Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Treba da dodje kod nas i legalno, i to krajem meseca. E sad dal ce biti kod operatera pitanje je...

Kada dozvole našim zvanicnim preprodavcima da se ugrade za po 100+€ biće ga svuda tbh

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Sta ikome znaci legalno

Dve godine garancije no matter what mnogima znači jer se prodavac neće baš napraviti mutavim

Da, poznata mi je garancija u Srbiji

Mada da se ne lažemo najviše znači prodaja na rate.
Navikao se na fon tranzicija sa iPhone na ovu zver gotova, sad samo da razmotrim da li da predjem na SwiftKey jer sam se navikao na isti mada mi je google keyboard isto jako dobar...

Imas proverene prodavce na KP, koji cu ti uvaziti gsranciju ako nesto rikne.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sve je to uredu , al brate fiskalni je fiskalni :) danas samo sa njim mozes nesto mozda i da izvuces , par puta sam imao problem sa telefonima , bilo je malo ga povuci a malo ga i potegni , al na kraju sam uvek dobio sta sam hteo , a ove 6 i 12 meseci tolet papir garancije , moze da se napravi lud prodavac i sta onda ? Sta mu mozes ? Al bas nista ... uzmes telefon zavijes u masnicu i bacis sa prvog mosta :)

Svako bira gde trosi svoj novac :)

Ja bih za 2g garsncije doplatio do recimo 20%, sve preko toga je dranje i neprihvatljivo, sto se mene tice. Uglavnom je razlika 30-50%, sto je suludo.

Kako ste krenuli o tim garancijama, ima da ga ureknete

Svako bira gde trosi svoj novac :)

Ja bih za 2g garsncije doplatio do recimo 20%, sve preko toga je dranje i neprihvatljivo, sto se mene tice. Uglavnom je razlika 30-50%, sto je suludo.

Slazem se sa tobom ... stvarno su poceli da preteruju , cisto izivljavanje , al dobro znas kako to ide dok se svi ne ugrade mi platimo 2 telefona po ceni jednog ;)

Ma garancija u Srbiji ne znači ništa. Ja nisam spreman da čekam servis dve-tri nedelje da se smiluje i kaže da je telefon faličan i da može zamena.

Bolje cekati telefon 2 , 3 nedelje i na kraju ga dobiti ispravnog ili vec novog, nego ga uzeti i baciti u mutni dunav ili savu , dravu , moravu ili prvi kontejner :D hoces da kazes da ti je ti je lakse dati iste pare za telefon ponovo ? rikne sam od sebe i ? Sta cemo onda ... uhvatis ga na volej i to ti je to :D

Bolje cekati telefon 2 , 3 nedelje i na kraju ga dobiti ispravnog ili vec novog, nego ga uzeti i baciti u mutni dunav ili savu , dravu , moravu ili prvi kontejner :D hoces da kazes da ti je ti je lakse dati iste pare za telefon ponovo ? rikne sam od sebe i ? Sta cemo onda ... uhvatis ga na volej i to ti je to :D
Ne znam šta da ti kažem, zavisi od situacije. Meni je riknuo procesor na kompu, i bilo mi je lakše da dam 400e za novi nego da čekam ko zna koliko da bih verovatno dobio zamenu. Kada ti komp treba hitno, kada posao stoji, nemaš taj luksuz da čekaš. Isto se i odnosi na telefon kada nemaš rezervni.

U svakom slucaju ne razmisljamo ni priblizno isto :) al dobro svako ima svoje misljenje , ja sam samo izneo svoje , telefon bez garancije je za mene macka u dzaku .

Problem u ovoj prici je sto je cena nekih 50% veca a svakako smatram da ti nece jednom od dva puta kompletno crci. Kad na to dodas da ima proverenih prodavaca na KP kod kojih mozes da ostvaris garanciju prve godine nema tu nikakve dileme.
E sad sto ja radim u drzavnoj firmi koja se finansira iz budzetu a niko ne placa porez pa mi plata nije dovoljno velika to je drugi problem... ;)

U svakom slucaju ne razmisljamo ni priblizno isto :) al dobro svako ima svoje misljenje , ja sam samo izneo svoje , telefon bez garancije je za mene macka u dzaku .
Nema veze sa razmišljanjem nego sa višom silom. Ti bi pustio da ti posao stoji 2-3 nedelje, a treba porodicu da nahraniš? U Evropi imaš pravo na jednu zamenu bez provere u servisu. To se zove zaštita prava potrošača, a ne zaštita prava prodavaca, samo su oni bitni kod nas.

Ma garancija u Srbiji ne znači ništa. Ja nisam spreman da čekam servis dve-tri nedelje da se smiluje i kaže da je telefon faličan i da može zamena.

