblja hotela da uradi to isto za tebe uz neki simbolican tip. (naravno ti ces mu dati dolare za telefon kada ti isporuce). Kinezi su fleksibilni i za pare se sve mozes dogovoriti sa njima :)

Ako ti je to previse komplikovano, idi na Haiyin Square u Guangzhou, ako ne nadjes tamo sve xiaomi telefone, neces ih naci onda nigde :D Naravno bice neki dolar skuplji no sto su na sajtu.

pretpostavljam da je to provereno, ali nije loše podsetiti...da li postoji neki novi fw za router? meni su neki telefoni imali problem sa ruterom dok nisam ukapirao da je bilo par revizija fw za moj ruter...nakon toga sve ok...

Za moj ne postoji noviji FW od ovog koji mi je trenutno. Ali nema veze... resicu i to :)

Poslednja izmena:
I to je pogledao na meku koji je onda poslao data pravo na servere NSA. :d
Vise bih se brinuo za one otiske prstiju nego na ovo.:)

Hajde sada malo slatki limun.

Činjenica je da šalje enkriptovane podatke bez znanja korisnika.
Kada je apple to radio pre 3-4 godine digla se frka.
Kod androida se šalje brdo stvari, ali sve se zna.

A u NSA ne šalju podatke, oni presreću. :p

Nazad
Vrh Dno