Imas proverene prodavce na KP, koji cu ti uvaziti gsranciju ako nesto rikne.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Svako bira gde trosi svoj novac
Ja bih za 2g garsncije doplatio do recimo 20%, sve preko toga je dranje i neprihvatljivo, sto se mene tice. Uglavnom je razlika 30-50%, sto je suludo.
Ne znam šta da ti kažem, zavisi od situacije. Meni je riknuo procesor na kompu, i bilo mi je lakše da dam 400e za novi nego da čekam ko zna koliko da bih verovatno dobio zamenu. Kada ti komp treba hitno, kada posao stoji, nemaš taj luksuz da čekaš. Isto se i odnosi na telefon kada nemaš rezervni.Bolje cekati telefon 2 , 3 nedelje i na kraju ga dobiti ispravnog ili vec novog, nego ga uzeti i baciti u mutni dunav ili savu , dravu , moravu ili prvi kontejnerhoces da kazes da ti je ti je lakse dati iste pare za telefon ponovo ? rikne sam od sebe i ? Sta cemo onda ... uhvatis ga na volej i to ti je to
![]()
Nema veze sa razmišljanjem nego sa višom silom. Ti bi pustio da ti posao stoji 2-3 nedelje, a treba porodicu da nahraniš? U Evropi imaš pravo na jednu zamenu bez provere u servisu. To se zove zaštita prava potrošača, a ne zaštita prava prodavaca, samo su oni bitni kod nas.U svakom slucaju ne razmisljamo ni priblizno istoal dobro svako ima svoje misljenje , ja sam samo izneo svoje , telefon bez garancije je za mene macka u dzaku .
Ma garancija u Srbiji ne znači ništa. Ja nisam spreman da čekam servis dve-tri nedelje da se smiluje i kaže da je telefon faličan i da može zamena.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Iako kupujem telefone(Xiaomi) zadnjih par godina preko KP mogu ti reći iz svog iskustva da garancija od dve godine znači puno.Zopo telefon kupljen u WinWinu,posle 22 meseca crkne ekran(pojave se žute mrlje),odnesem ga u servis ovlašćeni u Višnjičkoj,da li beše PC Centar već sam zaboravio.Da skratim serviser je konstatovao da nema rezervni ekran i na licu mesta mi je napisao da mogu da uzmem drugi telefon u istoj vrednosti ili ako hoću povraćaj novca koji mi je bio uplaćen na tekući račun u roku od tri dana.Toliko iz mog iskustva.
Moze link odakle si narucio ches?Svidja mi se sa ovakvom teksturom na ledjima i uopste kako izgleda.Dali je plastika ili silikon?Naravno, ja iskljucivo zbog toga i uzimam oblogu, inace cuvam tel, tj ne trpam ga sa svim i svacim u dzepove. Ali hoce da isklizne po nekad, zato obloga resava stvar.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moze link odakle si narucio ches?Svidja mi se sa ovakvom teksturom na ledjima i uopste kako izgleda.Dali je plastika ili silikon?
Sent...
Ne znam šta da ti kažem, zavisi od situacije. Meni je riknuo procesor na kompu, i bilo mi je lakše da dam 400e za novi nego da čekam ko zna koliko da bih verovatno dobio zamenu. Kada ti komp treba hitno, kada posao stoji, nemaš taj luksuz da čekaš. Isto se i odnosi na telefon kada nemaš rezervni.
Narucio sam jos jednu masku obicnu i dva stakla. Za ovo ne ide carina, sve oko 900 din. Racunaj da ti je dolar oko 100 i kusur dinara. Za sve je free shiping bio.Koliko te izaslo sve,sa sve dazbinama?
Sent...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari