Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 2

Mora nekad da se i restartuje tel. [emoji3] [emoji6]
Salu na stranu, verovatno je do aplikacije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel ste probali da očistite cache ?

Meni od update-a radi sasvim normalno, ali nemam brdo sadržaja na fejsu, 50-tak prijatelja i stotinak stranica koje pratim.

Restartovao sam ga posle 75 dana bas zbog FB, nakon toga sam brisao komplet aplikaciju i radio je super FB jedno 2h i opet usporio dok sve ostalo radi fluidno osim FB. Probao sam FB Lite, radi perfektno.

Stoji oglas i dalje. Jos svercer prodaje. A ima garanciju jos 10 meseci. [emoji3]

I bolje sto ti je promakao...Znam ko je u pitanju ali znam i kakav telefon u pitanju.
Iskreno ispod 180e polovan nemozes da uzmes da valja.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Pa ako je star 2 meseca ne znam kakav je. Ali ne verujem da je bas toliki krs.

Sta sve ljudi rade s telefonima, nekima je i 7 dana mnogo da upropaste nesto.

Uzecu ipak nov. Ako neko ima proverenog prodavca da bas ne dere kozu, neka mi pusti pm. [emoji3]

Ja sam moj uzeo od neke zenske osobe na kp. Imala je tad 3 pozitivne ocene. Telefon je bio star 2meseca, u pisanoj garanciji jos 10meseci. Rizikovao sam i na kraju dobio NOV telefon, bez tackice, plus jos neka dva bumpera, full pakovanje, plus jos neki punjac od ipad-a pride za 160€. Bilo je to krajem 2017.
Tako da moze da se nadje, al pitanje je koliko ko hoce da rizikuje.

Ovaj moj je bukvalno mint, volim da mi je ocuvana tehnika, sacuvao sam i kutiju i nalepnicu, cak jos i folija stoji preko punjaca :p Jedino sto ga ruzi ova frankenstajn folija preko displeja ali bolje to nego ogrebotine i polomljen displej :)

Takodje, cuvam stvari, pogotovo telefone. [emoji3]

Iskreno nisam ni jedan fon cuvao kao ovaj Maxericu mozda onaj 1520 kada sam uzeo kada niko nije koristio taj operativni sistem.
Mislim da ove telefone nose ljubitelji i zaljubljenici u nesto veliko i da znaju da nose i da se nose sa tim.
Definitivno uvek me primete ljude i pitaju, a cesto pitanje je koji je to Iphone???

Realno posle ovog telefona ja mogu da kupim samo Max3. Gledao sam i Mix iskreno pre par dana izgleda lepo ali nije mi to to.

Samo se nadam da Xiomi nece praviti u buducnosti telefone od po soma evra i da ce zadrzati ovaj odnos kvaliteta i cene.
Za pare do 200e po mom misljenju nema boljih telefona od Xiomia (pre svega mislim na A1 i Max2).

Vec par dana baterija mi iscuri za 24h uz 6-7 h SoT-a. Samo wifi i do pola sata-sat razgovora. Do tada telefon je korektno radio 12 h sot-a i ostane 20ak %. Jel se neko susretao sa ovim problemom? U pitanju je miui 9.2.1.0. Nisam instalirao nove aplikacije, jedino je bilo par azuriranja starih.

Proveri sta je azurirano od momenta kad si primetio curenje pa reinstaliraj sve te aplikacije.

Ako ti je rutovan telefon, najlakse moze da se proveri preko nekog Wake Lock detectora pa da se vidi tacno sta je. Ja sam imao problema sa Instagramom pre nekog vremena pa je to prestalo posle nekog azuriranja.

Uglavnom ovakve probleme prave aplikacije za drustvene mreze ili neka weather aplikacija, ukljucena GPS lokacija sa High Accuracy podesavanjem i Auto Backup itd. onako iz glave receno. Reinstaliraj redom sve, proveri ova naknadna podesavanja i prati stanje, ovako na slepo i bez log-a nemam pametniji savet.

Nisam rutovao telefon. Globalni rom od kupovine. Reinstalirao sam sve aplikacije i ista je situacija. Jedino sto ne spomenuh, da je ovde gde sam trenutno lociran jako los signal i koristim lokalni wifi koji je takodje los. Da li to moze da utice na ovako znacajno smanjenje sot-a?

Pa ako ti je los signal stavi na 2G only ako tj je previse bitna baterija, tj trajanje iste, lutanje za signalom kao sto kaze post iznad plus los wifi signal su itekako losi po SoT jer antena non stop trazi bolji signal i tako prazni bateriju.

5.7 naspram 6.4 i samo 3000mAh na 5.7. Pa i nije u svakom pogledu. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HTC U Ultra je trenutno najbolji telefon za novac koji treba dati.I chip.de to kaze.Ne vidim prednost u velicini ekrana.Ajde da je 5 inca pa onda ok,ovako 5.7 je i vise nego dovoljno.Preko 6 inca je stvarno previse.Baterija se pokazala odlicnom.Svi su ocekivali losije rezultate s obzirom na kapacitet i velicinu ekrana,ali je ona sasvim solidna.Kao kod svih drugih telefona.Naravno da je ovaj xiaomi u tom pogledu izuzetak.I na kraju htc je htc.Daleko je xiaomi od htc.Jos oni moraju da rade,pogotovu na softveru a meni je to najvaznije kod telefona.Da sve radi kako treba,brzo,fluidno a tu je htc neprikosnoven.

Druze kico, el ti dobro ? :)
Mi Max 2 je tako uradjen, da ako si ga i video - drzao, ne bi pisao ovakve gluposti. Konkretno, Mi Max 2 izgleda kao da su ga pravili vanzemaljci. To je tako uklopljeno, do mikrona tacno. U pogledu izrade Mi Max 2 je nesto najbolje sto sam imao. Perfektan u svakom pogledu, od ekrana, baterije, fluidnosti.
Jesi li ti uopte video uzivo mi max, ili pricas (da ne kazem lupetas napamet) ?

3000 mAh? Neka hvala.

A HTC je daleko od Xiaomija, to se slazem...

...HTC je jednom nogom u grobu.

Ma kaze meni zena juce: Cudno za tebe nisi promenio telefon 6 meseci!?

Pa realno ni sa jednim nisam bio ovako odusevljen mozda je u njenom pitanju najbolji odgovor kakav je ovo telefon.

Bruda moj nije uopste ni glomazan ni veliki a izgleda premium. Ja ne znam sta to treba softer da ima pa da nekog zadovolji ali meni za ovih 6 meseci nije ni jednom zakucao. Gledam filmove serije sljaka mail za posao i internet.
Ja nesto nisam bio odusevljen HTC (mada poslednji koji sam imao bio je 825) tako da ne mogu sada da kazem kakav je HTC Ultra.
Uz ovaj koristim S7 i A5 samsunge i veruj mi da bi njih sutra menjao a ovaj Max 2 jedino kada izadje Max 3 ili mozda neka Mix varijanta

HTC U Ultra je trenutno najbolji telefon za novac koji treba dati.I chip.de to kaze.Ne vidim prednost u velicini ekrana.Ajde da je 5 inca pa onda ok,ovako 5.7 je i vise nego dovoljno.Preko 6 inca je stvarno previse.Baterija se pokazala odlicnom.Svi su ocekivali losije rezultate s obzirom na kapacitet i velicinu ekrana,ali je ona sasvim solidna.Kao kod svih drugih telefona.Naravno da je ovaj xiaomi u tom pogledu izuzetak.I na kraju htc je htc.Daleko je xiaomi od htc.Jos oni moraju da rade,pogotovu na softveru a meni je to najvaznije kod telefona.Da sve radi kako treba,brzo,fluidno a tu je htc neprikosnoven.
Jesi probao u opste neki xaomi? O kakvoj fluidnosti pricas? Koristio do sad max 1, A1, redmi note 5 sad i od prekosutra max 2 cu koristiti. I sva tri modela rade fantasticno, ne vidim razlog zasto nebi ni max 2.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Druze kico, el ti dobro ? :)
Mi Max 2 je tako uradjen, da ako si ga i video - drzao, ne bi pisao ovakve gluposti. Konkretno, Mi Max 2 izgleda kao da su ga pravili vanzemaljci. To je tako uklopljeno, do mikrona tacno. U pogledu izrade Mi Max 2 je nesto najbolje sto sam imao. Perfektan u svakom pogledu, od ekrana, baterije, fluidnosti.
Jesi li ti uopte video uzivo mi max, ili pricas (da ne kazem lupetas napamet) ?

Ja ga bio kupio.Pao na ove price koje vi pricate.Rekoh ajde da ga uzmem sigurno je dobar cim ga ovi ovoliko hvale.Kad ono...Dobro je on napravljen ali u odnosu na ultru je obicna tabakera.Takav sam osecaj imao kada sam nosio max 2,kao tabakera za zenske cigarete,one dugacke.Ekran losiji od ultre,fluidnost takodje,samo ta baterija sto je bolja.

Nazad
Vrh Dno