Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

3 dana otprilike.

Od juce ujutru do sada, 7h ekrana, 35 % baterija, nekih 90minuta poziva. Nema sta, baterija predobra.

Drugo punjenje, bez igrica, nocu ugaseno sve, danju oko pola sata poziva, gps, 3g internet oko 4h dnevno.
d5168593f6abcac477da26c18a0da701.jpg
0f7a62eb23591b28cf420e958a32900f.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

NE kontam kako izvlacis 10h SOT-a kada ne igras igrice? Blejis na netu 3 sata dnevno? Ja na 5s Plus ne mogu izvuci vise od 4-5h SOT-a cak ni posle 3 dana koriscenja. Poslednje punjenje baterija trajala 3 dana i 5 sati, verujem da SOT nije bio duzi od 5 sati.
Evo upravo sada mi je baterija na 76%, SOT tek 1h 22m.

Poslednja izmena:
Gledam filmove, YT, Twitch i Instagram

Šteta, crne verzije više nema na KP... Valjda će ih biti uskoro opet... Da li su srećnici koji su ga se dočepali probali gcam?

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Nisam probao, ne znam ni koju bih verziju. Stock mi se svidja za sada

Šteta, crne verzije više nema na KP... Valjda će ih biti uskoro opet...

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Nadamo se da hoce jer sam vec narucio crnu futrolu za njega [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kome treba crni, neka se javi pm

Ja cu koristiti OpenCam zbog stabilizacije na 4k snimcima. Default samo stabilizuje 1080p. Sto bi koristio gCam?

Kako vam se cini tel posle par dana, da li vredi prelaziti sa max 2 na 3?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ista prica kao za RN4-RN5, ekran, chipset i kamera, nije mala razlika :)

Ja sam presao sa Mi Max 1, razlika je velika

Ima li neka nazovi mana za sad?

Ako ima, prvi će je naći Chris sa TechTablets. On kao primarni telefon koristi od izlaska Max1 pa Max2 i sad 3.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mana je to sto ne mogu za sada da nadjem kod nas staklo i masku :). I sto se retko koristi punjac :)

To zbog punjaca cu mu oprostiti. [emoji3]

E,jedno pitanjce oko ekrana...gledajuci Krisovu recenziju na Tech Tablets,kada je pricao o displeju,pomenuo je malo neki tint u gornjem delu ekrana,tj nesto kao slabije osvetljenje,koje se vidi na beloj povrsini...kakvo je stanje kod vas?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nisam primetio ništa tako

Aha,ok. Moguce da se njemu zalomio takav primerak....

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Preko 10h sot

Laganini 2 dana standby, trenutnon6h sot i 45%

Ima li nekih novosti o onoj Pro verziji, navodno sa S710? Ili su to bila samo nagadjanja?
Kapiram da bi izasla ako ne u isto vreme onda u par dana razlike, jer nema smisla izbacivati novu verziju istog moba nakon par meseci. Posebno sto se otprilike zna datum svake godine kada se izbacuje Max.

Kako vam se cini tel posle par dana, da li vredi prelaziti sa max 2 na 3?

Ako koristis kameru da, ako za slikanje koristis drugi telefon onda ne.

Sveukupno je malo lepsi zbog duzeg ekrana. Sem toga i kamere ja drugu razliku ne primecujem. Mozda par sitnica koje mogu a i ne moraju biti bitne (malo bolji na suncu itd).

https://youtu.be/hRcC2UIuyc0?t=7m10s

Naleteh na prezentaciju Max 3 i lepo ljudi istakli razliku u ekranu u odnosu na Max 2:

Max 2 contrast: 1000:1
Max 3: 1500:1

Max 2 brightness: 450 nit
Max 3: 520 nit

BTW GSMArena review is out :)
Ekran je sasvim ok za ovu velicinu/cenovni rang. NAglasavam: "Even so, the Mi Max 3 is quite usable outdoors."
"Luckily, before we started messing with those, we gave the "Standard contrast" mode a try and it left us truly amazed. An average deltaE of 1 and a maximum of 2.1. Those are values even most flagships struggle with. Especially out of the box. Xiaomi deserves plenty of praise in the color accuracy category."

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3-review-1809.php

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno