Kad im prodaja ne ide bas najbolje pa moraju izbacivati i dual sim, ali da ne ofujemo ovde^primer: HTC One M8 Dual, HTC One M7 Dual ...
Te cene su na aliju vec 10dana. Sacekaj da ga svi prodavci nabave. Posle mesec dana bice 380dolara
Ista prica kao sa honor 6. U kini 320dolara na aliju 375
@DaPimp
Najverovatnije ja,ali za par meseci
[YOUTUBE]O8ms3i1CK_4[/YOUTUBE]
metal izgleda bas dobro. fina zavrsna obrada/sminka
boje su napucane kao na s5...
Edit: Nadje Emix link u kom se lose pishe o Xiaomi-u. Ovaj forum ne bi bio ni u pola zabavan bez njega.
A zasto si onda poceo da svrsavas na samsung kada je on isto to radio ? Mozda zato sto kosta 700dolara a ne 300 ?
Ne nerviram se,samo kazem. Stekao sam takav utisak,ali sam verovatno pogresio..
Ja nemam nista protiv Xiaomi-a, samo se slazem sa napisanim 100%. Zabranjeno mozda??
Generalno ne volim kompanije koje tako ocigledno kopiraju druge, ni Samsungovo kopiranje nisam podrzao, uopste. TV im je skoro pa isti, tablet im je skoro pa identican, telefon takodje, OS isto tako. Uredjaji su im popularni zato sto su jeftini, tacka.
BTW. Ja ne svrsavam na svakog kineza koji kosta 300$.
Ja nemam nista protiv Xiaomi-a, samo se slazem sa napisanim 100%. Zabranjeno mozda??
Generalno ne volim kompanije koje tako ocigledno kopiraju druge, ni Samsungovo kopiranje nisam podrzao, uopste. TV im je skoro pa isti, tablet im je skoro pa identican, telefon takodje, OS isto tako. Uredjaji su im popularni zato sto su jeftini, tacka.
BTW. Ja ne svrsavam na svakog kineza koji kosta 300$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari