Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Ne postoji zato što je isti kao 3/32 vrv.

Samo prime ima svoj zbog drugačijeg procesora.

procesljam sve prodavce na KP,samo jedan prodaje nov MI MAX 1,4/64,za 250e...PO meni malo mnogo love,za te pare se uzme nov MI 5,plus sto ima na raspolaganju

Nisam znao da postoji mi max verzija 64/4?

Ja bih pre uzeo mi max nego mi 5 plus, jeste ovaj drugi noviji model ali veći ekran i jača baterija su kod mene prioritet...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ima ga ovaj lik sa KP,nov,ali mi je skupo dati 250e za ovaj model..Pa pazi,to je sad individualno sto ti se svidja veci ekran i ima vecu bateriju,ali jace komponente su na strani MI 5,on spada u visu klasu..Da su mu barem stavili ekran 5.5",ovako mu je nekako "manji" ekran jer smo izgleda navikli na vece ekrane od 5.5" pa na gore..I nervira me kod modela MI MAX 1 i 2,sto kinezi furaju zlatnu i srebrnu boju,mislio sam da ce za dvojku ubaciti crnu..a cudio sam se sto nisu to uradili i za MAX 1..

@Pavell mislim da ne postoji mi max 1 verzija sa 4 gb RAMa sem ove prime verzije tj da su sve ostale verzije (32,64) sa 3 gb RAMa...
Moguće da se prodavac malo zeznuo za RAM...
Meni ne smetaju zlatna i srebrna ali bih voleo da ima i u crnoj verziji....

Da li moze nesto da se izvede odavde, da stavim regularni rom

AGWn7ME.png

Sta meni znaci ako Mi5 ima jacu konfiguraciju na papiru? Ovaj ni jednom nije stucnuo, i ne vidim potrebu za jacim. 3gb rama je sasvim dovoljno, ima oko 1.5gb slobodno kada se obrisu app

@Pavell mislim da ne postoji mi max 1 verzija sa 4 gb RAMa sem ove prime verzije tj da su sve ostale verzije (32,64) sa 3 gb RAMa...
Moguće da se prodavac malo zeznuo za RAM...
Meni ne smetaju zlatna i srebrna ali bih voleo da ima i u crnoj verziji....

Ne znam drugar,moguce da se zeznuo prodavac,samo sam preneo sta sam video da se prodaje..Opet po meni je mnogo 250e za Mi MAX 1 pa i da bude sa 4/64..

@iH8Sn0w,pa to je druga stvar sto si ti zadovoljan sa svojim telefonom,ali MI 5 je visa klasa telefona i ne ide da se poredi sa srednjom klasom poput ovog koji bi i meni odgovarao,kao sto mi i sad odgovara Redmi Note 4,gde takodje imam 1.30gb slobodnog rama..Aj sad da kazemo sta mi znaci sto LG G6 ima 6gm rama na papiru i Snamdragon 832 kad mi ovaj odlicno radi..Prosto se takve stvari ne daju porediti nisu iste klase telefona,ako me razumes sta zelim reci a znam da si razumeo..

Razumem ja tebe, samo ne razumem sta meni znaci jaci procesor i vise rama, kada je ovo po meni dovoljno

Da li se kod za BootLoader dobija na mail ili sms ? Ovo postaje ocajnicki. Reklame iskacu non-stop, Ram boosteri i app cleaneri me stalno obavestavaju, a ja ne mogu da pogasim nista od toga. Neko me zove, a meni u tom trenutku iskoci reklama na sred ekrana :)
Baterija od jutros do sad spala na 60% sa sat ipo SoT. Uzas.
Nadam se da ce promenom roma i izbacivanjem ovog bloat-a biti malo bolje.

Meni je na R4P stigla dozvola posle 15tak minuta ali me nisu obavestili već sam slučajno ušao u MiUnlock i video da imam dozvolu.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

@hektor2

To sve moze da se resi za 10 minuta.
Cak i ne treba otkljucan BL.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Malo sam se dopisivao sa prodavcima na KP,troje njih mi reklo da nece nabavljati ili tesko da ce im stizati MI MAX 1,oce da se fokusiraju na MAX 2...Tako da ce biti manje sanse kupiti MAX 1 na KP kao ranijih meseci,steta..KAzu da se prodavao kao voda..

Da nemam 1, uzeo bih 2jku bez razmisljanja. Nije mi bas logicno da sad svi traze kec

zasto ti nije logicno?dvojka skuplja za 100e od keca,a nista toliko bolja,malo u izgledu..zasto davati 300e za dvojku koja ne donosi nista spektakularno u odnosu na keca koji kosta 200e..govorim o ljudima koji nemaju novca za razbacivanje..onaj ko ima novca kupi neku bolju masinu,zaobidje xaomi..ja da imam platu 600-800e bez razmisljanja bi kupio iphon7 ili samsung edge 7,ovako gledas za manje novce uzmes dovoljno kvalitetan kinez poput xaomija kao sto se i pokazao..

Ima nacina da se instalira rom na zakljucan bl, gledaj na xda

Uspesno ubacen "normalan" zvanicni ROM bez dodatnog cajniz djubreta. Kao da sam dobio nov telefon. Nema reklama, bustera, cleanera. Sve cisto, tiho, podmazano i sve to zahvaljujuci gospodinu Kidence koji je imao strpljenja da 2 sata ceprka po mom posrnulom kompu. Na kraju je uspeo da ubaci zvanicni rom i ja sam presrecan, a gospodinu Kidence zahvaljujem mnogo.
Bez njega, ja bi i dalje bio u ocaju, kopajuci po forumima, zakopavajuci se sve vise :)

Postovi sa flejmovanjem i vređanjem obrisani, a učesnici upozoreni. Vratimo se natrag na temu.

Za kod nas ima samo band 3 na 1800MHz, izostavljen je band 20 na 800MHz, ovo vazi i za jedinicu i dvojku.

Poslednja izmena:
Kinezi beže od tog banda 20,kao đavo od krsta.Nije mi jasna ta odluka.
Da li uopšte ima neki kinez u tom rangu a da ima band 20?

Poslednja izmena:
Jedina mana ovog telefona.

Da li neko zna kolika je ta mana zapravo?
800 mhz je bitan van naseljenog mesta ili?
Cenim da su i gradovima načičkani 1800 mhz.
Ako već dajem skoro 300 evrića red je da imam i taj 20[emoji2]

Poslednja izmena:
Na mts u bg koristim dva meseca i radi korektno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja znam da nisam imao problema sa 4g bas nikakvih. U Apatinu recimo, hvatam signal 4g sa stanice u Somboru.

U svakom slučaju nije loše imati iako i na 1800Mhz radi super (u mom slučaju Vip).

Ko zna, možda će kasnije izbaciti Global verziju kao što su i Redmi Note.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno