Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Desava se to i meni, sa 50hz/1080p predje na 720p/60hZ bez obzira sto sam namestio u podesavanjima 1080p/50Hz. Jedini nacin da tako ostane je da se ne koristi CEC vec da Mibox radi non-stop i da se TV pali/gasi na daljinski od TV-a.
:(

Instalirao Move'n'go u MI box S i "puca" čim pokuša da rotira sliku. Svojedobno isti problem bio sa Supernova.apk ali mi jedan od članova odavde poslade modovanu verziju koja me služila do pre god. dana. Move Smart radi, ali trenutno nemam nalog za nju već samo za moveNgo. Ima li ko rešenje?

Pa ako imas nalog za Move ubaci onda i move smart. Loguj se sa tim podacima na sajt i registruj uredjaj.

Neka te registruje na movesmart a izbrise move n go. Koliko znam SN ne pravi razliku izmedju smart i obicnih aplikacija Meni rade 4 smart aplikacije na 4 ATV boxa

Hoćeš reći da na 1 ugovoru mogu da se registruju 4 smart move naloga? To mnogo menja situaciju. Jedva čekam da probam (ponedeljak).

Zavisi od slucaja do slucaja. Ja imam 4+1(za move box).sad ako ima samo tri moze taj jedan sto koristis da izbrise i da ti aktivira move smart.Nije to sbb gde imas samo jedan smart.Probaj,ne kosta nista.

2018 godine sam uzeo Mi tv box 3 za 47e na aliju,i koristim ga svakodnevno u dnevnoj sobi...planirao sam da ga zamenim novom generacijom ali iskreno sam razočaran,očekivao sam da će biti dosta boljih specifikacija

Isti slucaj. Ja sam doduse uzeo i mistik 4k jesenas. Primetno je brzi ali me nervira tih 8Gb roma. Da bar unaprede na 2/16 idealno 4/16.

Da li neko koristi ovaj box sa surfshark aplikacijom? Naime kad instaliram sve radi super ali posle nekog vremena kad pokrenem VPN box se zarcni i izbaci me na pocetni ekran sa svim ugasenim aplikacijama. Box inace super radi dok ne aktiviram VPN. Da li je neko imao ovakav problem?

Da li neko koristi ovaj box sa surfshark aplikacijom? Naime kad instaliram sve radi super ali posle nekog vremena kad pokrenem VPN box se zarcni i izbaci me na pocetni ekran sa svim ugasenim aplikacijama. Box inace super radi dok ne aktiviram VPN. Da li je neko imao ovakav problem?
meni radi shark jer si namestio za koje aplikacije samo da koristis vpn u onome podesavanju u sharku.Kod mene shark samo radi za prime i netflix.

meni radi shark jer si namestio za koje aplikacije samo da koristis vpn u onome podesavanju u sharku.Kod mene shark samo radi za prime i netflix.
Namestio sam za koje radi, ali nemoguce da je do toga.
Meni tako radi dva tri meseca i onda pocne da restartuje. Vec sam radio reset jednom i mrzi me da to radim opet...

Namestio sam za koje radi, ali nemoguce da je do toga.
Meni tako radi dva tri meseca i onda pocne da restartuje. Vec sam radio reset jednom i mrzi me da to radim opet...
kod mene od decembra radi box bez problema.

Sličan problem, samo sa syberghost-om! Nakon kratkog vremena EON aplikacija zacrni i vrati se na početni ekran!
Napravio sam factory reset, ponovo instalirao aplikacije i za sada je ok!

jel koristi jos neko mobilnu Eon aplikaciju na mi box s?

U zadnje vreme sve vise zeza, vraca sama od sebe na pocetak emisije i izbaci random neki problem sa konekcijom koji zapravo nema.

Postoji li neka novija verzija mobilne eon apk koja radi kako treba?

