Evo ovako, posle nekih malo vise od 12h od kako ga imam. Ne bih da izmisljam toplu vodu, ali mozda ce nekoga zanimati poredjenje. Poredim jedino sa Mi Max 1 jer sam taj imao.
Odnos stranica 18:9 je odlican, ima se osecaj da je telefon fizicki veci od Mi Max 1, ali je neko vec spominjao da su dimenzije manje vise iste. Manje je `mesa` gore i dole, pa su tako i prosirili ekran. To uzivo izgleda prelepo, i vrlo lepo lezi u ruci, uz oble ivice ekrana, bombona.
LED notifikaciona lampica je dosta manja u odnosu na Mi max 1, vrlo suptilno sija, nisam nasao opciju da ima razlicite boje. Nalazi se izmedju proximity-ja i slusalice.
Tasteri sa strane su na istoj poziciji kao Mi Max 1, to vazi i za donje zvucnike i mikrofon.
Na ledjima je otisak pomeren malo dole, sve to zakljucujem jer mi je ostala maska od Mi Max 1, koja dimenziski paše, ali su pomerene pozicije.
Ima IR, koji je sad na sredini, za razliku od ranije.
Dual kamera je odlicna u dnevnim uslovima, nisam je testirao u noćnim.
Prednja je prosecna, nista specijalno.
Kvalitet izrade je vrlo visok, znam da je na Mi Max 1 delovalo da izmedju ivica ekrana i ledja ima malo zazora, ovde toga nema. Deluje tezi, u odnosu na pomenuti, i ima C konektor.
Ekran, stavljen na javi kontrast, boje su jace u odnosu na 1 generaciju, ekran je vrlo vrlo lep za oko.
Fabricki se dobija quick charge.
Sinoc sam ga cackao sa root i globe rom, pa sve instalirao ponovo, itd, tako da za sada SOT nije merodavan. No, cini se da ce posle nekoliko punjenja da pokaze pravu sliku.
To je to za sada