Da li hoćeš kompletan stock? Onda je najbolje da skineš fastboot firmware verziju. A ako hoćeš kroz twrp onda pokušaj skinut još jednom, možda nije dobro skinuo taj zip.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Probao sam 3 puta isto mi se desi.
Probacu preko fastboota.
Pa da upropaste prodaju ostalih svojih modela. [emoji23]Bolja bi opcija bila da se pojavi 3s, isto kućište sa novijim CPU i GPU, novijim ekranom, 4k mAh baterijom i novijom kamerom sa OIS za razliku od Mi 9.
Pa to je idealan telefon u suštini. :d samo da još malo srede mehanizam da nema zazora i top priča.Pa da upropaste prodaju ostalih svojih modela. [emoji23]
Probao da ga kalibrises? Ko ne zna kako, skinite Hidden settings for MIUI sa playstora, pa odete u hardware test, pa na tri tacke gore desno, i u additional tools ima proximity sensor pa ga dignite na 7dB. Meni tako radi bez problema....
Probaj da smanji onda... Ja sam se igrao I na toj vrednosti kod mene radi ok. Mix 3 je u pitanjuKod mene sa ovim programom i po uputstvu koje si dao ... uopste ne gasi ekran na proximity sensor calibration...
Posotji li neki drugi app kojim se moze podici vrednost na 7db?
Poslednja beta globalKoji rom imas? kod mene je XEU stable poslednji ... ne verujem da je zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari