A google home aplik?Modovana eon app i neki bt mis jer bez misa ne radi.
1 gen moze za gen2 ako nadjem ko ima box provericu ali trebalo bi da moze.Pozdrav, da li moze na xiaomi tv box s 2nd gen da se upari sa EON daljinskim i kako _
Jel mozes da mi kazes kako? Posto nigde ne mogu da nadjem kako se podesava.Može,sve sa daljinskim od boxa.
Na starijem tv-u mi ostaje upaljen tv kad ugasim box,a na novijem tv-u mi se gasi i tv gašenjem boxa...Jel mozes da mi kazes kako? Posto nigde ne mogu da nadjem kako se podesava.
Meni ažuriralo bez problema. Iris, supernova, eon sve radi super. Što se tiče eon daljinca i on radi dobro sam što box ne može da se pali sa njim. Bar je kod mene tako na mi box 2 genNema mi ažuriranja Iris smart aplikacije na mi box 2 generacije i piše u plej prodavnici da nije dostupna aplikacija u Srbiji,a na uredjaju prve generacije sve uredno ažurirano...
Na starijem tv-u mi ostaje upaljen tv kad ugasim box,a na novijem tv-u mi se gasi i tv gašenjem boxa...
Odeš telefonom na taj nalog u play store i tamo isključiš tu verifikaciju. U android tv play store nema te opcije, nego se podešava kako sam naveo.Ovih dana mi je Xiaomi Box S (1st gen, kupljen 2020. godine) dobio neki update (početna strana izgleda drugačije), a ubrzo nakon toga mi je Play Protect počistio kloniranu/modovanu EON app za mobilne uređaje koju sam pronašao ovde na forumu i koristio bez problema duže od godinu dana...
Pogledajte prilog 403174
Pronašao sam neka zastarela uputstva za gašenje Play Protect-a, po kojima ne mogu da postupim, jer tih opcija jednostavno više nema u podešavanjima, drugačije sada izgledaju.
Putanjom
Device preferences > Security & restrictions > Verify apps > prebacim na Turn off
nisam uspeo da rešim problem, pošto mi je nakon jednog dana Play Protect ponovo obrisao app uz istu poruku...
Da li neko zna šta još mogu da pokušam kako bih isključio Play Protect?
Za sada koliko sam pohvatao, mibox, eon box, čini mi se da je neko pomenuo mecool.... Verovatno svi guglovi ATV boxovi, pošto Firestick nije u toj priči.Дајте да резимирамо који су све уређаји погођени овим брисањем ЕОН апликације. Напишите који су.
Да ли је могуће да СББ није продужио безбедоносне сертификате за апликацију?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari