Najbolji način je kastovanje sa telefona na mi box, eon mobilna app ima tu mogućnost. Modovana app ne radi na mi box, barem ne da ja znam za neku.
Instalirao sam,ali ne može aplikacija dalje od izbora jezika,tako da nisam uspio.
Probaj da koristiš miš dok se uloguješInstalirao sam,ali ne može aplikacija dalje
Na forumu tema EON(ex D3GO) strana 255 objava korisnika jmjm1 preuzmi sa linka instaliraj koristi miš ili airmousKod mene nece da prodje izbor jezika. Kliknuo sam 100 puta i nista 😁
Samo da javim da ova aplikacija sa 255 strane radi na mi box s.Svaka čast na aplikaciji.Na forumu tema EON(ex D3GO) strana 255 objava korisnika jmjm1 preuzmi sa linka instaliraj koristi miš ili airmous
To mi radi posao, direktno iz priključka za slušalice u mini liniju i sve što ide na TV preko HDMI-a čuje se na zvučnicima mini linije i nema kašnjenja zvuka.Meni je vezan TV iz izlaza za slusalice na Solo 7C.
Na TV zakacen Mi Box i jos neki uredjaj na hdmi i to je to.
Moze i preko optickog ali ovako mi lakse jer sta god da je zakaceno na hdmi od TV-a ide direkt na zvucnike.
ovo, koliko znam, nije moguće na ovom uređajuSto se tice eona u samom paketu nemam eon tv nego cu morati da instaliram mobilnu aplikaciju na box(to sam skapirao iz prethodnih postova)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari