Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Naisao sam na problem koji izgleda ne pogadja samo mene. Stavio sam da mi video snima u 4k i to sve lepo radi dok je kamera u memoriji. Cim resetujem telefon ili samo izbacim kameru iz memorije preko task menadzera, kamera se vrati na standardna podesavanja i HD rezoluciju.

Zbog čega je to problem?

Problem je verovatno zato sto hektor misli da sledeći put kada bude snimao, to ce takodje biti 4k, ali izgleda da nece. Nego mora svaki put rucno podesavati.mene nervira to sto kad hocu slowmotion, moram rucno menjati kvalitet da bi uopste mogao da izaberem tu opciju. Umesto da ja biram sta zelim, on podesava po tome

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Upravo tako. Ako ga namestim da snima u 4k zelim da to podesavanje ostane. Isto bi bilo kad bi svaki put windows ili linux vracao rezoluciju na vga i ti rucno moras da stavljas na fhd, recimo. Zar to ne bi bio problem? Samo sto je ovde jos gore jer ni ne znas da je vraceno na default.
Slicno je i za slowmotion. Moras rucno da ispodesavas da bi uopte mogao da ukljucis slowmotion, umesto da sve to odradi automatski.

Probao neku drugu aplikaciju za kameru?

Trebalo bi prijaviti bug na Xiaomi forumu.

Inače najkasnije do 16.avgusta bi trebao da dođe MIUI 9 i Android 7.0 za MiMax.

Poslednja izmena:
Da li je neko resio mozda izlaznu snagu na slusalicama? Pitam, jer je zvuk dosta slab sto se glasnoce tice. Moram ici skoro do maksimuma, sve ispod toga mi ne znaci nista.

I kod mene je ista situacija sa slušalicama,baš se slabo čuje.

Flesujte dolby atmos i uzivajte u jačini na sluskama ;)
Po meni neizostavni audio mod ;D

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Hmmm,treba root i TWRP...

Pa nije valjda da drzite i dalje stock rom bez twrp-a, root-a, adaway-a, dolby-ja...?! Velika steta... ;(

Poslednja izmena:
Skines update u zip formatu i flesnes ga preko twrp. Ako ga pokupis kao OTA, vraca ti stock recovery, gubis root i vraca def. build.prop.Posle update-a moras root svaki put da odradis, posto ga update pregazi.Takodje i sve sto menjas u build.prop moras opet editovati.

Gledao sam na netu, da moze da se uradi root sa kingroot i da se preko twrp managera ubaci custom recovery. Da li je to neko probao? Nigde se ne spominje otkljucavanje bootloader

26.jul je datum kada stiže MIUI 9.

Napokon split screen :smoke:

Poslednja izmena:
Otkljucao bootloader, instalirao trwp, radio super su v2. 46 nije hteo da se butuje. Instalirao v2. 82, upalio se. Posle gasenja, nije hteo opet da se upali. Usao u twrp recovery, instalirao dolby, sad se upalio. Bojim se da ga ugasim xD

Da li je vama stigao update na 8.5.1.0?

Nije.Čudi me jer je OTA uvek dolazio kada se pojavi info na download stranici.

Nije MIUI9,za MiMax i većinu drugih uređaja MIUI9 stiže u avgustu(za MiMax krajem avgusta) danas je predstavljanje MI 5X telefona i MIUI9 i Android 7 sistema.

Bas sam se ponadao da stize

Jel vredi stavljati to? Trenutno sam na 8.2.5

Nisam pametan,vidim da se žale na forumu da ima mnogo bugova.

Nazad
Vrh Dno