To možeš lako da proveriš. 3,5 mm izlaz na box-u svetli crveno. Ugasi TV i proveri da li i dalje svetli. Možeš i na kablu kod zvučnika/pojačala da proveriš da li svetli optički kabl.I meni lampica radi, i pojavljuje se kao uredjaj na koji mogu da castujem, box je budan ali očigledno ugasi optiku kada nema TV na izlazu.
Probacu sa analognim zvukom, to mi nije ni palo na pamet.
380 din.Provereno mi radi na oba mi box-aipak bih uzeo neki usb na mrežni kabl gigabitni adapter...imate neku preporuku, kp, aliexpress, radnje? jel može taj usb da potera 10/1000, ne znam ni koji je na mi boxu...
380 din.Provereno mi radi na oba mi box-aipak bih uzeo neki usb na mrežni kabl gigabitni adapter...imate neku preporuku, kp, aliexpress, radnje? jel može taj usb da potera 10/1000, ne znam ni koji je na mi boxu...
Ja vec mesecima koristim Iris Go na Mi box S. cekali smo je neko vreme za smart uredjaje, ali kada je bila gotova, najnormalnije sam je instalirao sa Google Play-a. Evo je i sad, dostupna za instal , cak se jednom i azurirala. Crvena, upadljiva ikonica.Unapred zahvalan na odgovoru:
Da li je neko uspeo da instalira iris GO aplikaciju na Xiaomi Mi Box S?
U Google Play Store iris GO aplikacija, u mom slučaju, nije vidljiva.
Još jednom unapred hvala za tips and tricks ...
Postoji opcija HDMI dummy adapter. Ima ga I na KP.jel postoji neka fora da mi box radi i ako je iskljucen TV?
Treba mi da radi kao chromecast audio, i sve to i radi dok ne ugasim TV
Jesi li probao sa aplikacijom Button mapper? Imas i full verziju da skines po netu. Mislim da je kod Tduk na sajtu premium verzija.Da pitam ovde, jel postoji neki način da se uradi remap tastera na daljinskom od Mi Stick-a, kako bi se ubacili tasteri CH+ i CH- ? Prosto mi je neverovatno da nema tih tastera, donekle razumem što ih nema na Boxu i Sticku, ali da ih nema na daljincu od Xiaomi TV-a...
Da, naisao sam na ovo, i sa ovim prakticno od boxa moze da se napravi audio chromecast, jer tako gubi video izlaz.Postoji opcija HDMI dummy adapter. Ima ga I na KP.
Pretpostavljam da može, ako je na jednom portu kabl za tv, a na drugom adapter. I dalje nije idealo rešenje ...Da, naisao sam na ovo, i sa ovim prakticno od boxa moze da se napravi audio chromecast, jer tako gubi video izlaz.
kada bi postojao taj adapter koji je prolazan, da simulira da ima izlaz i kada ga ima i kada ga nema bio bi prava stvar.
Da li mozda hdmi switch to moze?
Razmišljam se da uzmem Xiaomi TV Stick 4K, na Mi Srbija je 8.990,00 dinara, pa ako ga je neko već isprobao, bio bih zahvalan ako biste podelili generalne utiske.
Probao. Mi box sada leti kao shield 🤣
Edit:
Pokretanje aplikacija je sada brze. Youtube, tivimate, kodi se pale brze. Kretanje u meniju je sada brze (kodi, netflix, hbo max).
Ja vec mesecima koristim Iris Go na Mi box S. cekali smo je neko vreme za smart uredjaje, ali kada je bila gotova, najnormalnije sam je instalirao sa Google Play-a. Evo je i sad, dostupna za instal , cak se jednom i azurirala. Crvena, upadljiva ikonica.
Probaću baš sa tim programom, nadam se da može da se namesti.Jesi li probao sa aplikacijom Button mapper? Imas i full verziju da skines po netu. Mislim da je kod Tduk na sajtu premium verzija.
Udji na GP preko boxa i nacices aplikaciju..Ti pokusavas da instaliras preko telefona iris go. Na boxu u gp nacices Iris smart.
Radi tako sto ti smanji snagu na izlazu kao meni ili kako?I kod mene radi sa 3.5mm zvučnicima, samo se zvučnik na tv-u ugasi kad ugasim tv, a box radi sa zvučnicima koji su priključeni na taj izlaz... I ne gasim ga nikad.
Do I have to keep a screen connected to the Xiaomi for it to receive and play Chromecast streams?
Yes. What you can’t see in the photo above is how the HDMI output of the Xiaomi is connected to a nearby LG short-throw projector. An active HDMI connection is essential to keeping the Mi Box S’s digital audio stream/s alive. BUT: if you think that hooking up a screen is an unnecessary inconvenience/expense, know that a €7 HDMI-emulating ghost plug will allow you to run the Mi Box S headlessly. A monitor, TV or projector isn’t essential but without it, you lose access to the Xiaomi device’s UI and the Android TV OS’s three key native apps: Spotify, Tidal and Plex.
Zato sto nema ni tamo za 5000Što ne bio uzeo na Aliju za 5000? Jedino ako ti nije hitno. 9000 je preterana cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari