Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Da li hoćeš kompletan stock? Onda je najbolje da skineš fastboot firmware verziju. A ako hoćeš kroz twrp onda pokušaj skinut još jednom, možda nije dobro skinuo taj zip.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Da li hoćeš kompletan stock? Onda je najbolje da skineš fastboot firmware verziju. A ako hoćeš kroz twrp onda pokušaj skinut još jednom, možda nije dobro skinuo taj zip.

Probao sam 3 puta isto mi se desi.

Probacu preko fastboota.

Moras prvo da zamenis na stock recovery, pa onda preko njega da flashujes zip. Ili kako rece kolega slavisa fastboot rom. Ali bekapuj sve sto ti treba obavezno, ne budi ja :))

Probao sam 3 puta isto mi se desi.

Probacu preko fastboota.

Ta 3 puta si probao preko twrp ili preko stock recovery?
edit: izvini, vidim da si mi napisao twrp .
Ne znam sta bi moglo biti.
Ja kad hocu stock, ili kad sam vec mnogo na nekim aosp romovima, onda instaliram preko fastboot poslednji global beta, i onda instaliram twrp i xeu. Nisam koristio global beta ni stable duze od 10 minuta.

Poslednja izmena:
Ja probao na mi8

Bolja bi opcija bila da se pojavi 3s, isto kućište sa novijim CPU i GPU, novijim ekranom, 4k mAh baterijom i novijom kamerom sa OIS za razliku od Mi 9.

Uh, ovo mozda i bude jednog dana, ove godine tesko.
IP68, 4500 mAh, S855, 120Hz i 2k Amoled, 100W punjenje...
Pa za ovo mogu komotno i 2000$ da traze. [emoji1787]
Bolja bi opcija bila da se pojavi 3s, isto kućište sa novijim CPU i GPU, novijim ekranom, 4k mAh baterijom i novijom kamerom sa OIS za razliku od Mi 9.
Pa da upropaste prodaju ostalih svojih modela. [emoji23]

Posle nekih 6 meseci i malo jace koriscenja ovog telefona, mene najvise smara proximity senzor .... Ne znam u cemu je fazon ali toliko lose radi da besnim. Whatsapp voice message je najbolji moguci primer ovog problema, ali cesto se desi i da u normalnom tj cellular pozivu mi se ne gasi ekran i da uvetom/obrazom ispritiskam masu stvari :)
Drugi mali problem je sto zbog tog malog razmaka zna da se pojavi malo prasine na selfi kameri. Ali to i nije toliki problem jer se lako ocisti.
Sve ostalo, od tezine, izgleda, baterije, fluidnosti ... mi odgovara kao nikad pre :)

Ja sa proximity senezorom imam problema na Mix 2 samo što je obrnuta situacija. Npr. kada me neko pozove ekran se ugasi pa posle ne mogu da prekinem vezu jer ekran neće da se upali. Onda zaključavam pa otključavam i nekako uspem da ga upalim, međutim u većini slučajeva sagovornik prekine vezu jer ova moja egzibicija traje po 4-5 sekundi.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@DaPimp Potpuno iste utiske imamo s tim što ja selfi gotovo da i ne koristim pa mi prašina i nije nesto smetala

Sent from my MI MIX 3

Probao da ga kalibrises? Ko ne zna kako, skinite Hidden settings for MIUI sa playstora, pa odete u hardware test, pa na tri tacke gore desno, i u additional tools ima proximity sensor pa ga dignite na 7dB. Meni tako radi bez problema....

Probao da ga kalibrises? Ko ne zna kako, skinite Hidden settings for MIUI sa playstora, pa odete u hardware test, pa na tri tacke gore desno, i u additional tools ima proximity sensor pa ga dignite na 7dB. Meni tako radi bez problema....

Kod mene sa ovim programom i po uputstvu koje si dao ... uopste ne gasi ekran na proximity sensor calibration...
Posotji li neki drugi app kojim se moze podici vrednost na 7db?

Kod mene sa ovim programom i po uputstvu koje si dao ... uopste ne gasi ekran na proximity sensor calibration...
Posotji li neki drugi app kojim se moze podici vrednost na 7db?
Probaj da smanji onda... Ja sam se igrao I na toj vrednosti kod mene radi ok. Mix 3 je u pitanju

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Koji rom imas? kod mene je XEU stable poslednji ... ne verujem da je zbog toga.

Koje bi mane naveli tokom svakodnevnog korišćenja, šta recimo vam smeta, gde pravi probleme, bugs, issues?

Nabacio sam LOS na telefon. Sve sljaka kako treba, cak se i proximity oporavio skroz , tj gasi ekran cak i u whatsapp audio porukama :)
Ono sto ne sljaka je mehanizam i special key za sad. Takodje iz nekog razloga ne detektuje mi ok google komandu. Ali lepo je videti LOS posle duzeg koriscenja Miui-a ;)

Pa nema neki drugi aosp rom? Meni se LOS ne sviđa

^ ima dosta (4-5) opcija na xda, ali cini mi se da ovaj ima najmanje bug-ova.

Može li neko da mi ostavi link za GCam koji najbolje radi?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Za Mix 3. Nije za mene :)

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Kakva je situacija sa dugmetom za glasovnu pomoc sa lijeve strane? Da li se moze preprogramirati za nesto drugo?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno