Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Sa Mi Max 1 je nebo i zemlja, u full screen mode je extra. Vidim da je bootloader otključan, tako da ide root. Jedino ne mogu da nađem staklo i silikona za njega. Iz kine mi dolazi, ne znam sta cu do tada. Odnos 18:9 je po meni bolja opcija, zbo koriscenja jednom rukom. Lakse je za toliko

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

^javi kakva je baterija, prosečan SOT, naravno kad prođe neki dan :)
Daj neku sliku telefona sa max 1?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Mi max 1 sam prodao, evo slika sa redmi note 4x :). Meni je iskreno ovaj telefon najlepši telefon koji sam imao, a vazda i drzao
9d2c251b2d4052956989652bc7f707cf.jpg
f121747e8921d5638c687b669e93efca.jpg
56e148d6cb3678942f047293dfa79a81.jpg
2b47f44b6d3f4e710afb971a2be78928.jpg

2h 31m until full??? Za nesto vise 0d 2h se puni od 0 do 100% sa QC3.0, barem tako kazu review-i na YT.

BTW meni je Max 3 na carini sada, trebalo bi da stigne ili sutra ili pocetkom sledece nedelje.

Poslednja izmena:
Aad je situacija ovakva , imam i Quick charge pa mogu probati sa njim mada je fabricki takođe. Veceras ide globe rom

9595631c5346873b869a7d8ae1384303.jpg

Poslednja izmena:
Ako nekoga zanima kamera
ae772903020054a0ed388a9d972047f6.jpg

Kako ti se cini ekran i odnosu na Max1 sto se prikaza i boja tiče?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Meni je lepše 8:9 iskreno, sto se samog ekrana tiče, moguce da je na suncu bolji od Mi Max 1. Ovako, nisa siguran da vidim neku razliku, mozda su boje malo jace

Bolje sa nisi postavljao slike. Ko ce cekati kurira ujutru :).

Zao mi staklo da stavljam na njega. Stakla mi stigla pre 15 dana. Nadam se da ce se pojaviti neko staklo da mogu UV lepkom da ga zalepim. Na Note8 UV vs standardno je nebo i zemlja.

Ako ti ne treba, salji odmah, gori nebo i zemlja :)

Evo ovako, posle nekih malo vise od 12h od kako ga imam. Ne bih da izmisljam toplu vodu, ali mozda ce nekoga zanimati poredjenje. Poredim jedino sa Mi Max 1 jer sam taj imao.

Odnos stranica 18:9 je odlican, ima se osecaj da je telefon fizicki veci od Mi Max 1, ali je neko vec spominjao da su dimenzije manje vise iste. Manje je `mesa` gore i dole, pa su tako i prosirili ekran. To uzivo izgleda prelepo, i vrlo lepo lezi u ruci, uz oble ivice ekrana, bombona.

LED notifikaciona lampica je dosta manja u odnosu na Mi max 1, vrlo suptilno sija, nisam nasao opciju da ima razlicite boje. Nalazi se izmedju proximity-ja i slusalice.

Tasteri sa strane su na istoj poziciji kao Mi Max 1, to vazi i za donje zvucnike i mikrofon.

Na ledjima je otisak pomeren malo dole, sve to zakljucujem jer mi je ostala maska od Mi Max 1, koja dimenziski paše, ali su pomerene pozicije.

Ima IR, koji je sad na sredini, za razliku od ranije.

Dual kamera je odlicna u dnevnim uslovima, nisam je testirao u noćnim.

Prednja je prosecna, nista specijalno.

Kvalitet izrade je vrlo visok, znam da je na Mi Max 1 delovalo da izmedju ivica ekrana i ledja ima malo zazora, ovde toga nema. Deluje tezi, u odnosu na pomenuti, i ima C konektor.

Ekran, stavljen na javi kontrast, boje su jace u odnosu na 1 generaciju, ekran je vrlo vrlo lep za oko.

Fabricki se dobija quick charge.

Sinoc sam ga cackao sa root i globe rom, pa sve instalirao ponovo, itd, tako da za sada SOT nije merodavan. No, cini se da ce posle nekoliko punjenja da pokaze pravu sliku.

To je to za sada :)

Dosao je sa otkljucanim bootloaderom, pa sam samo root uradio i twrp.

Ne znam da li podrzava B20, ako znate kako da proverim.

Na Vip mi radi 4G normalno

Koliko je po tebi "klizav" telefon tj koliko je potrebna maska za isti?
Cisto da znam da li odmah da narucujem ili ne xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

Narucuj odmah :D

Na Aliju ni c od case-a, a bukvalno ima za svaki fon osim za Max3 ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobra je, sad mi treba bilo kakva za prvu ruku. Ali kanda nista od toga

Stigao Max3. Procenjen za 120 i placena carina 4000din.

Prvi utisak. Lep, lepsi od Maxa 2. Manja brada je pun pogodak. Kamere definitvno bolje nego na M2. Ekran je dosta svetliji na direktnom suncu nego na M2 ali je i dalje dosta losiji u poredjenju sa Amoled ekranima. Dosao sa Global romom out of box. Bootloader otkljucan i spreman za custom recovery i root :).

Probacu danas i B20 na Vip mrezi.

Sve u svemu zadovoljan.

Neki lik na GSM Areni tvrdi da Official Global ROM jos nije izasao i da svi mi koji smo kupili sa navodno Global ROM-om da je instaliran fake rom. Errrmmmmmm?!

GSM arena ima komentatore na nivou Kurira kod nas, ne bih se obazirao na to.

^ nažalost nije baš nemoguće obzirom da su im otključani bootloader-i...

Meni nesto tu sumnjivo. Vidim da na SunSky direktno iz fabrike dobavljaju telefone, ko ce bre da se bavi custom romovima na preko stotinu telefona?

Govoriš o kulturi koja je "uposlila" zatvorenike da grajnduju oružja za prodaju u World of Warcraft.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Hahahhahahahaahahah, ovo nisam cuo jos :D :D :D :D

Nazad
Vrh Dno