Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Da li možda neko koristi Amazon Prime na svom Mi Box-u?

Da li neko koristi EON na ovom boxu ali ne preko TV aplikacije, već preko nekog browsera? Ukoliko koristi zanima me kako to funkcioniše i koji browser koristi? Takođe da li bi navedena varijanta (ako ok funkcioniše na Xiaomi Mi Box S) mogla da radi i na Xiaomi Mi TV stick-u?

Sve ovo pitam jer koristim EON van mreže uz TV aplikaciju a kako mogu istovremeno koristiti i mobilni uređaj uz TV onda bih ćaletu uzeo jedan od dva pomenuta Xiaomi uređaja i aktivirao preko mog naloga.

To ce biti gimnastika za ćaleta. Preko browsera nece moći, jedino preko aplikacije za mobilni(koja je modifikovana) ali ce mu trebati mis da se kreće kroz meni aplikacije. Najbolje resenje smart tv aplikacija za EoN ili instalacija na mobilni pa cast programa na mi tv stick ili box

Nije Mi Box za te gimnastike, posebno za matorce.

Najbolji način je kastovanje sa telefona na mi box, eon mobilna app ima tu mogućnost. Modovana app ne radi na mi box, barem ne da ja znam za neku.

Ni ja nisam uspeo naterati mobilnu aplikaciju da radi na mi boxu, a castovanje nije dobra opcija za cesto gledanje.

Bolje neki kinez koji podrzava mobilnu aplikaciju.

Hvala vam puno svima na detaljnim odgovorima i informacijama!

Uzeo bi Mi box-s za Tivimate premium.
Kakva su vasa iskustva? Radi li ok bez bagova itd. Inace sad je na snizenju deluje mi skroz ok cena.Pozdrav

Xiaomi Mi Box S 4K UHD HDR Premium | International | KODI | Android TV. 55,92€

Na Mi Box S radi perfektno, na Mi sticku se oseti da zapinje tu i tamo.

TiviMate na sticku je svakako brzi od raspalog Iris-a npr., ono je mucenje za koristiti posle TiviMate.

Hvala na odgovorima.Porucio sam ga stize u petak pa cemo videti.Javljam utiske.

Činjenica je da ovaj uređaj nije viša klasa i da ima samo jedan 3,5mm audio izlaz, ali siguran sam da je neko radio nešto po pitanju zvuka sa njega. Interesuje me da li je neko i kako konkretno povezivao ovaj MiBox sa nekim audio uređajem, tipa Mini linija, spoljnjim zvučnicima bilo koji sistem...

@nes.nbgd

Meni je Microlab Solo 6C povezan na Mi Box S. Iste zvucnike sam koristio na PC-ju i na Mi TV 4S 55", Mi Box S mi ima najbolji 3.5mm izlaz od svih.

@ivanbass1
Prikačio sam ga na mini liniju preko 3.5mm i zvuk je odličan, ali postoji malo kašnjenje zvuka u odnosu na sliku.
To bi bilo rešeno pretpostavljam ako bi iz TVa povezao direktno kao što reče @bakara
Još ću testirati u zavisnosti od priključaka koje imam

Meni je vezan TV iz izlaza za slusalice na Solo 7C.
Na TV zakacen Mi Box i jos neki uredjaj na hdmi i to je to.
Moze i preko optickog ali ovako mi lakse jer sta god da je zakaceno na hdmi od TV-a ide direkt na zvucnike.

Meni je vezan TV iz izlaza za slusalice na Solo 7C.
Na TV zakacen Mi Box i jos neki uredjaj na hdmi i to je to.
Moze i preko optickog ali ovako mi lakse jer sta god da je zakaceno na hdmi od TV-a ide direkt na zvucnike.
To mi radi posao, direktno iz priključka za slušalice u mini liniju i sve što ide na TV preko HDMI-a čuje se na zvučnicima mini linije i nema kašnjenja zvuka.

Imam TotalTV paket uz koji imam eon nalog.Na samom totalTV nema opcije vracanje u nazad svaki put kad hocu da vratim nesto moram gledati na kompu ili telefnu pa sam resio da uzmem MI Box S (8000din na akciji).Sto se tice eona u samom paketu nemam eon tv nego cu morati da instaliram mobilnu aplikaciju na box(to sam skapirao iz prethodnih postova).Sto se tice Arene to gledam na aplikacji Rokkr i radi ekstra.Da li neko mozda ova vas koristi aplikaciju rokkr na Mi Box S i kako radi ? Hvala

^
da definitivno neces moci mobilnu eon aplikaciju na mi box
Treba ti klasican android i modovana aplikacija.

Nazad
Vrh Dno