Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Ja sam stavio Globe rom, pa koji god da je, oficijalni je

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Na kraju sam stavio staklo od mi max 1 i masku. Stoji mu ko piletu...

Na kraju sam stavio staklo od mi max 1 i masku. Stoji mu ko piletu...

Ja narucio masku i tempered glass za Mi Max 3 preko GearBest-a. Kad stigne stigne. Do tada ce mi po obicaju fon pasti jedno 6 puta. xD

Ma. I ja cu na kraju da skinem pa sta mi bog da. Navodno mi je jedan nabavio za ponedeljak, pa cu javiti ako ima

Poz svima. Long time lurker, 1st time posting.

Posto mi je malo frka da sto pre uzmem phone, sta bi ste rekli gde je najbolje naruciti trenutno? Neki link za bezbednu kupovinu bi bio fes :)

Also, negde na prethodnim stranama procitah da je carina nekome iznosila 4k dinara...je li realno da je toliko mala? Mene su naplasili da carina moze ici do 50% vrednosti stvari koja se narucuje...

Ja sam uzeo od zene iz Subotice. Kod nje sam uzeo prethodni telefon , nisam razmisljao o online konkretno

Evo jedna od jutros, bez dorade
92807705c36d795270dfac705c348290.jpg

Lepo, lepo...

Ajde kad se malo ustališ sa korišćenjem telefona da napišeš kakva je baterija i SOT...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Danas drugo punjenje palo, sad bi trebalo da bude realno pa stavljan slike

Jel max ima konfiguraciju kamere kao RN5?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Prednja kamera je losija na mi max 3, ali je zadnja tu negde kao redmi note 5... :)

Ni Max3 nije za koriscenje drona. Ne vidi kanale na 5.8g. Steta.

Samo OTG kod mene :)
Ja imam Mi 5s Plus, i recimo kada zakljucam RC na 2.4ghz kanal 1 fon nece ni da vidi RC preko wi-fi. Od tada samo OTG.

@iH8Sn0w

jel se moze taj text u uglu skinuti? Gde god da sam video fotke sa Xiaomi telefona u poslednje vreme, bile su sa tim tekstom.

Isključi se u podešavanjima kamere da ne prikazuje taj text na slikama.

Послато са Redmi Note 5

Ja imam Mi 5s Plus, i recimo kada zakljucam RC na 2.4ghz kanal 1 fon nece ni da vidi RC preko wi-fi. Od tada samo OTG.

@iH8Sn0w

jel se moze taj text u uglu skinuti? Gde god da sam video fotke sa Xiaomi telefona u poslednje vreme, bile su sa tim tekstom.

OTG radi ali je cimanje nekad dok zakacim sve. Meni je dron na 2.4 a daljinac na 5.8. Od androida koje sam probao, samo noviji skuplji Samsung telefoni vide 5.8 kanale i apple uredjaji. Probao sam nekoliko Xiaomi modela i ni jedan ne vidi.

Kakvo cimanje, nije mi jasno.
57e6bcfac70856fd278abb7970b5991d.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

@iH8Sn0w

Cimanje da nosim 150 kablova i prikljucaka kad putujem ili kad hocu brzo da dignem dron.

Što je brzo, to je i kuso...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

@sylver83

treba mi bukvalno 20s vise da ukopcam OTGu odnosu na wi-fi.

@ostali
jel lakse kucanje na virtuelnoj tastaturi sada na 6.9"? Ja se vrhunski mucim na 5.8"

@sylver83

treba mi bukvalno 20s vise da ukopcam OTGu odnosu na wi-fi.

@ostali
jel lakse kucanje na virtuelnoj tastaturi sada na 6.9"? Ja se vrhunski mucim na 5.8"
Ja sam je ipak stavio na najvecu veličinu(swiftkey) i lakse je. Ali opet gresim :D

Ako neko prodaje staklo i masku, uzimam hitno! :)

Koliko je brzi u realnom radu od max1? Koliki je napredak u kameri?

Brz je, veruj mi, kamera je ozbiljno bolja

Ja sam izvukao 12h 10min ekrana do 9% uz tuce poziva i slicno i to posle 3. punjanja. Imam telefone 3x skuplje ali sve pada u vodu zbog baterije.

O da. Meni baterija na Mi 5s Plus moze da traje 2 dana uz solidno koriscenje, ali evo gledam sada da mi pise 4h 10m SOT u Battery Use-> Screen, sto je opako malo (trenutno sam na 21%). Ali juce ga nisam koristio pola dana i preko noci spadne za 3-4%. Ako si ti na isti nacin video da ti pise 12h, onda nemam reci, to je ravno 3x duzi SOT *mjau**mjau**mjau*.

Nazad
Vrh Dno