Iako kupujem telefone(Xiaomi) zadnjih par godina preko KP mogu ti reći iz svog iskustva da garancija od dve godine znači puno.Zopo telefon kupljen u WinWinu,posle 22 meseca crkne ekran(pojave se žute mrlje),odnesem ga u servis ovlašćeni u Višnjičkoj,da li beše PC Centar već sam zaboravio.Da skratim serviser je konstatovao da nema rezervni ekran i na licu mesta mi je napisao da mogu da uzmem drugi telefon u istoj vrednosti ili ako hoću povraćaj novca koji mi je bio uplaćen na tekući račun u roku od tri dana.Toliko iz mog iskustva.

Iako kupujem telefone(Xiaomi) zadnjih par godina preko KP mogu ti reći iz svog iskustva da garancija od dve godine znači puno.Zopo telefon kupljen u WinWinu,posle 22 meseca crkne ekran(pojave se žute mrlje),odnesem ga u servis ovlašćeni u Višnjičkoj,da li beše PC Centar već sam zaboravio.Da skratim serviser je konstatovao da nema rezervni ekran i na licu mesta mi je napisao da mogu da uzmem drugi telefon u istoj vrednosti ili ako hoću povraćaj novca koji mi je bio uplaćen na tekući račun u roku od tri dana.Toliko iz mog iskustva.

To je lepo, posteno sa stranr servisera, onako kako bi uvek trebalo da bude.
Sa druge strane imao sam sigurno 7-8 reklamacija u zivotu, kompovi (komponente), telefoni, jedan tv....svaki put, bas svaki, sam svoja prava ostvario tek posle pretnje inspekcijom, jednom sam i zvao posto su kulirali i posle pretnji.

Od tada, sve sto je jeftinije preko ili preko nezvanicnih distributera kupujem tamo. Vec godinama, zanimljivo sve je duze radilo i radi nego bilo sta sto sam ovde kupovao...slucajnost naravno....

Upravo tako.. o tome pricam :) ja sam imao problem sa Huawei Mate 7 ... isto sa ekranom odneo u ovlasceni servis , primili telefon sve regularno , i zvali me posle 3,4 dana da dodjem po nov telefon , dosao uzeo telefon u kutiji nov , novi imei broj itd itd ... isto tako sam imao jos par puta probleme sa telefoima koji su bili reseni svi u roku od najvise 7 dana ... i ljudi u mom okruzenju su imali slicnih problema i isto je sve bilo brzo reseno , a kvarovi su moguci , nista nije savrseno , i zato uvek i ja i ljudi u mom okruzenju uzimamo samo telefone sa garancijom .. mirna glava :)

Stigao case i staklo. Veoma prijatan na dodir. Samo jos da prodam Max 2 i kupim Max 3. [emoji3]
a4249a355691c5a4ec87178a5cde92e5.jpg
3c5bb8d846325f13fda5802e5c251d94.jpg
ce52fea4f233a612f5b316f744a2380b.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ja sam ovim staklenim prezadovoljan, ma samo da nije ko go pistolj, klizav nenormalno

Naravno, ja iskljucivo zbog toga i uzimam oblogu, inace cuvam tel, tj ne trpam ga sa svim i svacim u dzepove. Ali hoce da isklizne po nekad, zato obloga resava stvar.

Evo i ovde da okačim. Stigao zip. Kud dalje?

Prilozi

• IMG-da8832a32bc293a942d545fb8defd755-V.jpg
    IMG-da8832a32bc293a942d545fb8defd755-V.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Kad će MIUi 10 i kršten Global ROM?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Naravno, ja iskljucivo zbog toga i uzimam oblogu, inace cuvam tel, tj ne trpam ga sa svim i svacim u dzepove. Ali hoce da isklizne po nekad, zato obloga resava stvar.

Moze link odakle si narucio ches?Svidja mi se sa ovakvom teksturom na ledjima i uopste kako izgleda.Dali je plastika ili silikon?

Sent...

Koliko te izaslo sve,sa sve dazbinama?

Sent...

Ne znam šta da ti kažem, zavisi od situacije. Meni je riknuo procesor na kompu, i bilo mi je lakše da dam 400e za novi nego da čekam ko zna koliko da bih verovatno dobio zamenu. Kada ti komp treba hitno, kada posao stoji, nemaš taj luksuz da čekaš. Isto se i odnosi na telefon kada nemaš rezervni.

Ako nemaš luksuz da čekaš ishod garancije, kupiš novi proizvod. Pa kada se reši garancija, ako si dobio zamenski uređaj, njega na oglase, ako si dobio povrat novca, još bolje.

Koliko te izaslo sve,sa sve dazbinama?

Sent...
Narucio sam jos jednu masku obicnu i dva stakla. Za ovo ne ide carina, sve oko 900 din. Racunaj da ti je dolar oko 100 i kusur dinara. Za sve je free shiping bio.
e614760d73b3e9e89b8788bc098eb2bf.jpg

Nazad
Vrh Dno