Sličan problem, samo sa syberghost-om! Nakon kratkog vremena EON aplikacija zacrni i vrati se na početni ekran!
Napravio sam factory reset, ponovo instalirao aplikacije i za sada je ok!
Napravio sam i ja factory reset ali posle mesec dva opet isto. Meni problem pravi vpn app, posto box radi super ako sam disconnectovan.

Možda bi vam problem bio rešen lan adapterom.

Kod mene ne pravi problem kombinacija cyberghost i eon. Wifi na 5ghz.
Ne gledam baš ni preterano ali moto sport ili tenis prođe bez prekidanja. Ostalo me gledam uopšte.
Edit: regularna eon android TV aplikacija, isto i vpn.

Možda bi vam problem bio rešen lan adapterom.
+1

koristim USB 2 LAN adapter i nikad vise problema sa glupim wifijem nisam imao na Mi Box S...

EDIT: ako je nejasno ovo iznad - batalio sam odavno WiFi i presao na USB2LAN.... fercera sjajno ever since!
jel koristi jos neko mobilnu Eon aplikaciju na mi box s?

U zadnje vreme sve vise zeza, vraca sama od sebe na pocetak emisije i izbaci random neki problem sa konekcijom koji zapravo nema.

Postoji li neka novija verzija mobilne eon apk koja radi kako treba?
Ja koristim upravo nju na S.

Nema problema.

Mozda koristis drugu non-SBB mrezu?

+1

koristim USB 2 LAN adapter i nikad vise problema sa glupim wifijem nisam imao na Mi Box S...
Koji Usb 2 lan adapter koristis? Ja isto na mi box s ugreen 3.0 usb to lan adapter ali imam problem. Kada gledam neki sadrzaj vidim trzaje, seckanje slike. Nije cesto. Neki blagi trzaj. Prilicno iritantno. Definitivno mu adapter smeta jer preko wifi toga nema. E sada zasto mu adapter smeta nije mi jasno. Da adapter nema svoje napajanje pa da se mi box zbog toga muci pa i da razumem. Na adapter nemam nista prikaceno.

EDIT: ako je nejasno ovo iznad - batalio sam odavno WiFi i presao na USB2LAN.... fercera sjajno ever since!

Ja koristim upravo nju na S.

Nema problema.

Mozda koristis drugu non-SBB mrezu?
Koristim SN mrezu, i nije to problem posto imam eon van mreze...
Zeza me ona klonirana mobilna app, jel i ti koristis tu?

Verovatnno bi valajla da padne jedna reinstalacija, posto je izgleda problem samo kod mene.

Ja imam isti problem sve dok ne restartujem box. Primetio sam i da se posle nekog vremena izgubi 1080p50hz u podešavanjima, ostane na 720p50hz i tad baš zna da secka slika. Restart mi je jedino rešenje, onda radi dobro. Inače, radi se o wifi5ghz.

Koristim SN mrezu, i nije to problem posto imam eon van mreze...
Zeza me ona klonirana mobilna app, jel i ti koristis tu?

Verovatnno bi valajla da padne jedna reinstalacija, posto je izgleda problem samo kod mene.

Klonirana mobile app? Ne - koristim zvanicnu EON ATV app - ona koja radi samo na Adroid TV uredjajima.

Koji Usb 2 lan adapter koristis? Ja isto na mi box s ugreen 3.0 usb to lan adapter ali imam problem. Kada gledam neki sadrzaj vidim trzaje, seckanje slike. Nije cesto. Neki blagi trzaj. Prilicno iritantno. Definitivno mu adapter smeta jer preko wifi toga nema. E sada zasto mu adapter smeta nije mi jasno. Da adapter nema svoje napajanje pa da se mi box zbog toga muci pa i da razumem. Na adapter nemam nista prikaceno.

Neki sa alija od tipa 1.5-2$ bese - Realtek chipset 100 Mbit/s. Nema problema. EDIT: naravno ovaj moj je obicni USB 2.0...

Има који шаљу 😉
А обзиром на БЕЗОБРАЗНО високу цену ми бокс С у "ми Србија" могу да замислим колика ће бити цена новог бокса.

Nazad
Vrh Dno