Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Ima li potrebe stavljati neku zastitu za ekran? Nervira me to prilicno, mnogo mi je elegantnije ovako bez iceg a i nekako je odziv ekrana bolji. Iskustva? Da li se nekom izgrebao ekran uz neku normalnu pazljivu upotrebu?

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Ima. Mislim ja nisam toliko pazljiv da pazim u koji dzep stavljam telefon, pa cesto zavrsi u dzepu sa kljucevima :) Elem ima mikro ogrebotina na ekranu... Ako hoces da sacuvas telefon za prodaju jednog dana, onda ti je moj savet da stavis neki vid zastite. Ja ne razmisljam u tom pravcu pa sam odavno skinuo sve zastite :)

Ja sam sinoc stavio neko staklo prvo koje sam nasao,ali sam ga danas odmah skinuo, uze je sa strana, debelo...gledao sam na ali sta ima i citao malo po forumima sta se predlaze pa cu naruciti vjerovatno jedno staklo i jednu hydrogel foliju. Da li je neko imao iskustvo sa tim hydrogelom?

Mislim da je malo vise. [emoji3]
126dfee694e0d82e5b8cb54ec2672660.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Pretpostavljam da se gornji iznos odnosi na popust,a ne ukupnu cijenu.

Kinezi i surova konkurencija.
I onda one priče kako im je profit ispod 5% po mobu a ovde smanje telefon za 150e .. naravno gotovo sigurno i dalje imaju zaradu na njemu

Sent from my MI 8 using Tapatalk

R&D ne postoji? :D

Ma ovo je akcija koja traje cca 12 sati gde verujem da imaju tacno odredjen broj uredjaja koji prodaju. To je obezbedjeno kroz "trosak za marketing" :)))

Imaju i kinezi ali i ovi nasi operateri i te kako prostora za snizenja. Ja sam na rate kod mog operatera uzeo mi 8 lite, misleci da je verzija 6/128 na osnovu podataka sa sajta. A dobio sam verziju 4/64. I reko ajd da se zalim, posaljem im mail kulturno, kazem sta sam dobio a sta sam mislio da kupujem,a oni nakon provjere odgovore i odma ponude zamjenu pod istim uslovima mi mix 3. Naravno da sam trceci prihvatio ponudu[emoji3]
Niti sam ja prijetio tuzbom niti ista,samo pitao kako da rijesimo situaciju. Oni odma bez razmisljanja ponude ovo. Mislio sam mozda smanje malo ratu ili tako nesto...

Ma ovo je akcija koja traje cca 12 sati gde verujem da imaju tacno odredjen broj uredjaja koji prodaju. To je obezbedjeno kroz "trosak za marketing" :)))
Mislim da prazne zalihe .. ko je lud da uzme mix3 pored k20pro ? Dva gotovo identična telefona, gde je k20pro bolji jer mu se ne pomera celo kućište , jer ima bolju bateriju i soc, + je osetno jeftiniji.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bogami za ove pare dobra kupovina. Mislim da bih se naterao da zamenim Mi8 za nov Mix 3 za 250e. :d

~ To je oko 300e 2300 juana, ne 250 :)

Da li je ovaj bezicni punjac kod svih osjetno sporiji od klasicnog? Meni bas sporo puni. Na ampere aplikaciji maksimalno mi je pokazao oko 700mA jacinu punjenja

Jel koristite te bežične punjace, ja moj još nisam ni izvadio iz kutije, nekih 6 meseci [emoji4]

Sent from my MI MIX 3

Ja sam od kad sam uzeo telefon prije 10 dana maltene samo njega i koristio. Zgodno mi uvece pored kreveta, kad mi se prispava samo spustim telefon. Sinoc sam prvi put koristio ovaj zicni. I stvarno je razlika u brzini ogromna. Nego baterija mi 2 dana nesto pocela manje da drzi, a sve isto koristim, nije bilo ni nekog update-a...

Moze li neko ko koristi mix 3 da mi kaze da li se kod njega desava ono da na suncu menja boje zbog "manje potrosnje" baterije, tipa crnu promeni u sivu i slicno, to me ubija na A1

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

To na šta ti misliš je kontrast. Ja na Pocu imam to da iskljucim i da stavim da bude konstantan. Mislim da bi ti to mogao i na A1

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Ja cu ga uzati veceras najverovatnije pa sta bog da [emoji2]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Koja vam je verzija softvera i koji patch? Da li postoji ona fora s njegovim Vpn ili kako vec da se blokiraju reklame i kako to radi?

Poslednja izmena:
Ne mogu da menjam prethodne poruke, pa zato ide post za postom.. koju gcam koristite i podesavanja, sta se pokazalo kao najbolje? Stavio sam onu koju je Djilkos okacio i njegova podesavanja, al npr lice ispada kaonda ima tonu pudera dok ostali delovi ne dobijaju tu boju, a iskljucena su sva ona ulepsavanja. Takodje i sa glavnom u mraku i zatvorenom prostoru je to nekako dosta lose i sa puno suma, dok napolju se npr vidi baa dobra razlika u odnosu na stock i normalno i nigth mod.

Za gcam mora root, jel tako? Ima li neko link sa tutorijalom za rutovanje koji je pouzdan?

Bez ruta, samo se instalira app.

A gcam radi samo na zadnjoj kameri?ili ima opcija i za prednju?
Sorry, sad vidim ako spustim slajder i onda pokrenem gcam da moze i prednja

Poslednja izmena:
na LOS based romovima je ovo automatizovano, skoro pa kao sa stock kamerom.
Kada je otkljucan telefon i spusti se slajder ide direktno na selfie cam na gcam-u. Kada je zakljucan ta funkcija ne radi.

A oni settings fajlovi sto se ubacuju u gcam, jesu li univerzalni za svaku gcam ili svaka ima svoje?

Vrh Dno