Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Ne znam, kod mene je upaljen od prvog dana full screen

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Kako da mi ovaj okvir oko tastera bude crn?
6290e9a0077c382fb5fcb8b532666fd5.jpg

Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока
Stavi neku dark temu, ja sam zaboravio koju sam koristio ali mi je pozadina bila crna ali su i tasteri bili pa se jedva videlo.
Mada i dalje je razlika u nijansi pa se primeti

Koristi gestures :) Odlični su.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Also našao rešenje za Instagram.

Izgleda da zvanični app namerno koči non flagship telefone, pa sam sa GBInsta testirao upload videa i storija i sve radi besprekorno.

Tako nešto rade ? Još za baš velike novce ? Ne mogu da verujem... Za nešto malo siće pa i hajde ali za velike...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Imaš tonu tema na reditu i xda vezano za forsirani smanjeni fps i kompresiju koje IG koristi da bi smanjio opterećenje servera.

Baterija posle prvog punjenja.
d038313a5401baed2276d28bcafeb9e8.jpg
a8b07ad981567a0177bd800174c75663.jpg
756350eaff25f2b93ffcb2cde794127c.jpg
40daa587abd541b9b5503d7602749ec9.jpg
a6fd938ec3194b7aec5969d571bbb2f1.jpg

Moze to i bolje

Ja sam i očekivao bolje, na max 1 SOT mi je bio preko 10 sati.

Meni SOT ide preko 10-11 sati ako se bleji non-stop. Ovako oko 4-6 sati, ostatak pojede stand by i mreža.

Meni ispod 9h nije, i to uz bar 2.5h PUBG

Da, ali meni baterija traje 3 do 4 dana u proseku, što je nemoguće uz 9 do 11h SOTa.

Moguce je, izvlacuo sam 3 dana standby I 10h SOT. sve je to individualno, svakako da je baterija ubica

Ne znam kako je moguće 3 dana kada 80% baterije pojede 10 sati SOTa, barem.

Poslednja izmena:
Pa ne piše SOT tu :)

Klikni i idi sledecu sliku

Ekstra onda. Kod mene nikako. Ili ne znam kako, ili je to odlika kuvanog roma.

Čudno je ja sam više nego zadovoljan baterijom tbh a global edicija je u pitanju bukvalnom dušu vadim telefonu i herojski se drži.

Držao stalno na 4g, dok je na wifi samo kući dok sam spavao. Skoro 8h SoT i još 29% baterije tako da bi izgurao još dobrih 90ak minuta easy mode

Videćemo kako će hladnoća uticati na bateriju tbh...
Screenshot_2018-09-25-21-08-45-823_com.miui.securitycenter.jpegScreenshot_2018-09-25-21-08-33-955_com.miui.securitycenter.jpegScreenshot_2018-09-25-21-09-03-313_com.miui.securitycenter.jpeg

Poslednja izmena:
Očigledno je kod mene problem jer koristim 2 kartice, vip i mts.

Uz jedno sat i po PUBG
bb1082d4d51de1ef0619b4db621d66f9.jpg
56e3467bce55a6deda6ff153b4a9b1d7.jpg

Drugari hoce stici ova gromada kod nas u Srbiju uopste ?

Bila je neka prica da će biti i zvanično u radnji. Ne znam kad I da li je stvarno. Ali na kp imaš koliko hoćeš...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Kad kazem hoce stici kod nas mislio sam na legalno ... kod operatera , sa pravom garancijom , ne sa ovim tolet papir garancijama 6 i 12 meseci , cisto sumnjam da ce doci kod operatera legalno

Neće, sa druge strane sta ce ti garancija? Ona znaci jedino ako se pokvari. Ne znam da li se ikome sa foruma pokvario mi max(mislim na sve 3 generacije)

Poslednja izmena:
Napisao si "Kad stize ova gromada kod nas u Srbiju "UOPSTE"?Svako bi zakljucio iz ovog putanja da ga UOPSTE nema kod nas u Srbiji..Medjutim moras malo preciznije da formulises pitanje i poslozis reci u recenici..Da sumiramo,odavno je vec u Srbiji i mozes ga pazariti kod nasih dilera sa KP,ali kod operatera ili u radnjama gde bi bio skuplji ali sa 2god garancije,najverovatnije ga nece ni biti,kao sto nije bilo ni predhodnih Maxova..Mozes kupiti u radnjama RN5,koji je veoma aktuelan model,ulozeno/dobijeno..[emoji6]

Sent...

Očigledno je kod mene problem jer koristim 2 kartice, vip i mts.

Poredio sam malo Max 3 sa predhodnikom, rekao bih da se ne izvlači isto SoT. Max 3 sija bolje na suncu, bolje se vidi, više i troši bateriju. U kućnim uslovima može da gura kao Max 2, ali napolju se bolje vidi i mora trajati kraće.

Rizik je to momče bar za mene ... pogotovo sto sam baksuz , veruj mi da niko do sad nije imao problem meni bi se verovatno nesto desilo , do sad sam dosta puta imao problema sa telefonima , al sam imao regularnu garanciju pa sam ih brzo resavao : ) bez garancije nista ... steta lep telefon i vrlo zanimljiv , al dzaba

Poslednja izmena:
Imas proverene prodavce na KP, koji cu ti uvaziti gsranciju ako nesto rikne.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno