Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Андроид 10 је стигао још пре месец дана.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Nisam zadovoljan 10 kom. Tel je sporiji baguje, lošiji zvuk, nemam onu kockicu u donjem delu gde mogu da vidim preth otvarane strane... Inace, tel mi se omaskom skroz ispraznio, pa je autom presao na 10 ku, sam ne bi još to uradio, jer vidim dosta neg. komentara...

Ни ја нисам задовољан, као да понекад забагује, рецимо кад гледам тубе клипове преко претраживача, понекад се блокира....

Jel imao neko problem da mu prepoznaje SIM karticu ali da nema signala? Niti mogu da zovem/budem zvan, niti mogu da koristim mobilne podatke.

Probaj drugu karticu. Ako opet ne bude htelo otisla ti je maticna ploca.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Jel imao neko problem da mu prepoznaje SIM karticu ali da nema signala? Niti mogu da zovem/budem zvan, niti mogu da koristim mobilne podatke.
Jesi platio račun? [emoji23]

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Da jeste. Meni su promenili maticnu dok je tel bio u garanciji i sad je sve u redu.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Ćao ljudi. Stigao mi je A2 prije nekoliko dana, pa vidim da se žalite na 10ku. Meni je trenutno telefon na 9, a security patch iz Aprila 2019. Ono što me zanima jeste da li da ga update-ujem dalje, ili da ga ostavim ovako (ako je to situacija kako da ugasim automatsko skidanje update-a). Hvala unaprijed :)

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Предлажем да ништа не ажурираш а да телефон оставиш замотан у алу фолију у неку фиоку што даље од себе.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Предлажем да ништа не ажурираш а да телефон оставиш замотан у алу фолију у неку фиоку што даље од себе.

Bravo druže, nisam tražio sarkastične komentare, nego fino pitao za mišljenje :)

Ako imaš nešto pametno da napišeš-napiši, u suprotnom zadrži za sebe ironiju.

Хоћеш паметан одговор?
Конвертуј телефон у Mi6X, инсталирај последњи MIUI, убаци gCam и уживај у телефону.

Ja sam to uradio i jos ne nadjo gcam koji radi skroz [emoji23]

Продао сам тај телефон пре 5-6 месеци. Ако нађем на рачунару гугл камеру коју сам користио, као и подешавања исте шаљем.

Druže, Mi A2 nije savršen telefon (koji jeste uopšte?) ali daleko od toga da je toliko loš...

Ćao ljudi. Stigao mi je A2 prije nekoliko dana, pa vidim da se žalite na 10ku. Meni je trenutno telefon na 9, a security patch iz Aprila 2019. Ono što me zanima jeste da li da ga update-ujem dalje, ili da ga ostavim ovako (ako je to situacija kako da ugasim automatsko skidanje update-a). Hvala unaprijed :)

Ja sam presao na 10 ku i nisam zadovoljan... nzm, mozda ce neki kasniji update da poboljsa stvari....

Мислио сам да сам обрисао, али остало је на рачунару.
Гугл камера и подешавања које сам ја користио
https://mega.nz/#F!7scwmQgI!bbLjCkRbVL_qBbmdil5XvQ

Kada me neko zove, na ekranu se normalno pokaze odgovarajuci poziv, ali cim se javim, na ekranu mi se prebaci na "home" stranu, a poziv mi se smanji u jedan bubble(kao chat bubble). Desava li se to jos ikome?
I zna li neko kako da to opravim?

Ljudi, kako ste zadovoljni 10 kom? Ja nikako, tel sporije radi, net takođe, baterija slabije drži, povremeno se tel "ukoci", pa mora restart, a otisak prsta iz treceg cetvrtog pokusaja... da mogu da se vratim na 9 ku...

Ни ја нисам задовољан.
Ljudi, kako ste zadovoljni 10 kom? Ja nikako, tel sporije radi, net takođe, baterija slabije drži, povremeno se tel "ukoci", pa mora restart, a otisak prsta iz treceg cetvrtog pokusaja... da mogu da se vratim na 9 ku...

Ista stvar i kod mene. Baterija ne daj Bože...

Jel neko skoro dobijao zakrpu? Meni je zadnja 5 januar, vrv decembarska... Tel inače stuca, a baterija sve gora, uzas...

Kod mene nema, mislim da nisu ni puštali zakrpe posle januara. Donekle je možda i logično, zbog situacije u Kini koja je bila dramatična.

Ja sam danas flešovao Lineage 17. Bezveze mi je stock, spor, bagovit...

Izgubio sam originalni punjač, i sad uzeo sam onaj iz ikee sa 3 usb ulaza, ali kabl koji sam takođe uzeo tamo ne upada fino, probao sam desetak u ikei i svi su isti.... Bukvalno namestim tel da se puni, prođe neko vreme tel se ne puni, mrdnem malo pokaže indikator punjenja i opet staje.... Preko noći par puta mi se desilo da nije punilo i kad ustanem tel skoro prazan.
Dajte preporuku gde sad kod nas i koji kabl (usb-c) da naručim online da znam da nije kineski krš....

Uradio sam pre neki dan update na Android 10.
Security patch level: March 1, 2020

Dosta baguje telefon u poslednja dva dana. Ima li jos neki slicnih problema?

Nazad
Vrh Dno