Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Pa i meni je tako do juce, danas ... ali primetih da nesto bas srche :)

Edit: Ne postoji root za poslednji official update KXDMIBE18.0

Poslednja izmena:
Onda flesni oficijalni developer rom,on je po default-u rootovan.

Poslednja izmena:
Za taj poslednji official developer rom, nisu bas najbolje kritike :)
Mislim, tj skoro sam siguran da me ubija weather app. Prvi put ga i pokrenuh pre dan dva...

Za sada sve leti, ali jos ga ne koristim kao primarni ( a ni sekundarni :) ) tako da ga cackam samo dok sam doma.
Sve leti, samo eto taj battery drain sto je poceo da me zeza. Danas sam ga rutovao, pobrisao sve kineske aplikacije sem themes managera. Instalirao WMS, pa cu da proverim da li sam bio u pravu kada sam pomislio da mi weather app ubija bateriju.

Kako mi se cini za sada se to pokazalo kao tacno.

AUZLBkp.png

Ova kriva od 100 do 80 % je deep sleep, dok sam i ja bio u deep sleep modu, tako da telefon uopste nisam ni pipnuo. A pre nego sto sam pobrisao sve kineske app-ove.
Ovo posle je razno brisanje, flashovanje, cackanje. Poslednja ravna linija je otprilike sat vremena da nisam ni pogledao telefon, kao sto se vidi u tih sat nije izgubio niti 1%.

Dok je za 7-8 sati izgubio 20% pre nego sto pobrisah sve to.

Poslednja izmena:
Kamera je bas dobra, nocne slike su bolje nego na s5

Dobro, to manje vise svi rade. Za prezentaciju i promociju stave neke nemoguce slike i to je to.

Ceka se par ozbiljnih reviewa pa da se vidi sta kako. Licno cekam rusa sa vagicom i njegovim YouTube reviewom :)

Poslednja izmena:
ako se ne varam xiaomi kaze da su to slike radjene tim telefonom...a zapravo su ukradene...znam da su nokia-u uhvatili da su slike radjene dslr aparatom prodavali kao svoje...kinezi pomalo preteruju...kad bi se ozbiljnije pokrenula prica o copyrightu brzo bi im propao biznis....zato su njihovi telefoni jos uvek okrenuti manje vise samo kineskom trzistu, inace bi veliki igraci vec reagovali kad bi krenuli ozbiljnije na internacionalnu scenu...dok se drze kine to im se jos nekako i tolerise...

Poslednja izmena:
Mislim da je lik malo preterao sa napadom. osim tog naziva albuma "camera roll" nigde xiaomi ne tvrdi da su te slike slikane telefonom. cak su to samo thumbnails i ne prikazuju ih detaljno da ti mozes da vidis sjajne slike i ponadas se da ces isto tako praviti sa mi3.

Isto rade i u radnjama koje prodaju tv-ove. Puste neki dvd, slika savrsena, ti svrsis kupis, dodjes kuci , ocekujes istu takvu sliku dok se na rts-u prikazuju Srecni ljudi po 595767483858586920101847576849. put, upalis kad ono fljas, signal kablovske ti nije digitalan i slika nije savrsena...ne vidim da je neko pravio blog i kacio kako kradu slike i video zapise.

Fotkica niti je prikazana u punoj velicini na celom ekranu, niti je receno da je slikana tim fonom a nije ni wallpaper ili nesto slicno_Ovom logikom bi da je na sajtu prikazan primer igrice koju pokrene fon, kao pokazatelj da je masina jaka, trebalo tuziti i za kradju igrice jer nije dosla i sistemu sa fonom.
Ili browser kad demonstrira prikaz odredjene stranice na netu.
Ili prikaz pesme, filma i sl koji sluze kao promo materijal.

A kad pogledate sajt xiaomi-ja koji je postavio videcete gde se opisuje kamera, nekoliko slika i tekst iznad njih
"Beautiful pictures taken with the Mi3",

i naravno nema nijedne za koju lik sa bloga tvrdi da je kradena.

Pa nisu baš toliko ludi da eksplicitno napišu da su te fotografije uslikane njihovim telefonom. Da su ih pokazali npr. u Flickr aplikaciji bilo bi možda OK, ali ovako verujem da su baš hteli da navedu da ljudi pomisle da su te fotografije snimili tim telefonom (365 shots in camera roll).
Dobar im je i onaj znak za 5GHz wifi :)

Poslednja izmena:
Meni se mnogo svidja flat dizajn, tako da je to dobro, ako uzmem neki Xiaomi fon. :)

Meni je crni super, dok mi je beli ... klasican plastikaner :)

zanimljivo je koliko se razlikuje metalni frejm na belom i crnom. na crnom onako stealth metal a na belom klasicni srebrni . ne znam,meni su oba telefona lepa,da sam u mogucnosti stvarno ne znam koju bih boju uzeo :)

Poslednja izmena:
Crna verzija telefona izgleda bas dobro.

Oba su lepa. :)

Ja imam mi2 beli i dobro izgleda, kao da je iPhone 5c, verovatno da je crni jos lepsi, jer vise izgleda kao mat plastika, ali sa onim dodatnim materijalima je vrh

Zanimljiva cena stoji u jednoj radnji na msvetu za mi3. Fazon 220e. Mada je to verovatno greška.

[YOUTUBE]pb3bZb0Ps6I[/YOUTUBE]

kraci klip i crnog modela

Flashnuo juce poslednji developer rom na mi3... I vidim da su vec stigli na Android 4.4.4 ... za par dana se predstavlja MIUI V6 i zivo me zanima kako to izlgeda :)

rekli su da ce biti flat dizajn,nesto kao android l

http://en.miui.com/thread-31116-1-1.html

ovde imas satro glasanje i vidi se da 65 posto korisnika hoce upravo taj flat.

elem.na ovom klipu kada skroluju po antutu pise da mob poseduju senzor koji meri spoljasnju temp ? verovatno neka greska,ili sam se ja zabagovao

[YOUTUBE]7SF4HHJpwIY[/YOUTUBE]

12.4 gb slobodno na 16 gb verziji? to nije loše, nešto kao n5

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno