Samo da zamolim ne stavljaj me u istu ravan sa ovim ispred mene 🤣😂🤣 ( @SickMF izvini ) pomislice da sam se uobrazio pa me nece hteti da cupa iz g...... u koja sam se uvalio 😂🤣😂 a samo ja znam ( i on naravno ) ovih dana da mi samo nos vireo iz njih 🤣😂🤣😂
Settings > Device Preferences i skroluješ skroz doleNe mogu da nađem, ili nema više, u podešavanjima "restartuj uređaj"
Ne da nema, nego srećom ga neće ni biti.А, јбг... Нема андроид 13 за ми бокс 3 и за С друге генерације
Ma nije problem da se raspario, već posle ažuriranja ne mogu više nikako da uparim EON-ov daljinac, a pre ažuriranja je to moglo...@zexoni70 radi daljinac kao i pre, nije se čak ni raspario
Našao posle Zaboravio sam totalno da može i na power dugme.Settings > Device Preferences i skroluješ skroz dole
Možda jednostavnija opcija ti je da na daljinskom držiš Power ON/OFF dugme 3 sekunde, pa ti iskoči opcija za restart
U tom istom postupku je pre update-a jedna od opcija bila i "Take screenshot", ali je nema više, sada nudi samo restart.
Nekako sam rešio povezivanje "Mi silent mouse" preko bluetooth-a, nakon uspešnog povezivanja miša sa laptopom, pojavio se i u pretrazi na Mi box-u...
Da ne bude da je sve tako crno, nakon update-a smo dobili i "XIAOMI TV +" aplikaciju sa preko 20 besplatnih TV programa za gledanje od kojih izdvajam Smurf TV
Totalno štrumfastično...
Radi i to, isprobanoMa nije problem da se raspario, već posle ažuriranja ne mogu više nikako da uparim EON-ov daljinac, a pre ažuriranja je to moglo...
Ako ti nije cim probaj raspari ga pa upari ponovo, možda je i do mog EON daljinca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari